Şimdi Ara

DIABLO III [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
18.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanına follower alan arkadaşlar var mı?

    Eleman iyi oluyor yanımda arkadaşlık ediyorda arada silesim geliyor herifi.
  • Benim follower healer. Jilet gibi gidiyoruz valla, Act II'in şeytanını da kestik.
  • Benim adam çaktırmadan item götürüyomuş bugün yakaladım. barbarla oynarken farketmiyodum bugün witch doktor denedim ve yerdeki 2 itemi almaya giderken adam yanında olanı cebe attı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Benim follower healer. Jilet gibi gidiyoruz valla, Act II'in şeytanını da kestik.

    Benim follower'da healer ama bak arkadaşın ki arada cebine bişeyler atıyormuş dikkat et.
    Rare itemları felan atmasın cebe.




  • Allaha şükürler olsunki Dark Souls lanetini bitirdim ve adam gibi başladım Diablo III e. Act 1 de şu örümceği kestim hala act1 bitmedi. Oyun uzun galiba. Haritalar geniş ve güzel. Benim follower Templar, karakterim Barbarian. İtem olarak bugün turuncu renkte bi zırh düşürdüm. Renklerin sıralamasını bilen var mı?
    Bu arada Merlinin kazanında o kadar sert ve olumsuz eleştiri yapmışlarki vallahi oyunu bilmeyen soğur oyundan. Konsolda böyle oyun çıkmıyo ne güzel çıkması demiyolar yok öyle yok böyle falan filan.
    Bu arada online olayında netten herhangi birisi ile oynayamıyomuyuz? Yoksa sadece kendi arkadaşlarımızla mı oynayacağız. Beraber oynamak isteyen olursa eklesin beni.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda yeniyim. birlikte oynamak isteyenler varsa oynayabilirz ekleyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

    Allaha şükürler olsunki Dark Souls lanetini bitirdim ve adam gibi başladım Diablo III e. Act 1 de şu örümceği kestim hala act1 bitmedi. Oyun uzun galiba. Haritalar geniş ve güzel. Benim follower Templar, karakterim Barbarian. İtem olarak bugün turuncu renkte bi zırh düşürdüm. Renklerin sıralamasını bilen var mı?
    Bu arada Merlinin kazanında o kadar sert ve olumsuz eleştiri yapmışlarki vallahi oyunu bilmeyen soğur oyundan. Konsolda böyle oyun çıkmıyo ne güzel çıkması demiyolar yok öyle yok böyle falan filan.
    Bu arada online olayında netten herhangi birisi ile oynayamıyomuyuz? Yoksa sadece kendi arkadaşlarımızla mı oynayacağız. Beraber oynamak isteyen olursa eklesin beni.

    Ben de şu anda act 2 nin ortalarındayım, oyun gayet uzun hocam. Ben skeleton kingden sonra act 1 bitiyo sanıyordum, sonra daha baya baya devam ediyor. Bu arada bende barbarian+templar oynuyorum. tank oluyorsun tempları alınca çok fena can-zırh skilleri var barbarian için.

    turuncu item bana da düştü 2 kere, sıralama turuncu > sarı > mavi > beyaz sanırım bu arada.




  • Mediumda Act 3 e geçtim. Oyun çok iyi gidiyor şu an, pc de oynasam bu kadar zevkli olmazdı sanırım, god of war tarzında yardırıyorum
  • Tam başlayacakken 2009da aldığım xboxım 3k verdi. Gta..Darksouls2...Diablo Benim için tam bi yıkım oldu.

    Hayata döndürme çalışmalarım devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

    Tam başlayacakken 2009da aldığım xboxım 3k verdi. Gta..Darksouls2...Diablo Benim için tam bi yıkım oldu.

    Hayata döndürme çalışmalarım devam ediyor.

    Ağladım
  • İkinci act'in ortalarındayız, arkadaşla coop olarak gidiyoruz. Konsol sürümü gerçekten çok sağlam olmuş. PC'de iki defa bitirmeme rağmen tek legendary item düşmemişti, lv. 20 olmama rağmen üstümde kendi düşürdüğüm 5 parça legendary item var. İşin kötü tarafı bunlar takas edilemiyor ve yere düşürülemiyor. Ya giyeceksiniz ya da satacaksınız. Satmak dedim de, oyunda ne kadar Türkçe kökenli cümle var, aslında arapça desek daha doğru. Adı Cevat olan tüccardan tutun, bilumum yaratık ismine kadar, gördükçe gülüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 9 Eylül 2013; 8:33:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    İkinci act'in ortalarındayız, arkadaşla coop olarak gidiyoruz. Konsol sürümü gerçekten çok sağlam olmuş. PC'de iki defa bitirmeme rağmen tek legendary item düşmemişti, lv. 20 olmama rağmen üstümde kendi düşürdüğüm 5 parça legendary item var. İşin kötü tarafı bunlar takas edilemiyor ve yere düşürülemiyor. Ya giyeceksiniz ya da satacaksınız. Satmak dedim de, oyunda ne kadar Türkçe kökenli cümle var, aslında arapça desek daha doğru. Adı Cevat olan tüccardan tutun, bilumum yaratık ismine kadar, gördükçe gülüyorum.

    Derviş var




  • şu hariatalar,sağa sola ikiye ayrılıp sonra tekrar tekrar 2 ye ayrılıyor ya...ifrit oluyorum arkadaş..dümdüz yapsalar daha çok sevinicem
  • diğer diablo serilerindeki gibi diablo 3 de yetenekleri geliştirme yok galiba mesela strange her level atladığında abanırdım bunda otomatik gidiyor galiba sadece skilleri değiştirebiliyorsun dimi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    diğer diablo serilerindeki gibi diablo 3 de yetenekleri geliştirme yok galiba mesela strange her level atladığında abanırdım bunda otomatik gidiyor galiba sadece skilleri değiştirebiliyorsun dimi?

    evet otomatik..karakterine göre strengh dextery falan otomatik artıyor..
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam dün gece biraz kastım çok zevk aldım güzel olmuş bilgisayarda mouse tıklamaktan parmaklarım ağrıyordu xbox360 da çok akıcı ve seri olmuş grafiklerde tatmin edici
  • bu sefer de Xbox da A tuşuna basmaktan parmağım ağrıdı
  • Gençler legendary item düşüren oldu mu aranızda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Durulba

    Gençler legendary item düşüren oldu mu aranızda?

    Dün Hell'e geçiş yaptık, 4 tane legendary item var şu anda karakterin üstünde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesemre

    bu sefer de Xbox da A tuşuna basmaktan parmağım ağrıdı


    basılı tut
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.