Şimdi Ara

Uzak Masaüstü Bağlantı Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, iki haftadır aşağıda resimde ki gibi uzak masaüstü bağlantı kopmasını dakka başı yaşıyorum. Superonline fiber kullanmaktayım, bilgisayara üç defa format attım olmadı, teknik servis geldi modemi değiştirdi olmadı, ben gittim yüksek frekanslı wiyless için usb aldım olmadı. Bağlantığı yaptığım VDS yi satan arkadaş denedi hatta format attı ip'i değiştirdi bende problem yok, müşterilerimden de böyle kopmaya dair bir şikayet almadım dedi. Arkadaşıma denettim sanal sunucuyu hata vermiyor dedi. Farklı yerden alıp denedim ondan da hata verdi. Tek değiştirmediğim Turkcell Superonline Fiber ve Bilgisayar Donanımı kaldı. Download ve upload'da bir kesilme olmazken uzak masaüstün'de kopma oluyor nedir, nasıldır anlamadım. Arkadaş virüs bulaşmış TTNET Fiber'e geçsende düzelme olmaz dedi. Virüs bulaşmış diyeceğim üç defa format attım birazdan c ve d birlikte tümden format atıp ultimaten de pro ya geçeceğim. Bu soruna bir çare bulan tecrübeli arkadaşlar varsa azim mübarek gün dualarımı alır.






     Uzak Masaüstü Bağlantı Kopması







  • Hocam böyle uğraşacağına Teamviewer kullansanızya hep basit hemde pratik bir uzak masaüstü programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 24 Temmuz 2014; 3:40:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben internetten para kazanıyorum hocam iki tane VDS kullanıyorum. Uzak Masaüstü Bağlantısı pratik geliyor bana iki yıldır bir sorunumuz yoktu ne olduysa son iki hafta oldu.
  • merhaba bende paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsündeki gibi 1 dk arayla sık sık bağlantı sıkıntısı çekiyorum (uzak masaüstü bağlantısı) 1-1,5 aydır bilgisayarcımız bazı denemeler yaptı ama hallolmadı bende anlattığınız gibi birebir aynı sıkıntıyı yaşıyorum bir çözüm buılabildiniz mi
  • sorun superonline'nın bulunduğumuz daireye çektiği switch kutusunda ki frekanas probleminden kaynaklanıyormuş. düzeltemeyeceklerini söylediler bende ttnete geçtim sorun düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.