Şimdi Ara

DIABLO III [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
18.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun 1.28 gb'lık demosu şu anda Xbox Live dan indirilebilir durumda.
  • şaka gibi..A tuşuna basılı tutulduğunu oyunu şu an 3.kere başladığımda farkettim..hayvan gibi A ya bastım 2 oyundur
  • Legendary itemlar rare itemlardan daha mı iyi? Elimde mesela rare itemın legendary itemdan daha üstün oldugunu söyleyen örnekler var (oyunda şu yeşil kırmızı renklerden oluşan oklar varya itemların göstergelerinde ) kafam karıştı hangisini kullansam diye

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

    Legendary itemlar rare itemlardan daha mı iyi? Elimde mesela rare itemın legendary itemdan daha üstün oldugunu söyleyen örnekler var (oyunda şu yeşil kırmızı renklerden oluşan oklar varya itemların göstergelerinde ) kafam karıştı hangisini kullansam diye

    Kağıt üzerinde en üst düzey itemler legendary ve set itemler oluyor.Legendary item rare den bir özellik daha fazla alıyor hatırladığım.Ama oyunda öyle legendary itemler var ki çöpten farksız hiç bir işe yaramıyorlar.

    Bu arada konsolda strateji , hack n slash gibi türler oynanmaz diye düşünürdüm ama Blizzard kontroller konusunda hack n slash türü nasıl yapılır ders vermiş resmen.

    Pc kullanıcıları için oyun şu an çöp durumda ah ve rmh yüzünden.Konsolda böyle bir seçenek olmadığı için oyun hem daha zevkli hem de önü açık.




  • Arkadaşlar oyun esnasında konsolu kilitlenen oldu mu? Bu sorun oyundan mı kaynaklanıyor yoksa oyunu hdd'ye yüklemediğim için mi oluyor henüz anlamış değilim.
  • Herkes konsola geçmiş oyunda herhalde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesemre

    nightmare (hard) zorluk seviyesinde act 2 de resmen zçtım.....strenghe fazla abandık sanırım..resistler nerdeyse yok....5 saniyede ölüyorum...kodummu oturtuyorum ama koyamıyorum ölmekten bi türlü :) 1 sattte repaire 55bin altın vermişim..zorluk düşürmek istemiyorum kalakaldım öylecene..

    Selam, Nightmare-Hard seviyesinin çok zorlamaması lazım, kullandığın skilleri değişebilirsin, pasif olsun aktif olsun sana heal verecek çok skill var.. verdiğin hasarın yüzdesi olarak sana heal veren skilleride kullan Revenge, Bloodthirst gibi,her zaman skill değil bazende eklediğin Rune heal verir...Rend için seçilen Bloodlust gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 10 Eylül 2013; 17:46:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Aynı sorunu ben de PS3 sürümünde yaşadım ama konsollar arasında yine de en iyisi 360 sürümüdür. Online olarak bence 360 sürümü tek tercihtir.

    Merhaba, siz de kilitlenme sorunu mu yaşadınız, doğru mu anladım?

    Evet konsol olduğu gibi kilitlendi ve reset atmak zorunda kaldım.
  • Aynı kilitlenme sorunu dün gece benimde başıma geldi. İşin kötü yanı dashboarda falan da dönemiyorsunuz. Konsolu kapa aç yapmak gerekiyor. Ayrıca harddiske yüklüydü oyun.
  • Razura kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben de PS3'te dijital olarak aldım oyunu, sanırım tüm platformlarda kronik bir sorunu var oyunun. Ama Blizzard bol yama getirmesi ile ünlü bir firma. Umarım PC platformu gibi bizi de yama delisi ederler.
  • Oyunu açar açmaz zaten 1 tane update yapmıştı. Bu tip bir sorunu nasıl farketmezler çok ilginç.
  • Vallahi XBox'ım JTAG'lı olmasaydı, her türlü XBox'ta oynardım. Oyun bu tip sorunlarına rağmen 360'ta daha başarılı.
  • Bu arada, oyunda legendary item bu kadar kolay mı düşüyor? Medium zorlukta daha 13 levelım ve ilk legendary itemımı buldum. Açıkçası bir üst zorluğa geçmeden hiç düşüremem diye düşünüyordum.
  • Ben PC'de iki defa bitirdim, lv. 50 küsür karakter var, bir tane legendary item düşmedi. Şimdi lv. 20 karakter var üstümde 4-5 tane eşya var kullandığım. Üstelik bunlar satın alınamıyor, takas edilemiyor ve yere atılamıyor. Yani her türlü düşüreceksiniz, RMAH ve GAH olmadığı için drop level'lerini böyle yaptılar, iyi de yaptılar. Oyunun özü item peşinde koşmadır ve konsol versiyonlarında siz istemeseniz de canınız biraz daha oynayayım, bir item daha düşüreyime geliyor. Gayette güzel olmuş, burun kıvıranlara, ben de burun kıvırıyorum, taş gibi oyun olmuş işte.
  • bitirip satmayı düşünen var mı arkadaşlar???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Vallahi XBox'ım JTAG'lı olmasaydı, her türlü XBox'ta oynardım. Oyun bu tip sorunlarına rağmen 360'ta daha başarılı.

    ben jtaglı oynuyorum hocam, siz online/orijinal oynamaktan mı bahsediyorsunuz? :)
  • JTAG'da zorlama olsa da online oynanabiliyor, tabii lag ve oyundan sık sık düşme konularına girmiyorum. PSN'den aldım oyunu arkadaşlarımla rahatça coop olarak oynamak için.
  • Son zamanlarda hikaye ve oynanış bakımından en güzel oyun fakat ben oyunu başta easy açtım şu an bosları bile kesmem 10 saniye sürüyor seviye değiştiriliyor mu ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Durulba

    Son zamanlarda hikaye ve oynanış bakımından en güzel oyun fakat ben oyunu başta easy açtım şu an bosları bile kesmem 10 saniye sürüyor seviye değiştiriliyor mu ya?

    select questden en son kaldığın görevi seç o zaman soruyo hangi zorlukta olsun diye
  • Dün akşam başıma gelen komik bir olayı size anlatayım.. Haritayı temizledim görev yerine dönüyorum, yolda duran cesetlerden birine dokunup loot yapmadığımı fark ettim, kendi kendime kim uğraşacak bununla salla dedim ama bir yandan da içime kurt düştü ya iyi bir item çıkarsa diye.. Neyse geri döndüm cesedin üstünden geçtim ve dank diye legendary item düştü
    keşke videoya çekebilseydim..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.