Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1872. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.503
Cevap
74
Favori
1.546.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18701871187218731874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSHBILAL

    sagol dostum sende saglicakla kal, hayirli teskereler.

    Alıntıları Göster
    sa, beraber takılabiliriz 1 saat gibi haftada günde , arada , discord'dan sohbet ederiz isterseinz
  • civilsercan C kullanıcısına yanıt
    a.s bugun yeni sezon basladi yada basliyor daha bakamadim eger basladiysa 3 4 hafta boyunca aksamlari 1 2 saat oyunda oluyorum. saat 10 da turkiye saati ile 12 gibi girebiliyorum oyuna. eger o saatlerde uygun olan varsa oynayabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSHBILAL -- 22 Kasım 2019; 20:5:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım oyunu. Sezon olayına bakmadan bir crusader açtım. Tek başıma kasıyorum şimdi. Ben oyunları tek başıma oynamayı daha çok seviyorum. Kendim keşfederek öğreniyorum. Bir crusader bir de demon hunter kasıp 100 saat civarı oynatsa parasını amorti eder. Bu arada **** üzerinden aldım oyunu battlechest olarak 110 tl tuttu.

    Dusundum de, fazla ilerlemeden sezon icin bir karakter acsam mi? Sezonlarin avantaji ne oluyor?

    Off deli gibi latency oluyor avrupa serverında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 16 Ocak 2020; 16:17:5 >
  • Tam 2 sene sonra oyunu bir kurup bakayım neler değişmiş iki takılalım dedik.

    Bounty yapmaya girdim. Paragon level 10.137 oyuncu gördüm...

    Greater Rift 75 yapıyorum çöp düşüyor. Greater Rift 115 yapıyorum yine çöp düşüyor. Bugün herhangi bir alelade RPG oyununda ne kadar zor seviye de oynarsanız ödülde o kadar iyi olur değil mi ? Zaten amaçta bu değil midir ? Ama Diablo 3 türünün en kepaze örneği bu konuda... En son 4 kişilik gruba support barbarım ile girmiştim GR125'te yine çöp düşmüştü. Ben demiyorum ki her yüksek GR'de sular seller gibi Legendary düşsün ama yani abidik, gubidik tam küfürlük itemler düşüyor...

    Hele bir Primal fiyaskosu çıkarıldı ki aman yarabbi...Tam evlere şenlik... Hiç işinize yaramayacak itemler saçma sapan statları ile beraber düşüveriyor. Primal Ancient Legendary item madem düşüyor bari onu class'a özel yap ki insanlar harcadıkları zamanın, verdikleri emeğin karşılığını görmüş olsunlar.

    Ha kimse bu oyunu bana zorla oynatmıyor ama Diablo 4 konusuna da yazdım bir yorum. Bu sefer olaya mesafeli yaklaşacağım. Çünkü ne Path of Exile'da, ne Grim Dawn'da böyle paragon level saçmalıkları yok. Sıradan bir nephalem rift'e giriyorsun, 15-20 tane Legendary item düşüyor. 10 kere böyle key toplayayım diye girsin rahat 150-200 Legendary düşer. Peki sonuç ? Fos oğlu fos...Aradan tam 8 yıl geçmiş olmasına rağmen içi bomboş bir oyun Diablo 3. Sırf isminin hatrına arada açıp bakıyordum bir aralar...

    Herhalde aksiyon RPG dünyasının en vasat oyunlarından birisidir kendisi. Eğer oyunu halen merak edip alacaklar varsa kendilerine tavsiyem bir arkadaşınızın hesabını falan bir kaç saatliğine isteyin öyle deneyin. Net olarak zaman ayırmaya, emek sarfetmeye değmez. Hele ki Path of Exile ve Grim Dawn'ın artık çoktan kendini aştığını düşünürsek...

    Oyunu alacak arkadaşlar sırf bu nedenlerden ötürü iyi düşünsünler alırken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 12 Mart 2020; 3:47:34 >




  • merhaba Arkadaşlar,
    benim diablo 3 ile ilgili bir sorum olacaktı,
    ben oyunu yaklaşık 5-6 ay önce laptopuma kurmuştum. ancak şimdi laptop yerine yeni pcde oynamak için kurduğumda şifremi kabul etmiyor.
    ancak hesabım aktiv gözüküyor.
    bu sorunu nasıl çözewbilirim ?
    teşekkürler.
  • https://eu.diablo3.com/en/profile/piyerbezuhov-2652/hero/131240704

    Beyler bu karakter aşırı kırılgan ya. Torment 7 yapamıyorum. Archon formuna geçince tanrısal tamam da sürekli de archon gezemiyorum sonuçta. Normal oyunda ne dps çıkarıyor ne de defansı güçlü. Vyr seti iyi hoş da çok yüzeysel bu haliyle. Neler yapılabilir fikir verebilir misiniz? Oyunu hepi topu 60 saat oynadım, pek bir bilgim yok. Askerden gelince aldım arada ekran kartım bozuldu falan boşluk girdi oynayamadım pek fazla. Millet nasıl torment 16 yapıyor 2 dakikanın altında.




  • 4lu gruplar Gr 150 farmliyor.
    Bu ne demek ?
    Oyunda cikabileceginiz en üst nokta demek.
    WD solo 143 farmliyor.

