Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Noctivagant Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.382
Cevap
417
Favori
767.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aurosonic kullanıcısına yanıt
    Onu bende çok yapıyordum ya. T6 puplic girip millete build Tamamlamalar, GRF kasmalar.
    Birde item dizme aşamasında herkes bir kişinin peşinde gezer sürekli, ona çok gülüyorum set dizince hemen partiden cikmalar başlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    rift kapısında beklemeler sen bitirirsin teleport olurlar. urshi ile konuşup gem basmayı bilmezler kapıyı kapatamazsın seni fıtık ederler :D

  • furandor kullanıcısına yanıt

    Resim Reddit'ten. Düşebilen tek unique bu sanırım.


    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt

    3 karakter kasıp oyunu sildim demin. Cumadan beri oyundaydım. 1 kere bile Butcher ile karşılaşmadım. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    20 levelken necro ile denk geldi 15 saniyemi almadı kesmek. sanırım bug oldu çünkü çok hareketli bir boss. kaçarsın kovalar. sabit kaldı öyle hareketsiz.

  • aurosonic kullanıcısına yanıt

    Necro bazı bossları bozuyor duruma göre. Özellikle cold mage olunca hem donuyor hem bozuluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcher, HC oynarken de geliyor mu acaba? D4 de HC oynamak diger oyunlara gore cok daha riskli olmus bence. World bosslar tek atma mekanigine sahip, kumar oynuyorsun world bossa giriyorsan hc karakteri ile. Bu butcher eger HC de geliyorsa gl, dusuk seviye iken gelirse kesin yatiriyor yere + olarak devlerin dedigine gore butcher gibi baska bosslar da olacakmis oyun ciktiginda boyle random gelen.

    Bilemedim ne kadar mantikli yalniz barbar ilk defa deniyorum bir arpg oyunda bu kadar sevcegimi bilseydim onceden denerdim. Poe'in icine hic giremiyorum niyeyse cekmiyor oyun beni ama bu nisanda gelecek sezonunda boyle bi barbar deneyebilirim belki sarar, direkt unga bunga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Çok şık heyecan verici daha set'ler gelecek ( güçlü olmayacak pek ) rün'ler gelecek harika bir şey bizi bekliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sunucular bugün tekrar kapanıyor değil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu butcher neydi ya. acemi bi diablocu olarak bana denk geldi.


    zindanda altın toplayıp kaçan yaratığı kovalarken denk geldi bana :D. tek atmıştı, işin garibi öldükten sonra bi daha bulamadım

  • Hardcore oynarken butcher geliyor, ölürsen bay bay. Word boss hardcore girdiğinde ölürsen gene bay bay. Hardcore oynarken vs yaparken ölürsen birsey olmuyor diye açıklama yaptı blizzard. Ama bence diablo nun doğasına aykırı pvp. Olursa da zaten işim olmaz ama yapanlar barbardan ya da druid den tek yersiniz de şaşırmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt

    Birkez sizi öldürdükten sonra çekip gidiyor Butcher. Sonuçta alacağını almış oluyor " FRESH MEAT " Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo serisini ilk defa oynamayı planlıyorum (ps5)

    oyunun mantığı nedir ve genel manada neler yapıyoruz.

    open beta kaçırdım seyahet sebebinden dolayı.

    oyunda mmo tarzı online beraber mi kasılıyoruz.

    birde tek korkum ingilizce ne kadar istiyor :)

  • Ayrıca diablo ve türevleri tekrar oyunlarıdır, aynı boss a yüzlerce kere gidilir, aynı dungeon a yüzlerce kere girilir. Buna katlanamayıp hikaye ve ortam icin girenler olabilir. Benim gibi kafasındaki seti dizip eğlencenin bitip zorlanmanın başladığı yere kadar oynayıp bir sonraki sezonu bekleyenler olabilir (ornek diablo3 gr135 lerden sonrası gibi). Ya da sonuna kadar gidenler olabilir.

    Diablo 4, ilk iki tür oyuncuyu tatmin edecek gibi duruyor şimdiden. Tek cekincem, yetenekler çok az belki ileride başka yetenekler geliyordur, ya da yetenekler evrimlesiyordur. Sonuna kadar gidecek oyuncular için konuşmak çok erken zaten.

