Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.707
Cevap
417
Favori
815.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sunucular kötü yabancılarla party yaptığımda oyun laglanıyor leş gibi 1.sezondan beri böyle

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Bende de var sıkıntı

12400f

Rx6700

32gb ram ile arada takılmalar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon yeniliklerini izliyorum da benim anladığım deli gibi oyunu oynayın sürekli oynayın her an oynayın diyorlar kısaca başka hiçbir şey oynamadan Diablo oynayın ama karşılığı pek yok diyorlar.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Eğlenmek dışında nasıl bir karşılık bekliyorsunuz? :) Oynarken eğlenilemiyorsa boşuna zaman kaybı zaten, başka türde bir oyun deneme zamanı gelmiş olabilir. Bu türün amacı grind ve en iyi eşyaya sahip olmak, mobları daha hızlı ve rahat öldürmek üzerine kurulu.

• Runewords için diyeceğim tek şey, karaktere var olandan başka bir şey vermiyor. Bekleme süresi azaltma bi yerlerden bulurum, atak hızı da keza, can da... Diablo 4 karar vericileri ne zaman vaz geçecekler acaba bize %5 ekstra vermekten.

• Benim merak ettiğim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim.

Eşyalarda ki misal kritik vuruş hasarı gibi ekler yardakçılara yansıyor mu acaba ? Elimde ki silaha kritik vuruş ihtimali eklesem sonuç ne olur ?

• Oyunda Dünya Patronları artık saat başı gelecek gibi görünüyor. Beta da her saat başında geliyor. Yani eskisi gibi bir sonraki Dünya Patronunu saatlerce beklemen gerekmiyor.

Zindanlara girerken grup bul seçeneği çıkıyor. Yani yalnız girmek yerine grup bulup girebileceksin. Bu arada sağ üst köşede çıkan harita ve büyük boy haritada bölge renklerinde değişiklik var. Cehennem Dalgası etkinliği sırasında kırmızı bir renk hakimiyeti olurdu bölgede onu değiştirmişler. Eskisi kadar kırmızı bir ton hakimiyeti yok. Yeni skiller baya iş görecek gibi.

• spawn42 kullanıcısına yanıt

Sadece eşyalarınızdaki beyaz karakterle yazılan özellik tam olarak yansır. Atak hızı, armor, hasarlar, canlar vs aklınıza ne gelirse... Ama aspect ya da eşya özelliği yansımaz. Aşağıdaki örnek eşyada olduğu gibi kırmızı işaretlediklerim yansır. (istisna 6.sezon ile gelecek runewords onlar yansımayacak)

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 7 Eylül 2024; 23:6:7 >
  • kalphastasi K kullanıcısına yanıt

Oyunda sezonlar ile beraber bir şeyler bozuluyor ve çoğunu ısrarla düzeltmiyorlarda. O sorunların bir kısmı ya çok az kişide var ve geri dönüş yapan olmuyor o sebeple yapımcı farkında olmuyor yada ne uğraşacağız diyorlar.

Ben de Beta da baya lag var ve dlc geldiğinde düzelir mi emin değilim. Mesela 2.5 sezondur oyunda etkileşim tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazen 10 defa basınca çalışıyor. Demirci, Oküitrist, Kuyumcu gidip etkileşim tuşuna basınca oyunda tepki olmuyor. Defalarca basınca onlar devreye giriyor ondan sonra onlarla iş yapıyorsun. 3. sezonun sonunda gelen bir güncelleme sonrası oldu hala devam ediyor. 5. sezon ile beraber aynı sorun harita açma tuşunda da başladı. Beta da da var. Önceleri Xbox koldan şüphe etmiştim ama klavye ve fare ile oynarken de var aynı sorun. Yani donanımsal olmadığı bariz ortada.