    Kısaca çöp oldu oyun iyice.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu satan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    4lu gruplar Gr 150 farmliyor.
    Bu ne demek ?
    Oyunda cikabileceginiz en üst nokta demek.
    WD solo 143 farmliyor.

    Kısaca çöp oldu oyun iyice.
    Ne bekliyorsunuz ki hocam.

    Diablo 3 sakat doğmuş bir bebek gibi. Mekanikleri, skill sistemi,stat sistemi baştan aşağı yanlış. Çıkalı 8 yıl olmasına rağmen halen bin tane sorunu var. Battle net forumlarında insanlar halen lagdan,oynayamamaktan şikayet ediyor. Beklentilerinizi Diablo 4'e saklayın bence. Şu dakikadan sonra eğlencesine oynamak lazım Diablo 3'ü.
  • umalım yeni oyunda tuhaf tuhaf sorunlar olmaz.
  • Sizce 4 ne zaman çıkar. Bu saatten sonra d3 alıp emek vermeye değer mi? Olaylardan önce en erken 2021 belkide 2022 deniyordu. Şimdi bu virüs yüzüne dahada uzar bu süre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

    Sizce 4 ne zaman çıkar. Bu saatten sonra d3 alıp emek vermeye değer mi? Olaylardan önce en erken 2021 belkide 2022 deniyordu. Şimdi bu virüs yüzüne dahada uzar bu süre.
    2022 yazı gibi çıkacağını düşünüyorum.

    Diablo 3 almaya değer mi diye soracak olursanız bence değmez. İsteyen istediği kadar oyunu savunsun benim bu yorumum üzerine, maalesef Diablo 3 ölü doğmuş bir oyun. Oyunda Rift ve Greater Rift dışında kimse bir şey yapmıyor. Greater Rift 75 ile Greater Rift 125 yapmak arasında ÖDÜL olarak zerre fark yok. Arka planda AKIL DIŞI bir RNG var maalesef...En başından beri anlam veremediğim, hangi programcının eline vermişler bu işi daha işin en başında ben de bilmiyorum...

    Tanıdığım, bildiğim ya da böyle yorumlardan görüpte cevap yazdığım insanlara GRIM DAWN tavsiye ediyorum şiddetle. Steam'de 1.755 saati devirdim. Oynadığım hiç bir saat içinde öf-pöf demedim. Şiddetle tavsiye ederim.




  • Sakın ha almayın bir salaklık ettim 120 lira mı ne verdim cd keyine. 60 saat oynayıp bıraktım bu kadar amaçsız boş beleş bir oyun olamaz. Arkadaşın da dediği gibi Grim Dawn gibi bir alternatif varken yüzüne bakılmaz.
  • Selamlar

    Diablo 2'deki gibi shared stash olayı yok mu? X karakterdeki bir itemi Y karaktere nasıl aktarabiliyoruz?

    Ps 4'te oynuyorum..
  • Oyunda gemlerin oldugu yerde items cantasi var. Bu itemler ne ise yarar ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

    Hayret hiç kimse bahsetmemiş, resmi forumlar da millet kazan kaldırıyor. Yeni gelen 2.4.3.42655 numaralı patch ile beraber bazı sistemlerde oyun 64bit client'da çalışırken bilgisayar resmen acı çekiyor. Acayip kötü bir STUTTERING var, oyuna SSAO ve MSAA özelliği gelmiş. Performans yerlerde sürünüyor.

    i7 4790K, 16gb ram, GTX 1070 vs SSD'li bilgisayarım da ancak 32bit client'da sorunsuz oynayabiliyorum. 64bit açarsam makine kendinden geçiyor. Eğer COMMUNITY CHAT kanallarından ayrılırsanız sorun çözülüyor. Böyle de manyak ötesi bir çözüm bulmuş reddit'te bir kullanıcı. Town'da iken sırası ile tüm COMMUNITY CHAT kanallarına sırası ile gireyim dedim oyun çöktü lan...

    20.yıl diye oyunun içine sıçmış Blizzard. Kimi kullanıcılarda da hiç bir şey yok, yağ gibi akıyor oyun diyor adamlar. Bu sorunu başka yaşayan varsa iletişime geçelim lütfen.
    Selamlar

    Diablo 2'deki gibi shared stash olayı yok mu? X karakterdeki bir itemi Y karaktere nasıl aktarabiliyoruz?

    Ps 4'te oynuyorum..




  • Hocam oyuna devam ediyormusunuz. Oyunu uzun zamandır oynamıyordum hesap en son bu şekilde kalmıştı. Yapılması gerekenler neler bilginiz varmı. https://eu.diablo3.com/en/profile/alican35-2228/hero/134069833
  • EscapeSouL kullanıcısına yanıt
    Oyunu biraktim dostum 2 sezondur oynamıyorum d4 kadar diabloya geri dönmem.
    https://www.icy-veins.com/d3/demon-hunter-natalya-marauder-sentry-build
    Bu linkte giymis oldugun setin tüm bilgilerini herşeyiyle görebilirsin. Farklı sınıf ve setlerede ulaşabilirsin. Eger kafana takilan birsey olursa yazabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaa kullanıcısına yanıt
    YaverimiZe takabileceğimiz itemler onlar sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yeni bir hero açıp takılmak istiyorum. Wizard ile Monk arasında kaldım. Monk ile elime dagger alıp takılabilir miyim? Ya da dagger için en iyi class hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 18701871187218731874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.