    Söyle bir örnek vereyim Last epoch da bir kalkan var adı bastion lu birseydi bana da hiç düşmemiş. 2 hafta sadece o kalkanın düşmesi için uğraştım, aynı adalar aynı yaratıklar aynı skiller günde 3 saatten siz düşünün, bir adayı tamamlamak da sanıyorum 3-5 dakika arasında idi. 2 hafta sonunda hiç düşmedi. Belki o sistem kalktı belki değişti bilmiyorum, sonunda Last epoch un sistemimi yorması optimizasyonunun çok kötü olması yüzünden daha katlanamadım. Amd sistemler için günün birinde optimizasyonu duzeltirlerse diablo4 ten fırsat bulursam girer bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende ilk defa denedim Diablo'yu, rpg çok sevdiğimden olsa gerek oyun baya hoşuma gitti, Sorcerer deneyebildim sadece Butcher hariç çok rahat ettim hele can tazeleyen bir de yüzük bulunca oyun çok kolaylaştı, asıl oyun için klan vs kuracak olan varsa şimdiden haberleşelim derim :)

  • Oyun çoook tatlı olmuş ya zaten izometrik kameranın ayrı güzel bir havası var grafikler de çok hoş olmuş.

  • MMOchamp, wowhead ve reddit'te de benzer mesajlar var, dediğiniz gibi genelde türle yeni tanışan insanlar ve önlerine bu isimle ne koysalar itiraz etmeyen fanlar dışında oyunun eksikleri çok diyen eski oyuncular düzeltilmesi gereken yönleri yazıyorlar.

     Item teması bile beğenilmiyor, UI zaten içler acısı, klavye ve mouse'tan ziyade controller için tasarlanmış. Diablo pc oyunudur arkadaş, sonradan Konsollara mobile cihazlara port et ama öncelik pc. :)

    Oyun sistemindne dolayı mob density çok az ve ileride bunun değişip değişmeyeceği meçhul zira sistemleri bu haliyle bile zorluyor oyun. (closed betada da density aynı görünüyor).


    Mavi ünlemle gösterdikleri tekrarlanabilir (daily) questler tam mmorpg özelliği olarak eklenmiş, 15 ghoul kalbi, 5 tane ayı ciğeri topla gibi görevler. Side questleri yapmak mecburi olmamalı elbette fakat achi'ye falan bağlarlar wow'daki gibi.


    Closed betada birkaç tane, daha ileri seviyelerdeki durumu gösteren videolar dolaşıyor nette ve h&s'tan ziyade lost ark tarzı mmo ağırlıklı bir oynanış söz konusu ne yazık ki!


    Bu oyun bence ilk büyük yamaya kadar türün hayranlarını pek tatmin etmeyecek, sonradan ne olur bilemem. Fakat Blizzard'ın yeni nesile ve de mobile ve konsol tarafına ağırlık vermek istediği gayet bariz maalesef. Tabii ki biz bu oyunu Arpg olarak çıkarmıyoruz da diyebilirler veya demiş olabilirler.


    Her şeye rağmen umuyorum ki Immortal faciasından ders çıkarmışlardır da yine: "Telefonunuz veya konsolunuz yok mu?" diyecek durumlara düşmezler ve aleyhte yazdıklarımız için bizi utandıracak bir oyun çıkarırlar.


    Maksat oyunun daha iyi olması. Bu aşamada kol kırılır yen içinde kalır, diablo bozulur hell içinde kalır mantığıyla her şeyden memnun olursanız sonunda elinizde kalan da bu olur...





  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    butcher's cleaver. iyiymiş Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

  • Evet geliyormus, hemen menuyu acip dungeon reset demek gerekiyor.


    Bu barbara zayif diyenler oyun ciktiginda pisman olmazsa bir sey bilmiyorum ve katiliyorum + olarak pvp de bu class yok eder. Su ana kadar gordugum en yuksek single target hasara sahip + olarak deli defans skilleri ve traitleri mevcut. Rogue ile barbar arasinda kaldim, 3 ay bu secimi dusunecegim. Boyle catur cutur girmek cok hosuma gitti, bam gum vuruyor ama vuruyor yani bayagi. Leveling tecrubesi zor sadece diyorlar ben neredeyse 25 oldum hala zorlanmadim world tier 2.


    Tabi melee oynamanin biraz zorlugu var + barb, druid ve rogue(melee) de giydigin her itemin onemini goruyorsun, oyun daha zevkli ve anlamli oluyor. Rogue (archer) + necro ve sorc o kadar basit ki item giymesen bile her turlu akiyorsun. Bence cok s1k1c1 bir gameplay, her class bu 3 melee gibi hissettirmeli kasarken cidden daha eglenceli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcher tamamen rastgele çıkıyormuş. Bana da farklı bir yerde çıkmıştı. Video almış adam Uniqe silahı düşünce.

    LeyzarGamingViewsyoutube
    The Butcher In Diablo 4 Drops His Cleaver (Diablo IV Gameplay)
    https://www.youtube.com/watch?v=Rw_pQGxmyyk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.