Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan oyundaysan 70 yaparım seni. Normalde girmeyecektim ama yardımcı olmak için 1 saat takılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSHBILAL

Şuan oyundaysan 70 yaparım seni. Normalde girmeyecektim ama yardımcı olmak için 1 saat takılırım
    siz bnetini verin ben sizi ekleyeyim oyundan yazarım eğer sizi online yakalarsam
  • Zierox kullanıcısına yanıt
    CSHBILAL#2904 eklersin dostum

• mrb arkadaşlar. diablo 3 satın alacağım sizce en uygun erden alabilirim cd-key olarak?. diablo3+reaper alırsam daha iyi olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

mrb arkadaşlar. diablo 3 satın alacağım sizce en uygun erden alabilirim cd-key olarak?. diablo3+reaper alırsam daha iyi olur sanırım.
    Merhabalar key konusu hakkında bir bilgim yok ama Ros paketini alman gerekiyor. Ros genişleme paketidir karakteri 70 lvl yapabiliyorsun diğer türlü sadece 60 yapabilirsin diablo + ros gerekli... Necromancer paketinide alıp almama sana kalmış dersen ki necro ile oynarım al, necro karakteri hariç başka bir özellik sunmuyor.

• Arkadaşlar başlamayı düşünüyorum sorularım var yardımcı olabilecek varsa güzel olur pmden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Arkadaşlar başlamayı düşünüyorum sorularım var yardımcı olabilecek varsa güzel olur pmden
    Tam olarak neler soracağını kestiremedim ama cevaplayabildiklerimi cevaplamaya çalışırım. Bir süredir oynamıyorum oyunu.

• sezonda wizardımı 70 e kasmama yardım edebılecek var mı
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    oyunu bırakmış olmasam yardımcı olurdum. dft klanına üye ol yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

sezonda wizardımı 70 e kasmama yardım edebılecek var mı
    ben de talibim
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    yeni sezonda başlayalım dostum güzel bir güncelleme gelmiş
  • Yeni sezonda ben de başlasam mı acaba? Bayadır oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Yeni sezonda ben de başlasam mı acaba? Bayadır oynamıyorum.
    aman aman hiç bulaşma dostum. Blizzard baktı oyuncular birer birer kaçıyor birde nette eleştiri yağmuruna tutuldu hemen güncelleme yaptı.güncelleme ile milleti kandırmaya çalışıyorlar, içeriğindede bişey yok set bonuslarını %100 ün üzerinde bir yükseltme yapmışlar gr 90 kesen adam 110 larda kesebiliyor. uzun lafın kısası, oyunun içine ettiler, yenilik yok, güncelleme gereksiz ve kandırmaca

• CSHBILAL kullanıcısına yanıt
    Peki hocam siz öyle diyorsanız.

Elder Scrolls Online a devam o zaman.

• ya bu kanai's cube skill kismin nasil aktif etcem? none yaziyor. yokmus guya neye sahip olcam ki? ps4 uzerinde oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

ya bu kanai's cube skill kismin nasil aktif etcem? none yaziyor. yokmus guya neye sahip olcam ki? ps4 uzerinde oynuyorum
    pc sürümü farklı ama konsolda oynadığım zamanlardan aklımda kalan, ınventory kısmında sağ üst sekmeye geçip küpün içine koyduğun eşyayı seçmen lazım

• quote:

pc sürümü farklı ama konsolda oynadığım zamanlardan aklımda kalan, ınventory kısmında sağ üst sekmeye geçip küpün içine koyduğun eşyayı seçmen lazım

Alıntıları Göster
    Nasil yani adlari neler onlari. Sag ust sekme derken

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    aklımda yanlış kalmış, küpe gir r1 ile sağda power sekmesine geç daha sonra koyduğun itemleri seç

• quote:

aklımda yanlış kalmış, küpe gir r1 ile sağda power sekmesine geç daha sonra koyduğun itemleri seç
    Malesef hicbirsey yok ki

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    dostum sen daha hiç küpe eşya koymamışsınsın ki seçebilesin. üzerinde olan build için gerekli olan eşyaları netten bak o eşyaları küpe koy. youtube da diablo rehberlerini izle uygula bu şekil yazarak zor, pc de olsan oyun içi yardımcı olurdum ama platformlar farklı

Icy Veins
    Icy Veins
    https://www.icy-veins.com
    gerekli olan build leri ve eşyaları buradan bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.