Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Lord of Hatred duyuruldu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.067
Cevap
398
Favori
915.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
72 oy
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı çok çok uygun arkadaşlar, Blizzard çok iyi düşünmüş, piyasadaki saçma sapan mmo oyunları aylık en az 200-400tl harcatıyor + p2p

bence Blizzard her konuda bizleri düşünüyor, oyun eleştirilerini fazla abartmasak eski ekip yok eski ruh ta yok haliyle ortaya çıkan oyun aslında günümüzdeki arz talep durumu olacak, milyon dolarlar harcanıyor argesinin çok sağlam oldugunu düşünüyorum hakkını yememek lazım, D4 ne olursa olsun kendisini oynatacak gibi:)

Steam
  • Key almak isteyen arkadaşlar amazon.com (Amerika) dan kutulu PS5 sürümünü ön sipariş verip betaya katılabilir amazon hiçbir zaman oyun çıkışı yaklaşmadan para çekmez ama beta keyinizi gönderiyor key gelip betaya katıldıktan sonra siparişi iptal edersiniz. PS5 sürümünü almış olmanız önemli değil zira amazonun gönderdiği kod platforma özel değil. Blizzard'ın sitesinden istediğiniz platform için bu keyi kullanabiliyorsunuz.

Ben bir ihtimal kutulu sürüm gelir diye hala beklediğim için betaya bu şekilde katıldım.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Dediğiniz her cümleye katılıyorum. 10 yılı aşkın süredir inişli çıkışlı Poe oynarım(+2bin saat mevcut). Breach liginden önce çıkan ligin adı neydi unuttum fakat ilk oynadığım sezon oydu sanırım. En azından öyle hatırlıyorum.

Aslında skill ağacından bahsetmemiştim ben. Skill sisteminden bahsetmiştim. Support gem 6link v.s olayları. Ayrıca skill ağacında belli başlı yerlere giderken bile timeless jewel v.s ile çeşitlendirmek mümkün.

Yani içerik bakımından aslında Poe’nin bir sezonu neredeyse bir oyuna yetecek kadar içerik barındırıyor. Fakat dediğiniz gibi özellikle tencent sonrası bir bayır aşağı gidiş mevcut.
    Ben de anca 2 sezonda bir bakıyorum ne yapmışlar diye fakat artık sarmıyor. D3 zaten sarmıyor.

Ben de istiyorum ki d4 düzgün bir formülle çıksın. Poe’nin iyi yanlarını alsın. Belki bu şekilde Poe de kendine çeki düzen verir.

Çünkü poe oynamaktan çok büyük haz alırdım. O hazzı açıkçası özlüyorum ve d4 doldursun istiyorum. Fakat kendimi de gazlamıyorum. Çıkmasına yakın göreceğiz. Umarım saçma sapan bi end game ve herkesi aynı itemlara iten dandik bir sistem ile karşılaşmayız…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 16 Mart 2023; 0:55:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya şu romen rakamını kullanmasalar olmuyor mu oyun isimlendirmesinde. final fantasyden beri ayar oluyorum. anlamadığım oyun içinde kullanım 0 ama gidiyor kapağa koyuyorlar.

oyuna gider mi o kulaklık yahu ?

Niye gitmesin?

AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • diablo’daki battlepass kozmetik içermiyor mu sadece? çünkü aynı battlepass poe’de de var vault pass diye geçiyordu. p2w olmasına gerektirecek bir şey yok. ona bakarsak poe de p2w yani isteyen parasıyla divine mirror alır. yakalanmadığıb sürece özgürsün bunda.

Diablo'nun gothic halinden uzak. Basit ve sıradan, Diablo 3 bile item teması olarak bundan daha iyiydi.

Üstüne bir de Season Pass sistemi var, tam immortal saçmalığı gibi bir yere evrilecek bu oyun. Fiyatına değinmiyorum bile. En pahalı oyun olmaya aday!

Ben de Blizz'e pass diyorum bu defa. Last Epoch ve PoE2 bekleyeceğim.

Diablo IV [ANA KONU] | Lord of Hatred duyuruldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet malesef o karanlık temadan uzak olmuş UI. Bunu çoğu fan söyledi aslında umarım değişir dediler ama değişecek gibi durmuyor. Yine de sadece ona bakıp yorumlamamak lazım 24ünde bedava bir şekilde deneyip karar vereceğim ben.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Arkadaşlar kapalı beta tr saatiyle kaçta açılacak?

Cuma günü 19:00 itibariyle oynanabilir olacak eğer bir değişiklik olmazsa.

ancak beta için activcate etmek gerekiyor sanırım.

kod gelmesi gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla.

----

Beta için ön download yapan var mı?

xbox'da bu süreç nasıl olacak?

normalde beta pre-download aktif aslında :s

Key gerekli değil ben ps5 için aldım sayfasında beta indir kısmı var oraran indirdim.

teşekkürler.

SeriesX yeni aldığım için menülere tam hakim değilim.

forumdan bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun.

Xbox'da beta indirmek için:

- Oyunlarım ve Uygulamalamarım

-- Tam kitaplık

--- Sahip olunan oyunlar

bu kısımda "önceden sipariş edildi" şeklinde Diablo 4 beta indirebilirler

Diablo IV [ANA KONU] | Lord of Hatred duyuruldu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.