Bildirim
dial-up bağlantı ve modemi adsl hızını etkiler mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
soyle bir ornekle cevap vereyim...
bizim kuzenin telefonu kesik oldugu halde adsl den internete giriyor...
yani dial up cevir sesi vermiyor fakat adsl nete baglı... -
dostum onu sormuyorum
dial-up bağlantısı da kurulu şu an, yani bilgisayarda bir de apache fax modem var. bu adsl hızını etkiler mi -
sorry.birbirini etkilememesi gerek manasında soylemistim ama bugun gribim biraz.anlatamıyorum herhalde anlatmak istediklerimi... -
estafurullah ilker kardeş -
ya ben zoom modemi baglarken cok ugrasmıs uzun sure yapamamıstım....en sonund a sorunun su oldugunu anlamıştım(solemişlerdi) : adsl ayarlarını yapmak istiyorsqana bilgisayarından dial ile ilgili her seyi sileceksin...
bu durumda sen nasıl bağlantın kuruluyken adsl ile baglanıyorsun? -
Merhaba,
Benim sistemde TTNET için US Robotics Sportster Flash V.90 PnP External dial up ve TELSIM GPRS için de Ericsson R520m cable modem bağlantıları kurulu iken, ZOOM 5551 ADSL X4 Ethernet modem kurulumunu kolaylıkla yaptım. Bağlantı hızında da problem yok gibi duruyor. Turk Telekom'un ADSL hız testinde 107kbps ve 13K download hızı saptanıyor. -
bende nie sorun yaptı o zaman... -
arkadas san1r1m sunu demek istedi dial-up baglant1 adsl h1z1ma b1sey katarm1 ? ek b1r h1z g1b1 ? -
dial up baglanısı kurulu diyor.<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HoOKeD</i>
<br />dostum onu sormuyorum
dial-up bağlantısı da kurulu şu an, yani bilgisayarda bir de apache fax modem var. bu adsl hızını etkiler mi
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> -
Dial up ADSL i etkilemesede
ADSL hattının açılmasından sonra
Dial up da gözle görülen yavaşlamalara şahit oldum. -
eğer adsl hızım düşecekse fax-modemi sökebilirim demek istedim. şu an dial-up'ı kullanmıyorum zaten -
yaw allaskında ne alakası var dial up modem le adsl modemin bikere ikisi o kadar farklı protokol kullanıo ki hem ayrıca 56k modem ler baglanmak icin bilgisayrda port acarlar ordan baglantı kurarlar adsl port acmıo ki yani sole soyleyebiliriz adsl modem bilgisayar dısında bi olaydır (dısında derken internal veya external dan bahsetmiorum ) ama dial up modem ler bilgisayarla birlikte calısan modemlerdir sonuc olarak sen istersen bilgisayarına 2-3 tane modem tak bunlarla numara cevirerek internete baglanmazsan yani bildigimiz dial up gibi ne faydsı olur ne zararı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bu iş istasyonu ile birinci etki alanı arasındaki güven ilişkisi başarısız
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- dns.adguard.com guvenilir mi
- 101 okey aynı ip sorunu
- nvidia h200
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X