• Sorun Ram kaynaklı değil bence. Benim oynadığım ayarlarda oyun en fazla 4 GB Ram kullanıyor. Pc 16 GB Ram'e sahip. Sıkıntı başka bir şey. Bence oyuna güncelleme getirirken sistem optimisazyonu konusunda yeteri kadar test yapmıyorlar yada Microsoft aldığı için firmaya planlı eskitme yapıyorlar insanlar daha üst seviye sistemler alsınlar diye. İşlemci kaynaklı sıkıntı olabilir gibi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

bugün inanılmaz sıkıntılı.

esc ye basınca bile 30sn beklettiği oluyor.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Bence server ve güncelleme kaynaklı. Bu arada ben betayı bir oynuyorum sezon yok içinde ama farklılıklar his ediliyor. Silahtar Çukuru ve Kabus Zindanları arasında görev değişikliği olmuş. Usta İşleme yapmak için Çukur dan değil artık Zindan dan malzeme düşüyor. Paragon da ki Oyma Yuvalarını da artık Çukur dan geliştireceğiz. Zorluk derecelerini artık Çukur açıyor ama Kyovashad gidip zorluğu seçmen gerekiyor. Dünya Patronları saat başı geliyor ama bu betaya özel bir durum mu yoksa artık öylemi olacak bundan böyle bilemiyorum.Yani saat 11 de geldiyse sonra 12 de geliyor ve böyle gidip geliyor. Hatta sen birini keserken diğerinin bildirimi sağ üst köşede gösteriliyor. Yani bol bol dünya Patronu kesilecek artık.

Bu arada kırmak istediğin bir item üstündeyse kırılmıyor. Kırmak için çantana atman gerekiyor. Bir de üstünün başının görüntüsünü ve silahların görüntüsünü değiştireceksen artık köye ve Gardırop gitmen gerekmiyor. Çantanı açtığın zaman Adının altındaki kısımda Gardırop simgesi var ona tıkladığın zaman Gardırop ekranı açılıyor. Çanta da da güzel değişiklikler yapılmış. Silah ve üst başın olduğu kısım da artık mücevher olmuyor onun için ayrı kısım eklenmiş. Zindan anahtarları ve cehennem orduları pusulası da içinde ayrı bölüm eklenmiş. Oda artık iksirler ve çağırma malzemeleri ile aynı yerde birikmiyor. Çanta daha uzun sürede dolacak artık ve köye daha az ışınlanacağız demek bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Beta da Ptr Boots diye bir şey var sakın gitmeyin. Herşeyi sıfırladı. Bir sürü item verdi ama hepsi düşük level. 52 idi normal olanlar.

Mor itemler verdi bir sürü hepsi 35 level. Karakterim 69 level

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Keşke o 35 level olan itemler level 1 olsa. En bastan karaktere verebilriz böylece. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim yerden hemen alamıyorsun ki. 60 level olman artı İşkence 1 geçmen lazım. Ondan sonra yaratık ile etkileşime girip alabiliyorsun. Ben daha önce gittiğim de hiç bir şekilde etmişim kurmadı.

• Dostlar 100 lv büyücü oldum daha bir tane donmuş küre ile ilgili bir item düşüremedim.

sadece oyunun başında sarı eldiven düşürdüm onu yükselttim birde kolye.

• Charı fulledim ancak mor itemlerde greater affix olmayanlar var. Sağlıkçıdan 4 taş ve 50m vererek aldığımız mitik (mor) itemlerin greater affixli gelme ihtimali var mı? Elimde işime yaramayan 10 tane o taşlardan var.

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Evet greaterlı gelebiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Betaya özel mi yaptılar bilmiyorum ama zorluk derecesinin ayarlandı köyde bir sandık ve yanında bir yaratık var. Yaratığa tıklayınca bir sürü item,taşlar ve malzeme olan kutucuklar veriliyor. Mor kutu da veriyor. Açarsanız Mor itemlerin her birinden 1 adet düşüyor. 35 level fakat kırıp level ibaresi olmayanlarından elde edebiliyorsun. Bu arada Mor itemleri sadece simyacı değil Demirci de üretiyor. Fakat anlayamadığım nokta Demirci den üretirken sadece daha önce kırılan Mor itemlerin kırılmasıyla elde edilen malzemeyi isterken Simyacı dan üretirsen estra 4 farklı rune dan istiyor ve her bir rundan 10 adet olması gerekiyor. Simyacının üreteceği Mor itemler daha fazla veya yüksek özellikler mi taşıyacak onu çözemedim.

• Uzun zaman sonra yeniden girdim oyuna. Laptop fişe takılı değildi; otomatik olarak AMD'nin 512 MB'lık bütünleşik ekran kartını kullanıyordu ve oyuna girdiğimde görsel olarak herhangi büyük bir fark göremedim. Neredeyse tüm ayarlar full'muşçasına oynadım. Hoşuma gitti açıkçası. Diğer türlü, fişe takılıyken, RTX 3060'de, evde sanki uçak motoru varmış gibi ses oluyordu.

• 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.