Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N1ghtshade

quote:

Orijinalden alıntı: say me

büyük ihtimal öyle.bende oluşturmuş ve hatırlamıyor olabilirim.
    bu arada ptr indirenler; settings'ten peer-to-peer tikini kaldırmanızı şiddetle öneririm(özellikle adsl kullananlar).max. upload yaptığı için download hızı düşüyor.

denendi çalışıyor

Alıntıları Göster
    Bende gayet hızlı iniyor şuan 2 saat sonra denerim umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Alıntıları Göster
    Bende "Beta: Reaper of Souls" seçeneği çıkmıyor, "PTR: Diablo III" seçeneği çıkıyor. Sizde de böyle mi?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    evet aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1ghtshade

quote:

Orijinalden alıntı: say me

büyük ihtimal öyle.bende oluşturmuş ve hatırlamıyor olabilirim.
    bu arada ptr indirenler; settings'ten peer-to-peer tikini kaldırmanızı şiddetle öneririm(özellikle adsl kullananlar).max. upload yaptığı için download hızı düşüyor.

denendi çalışıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben indirdim ancak benim hero yu oraya nasıl atıcam bilmyorum yoksa sizde sıfırdan karaktermi açtınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: parlattim

Arkadaşlar ben indirdim ancak benim hero yu oraya nasıl atıcam bilmyorum yoksa sizde sıfırdan karaktermi açtınız ?

Alıntıları Göster
    bu şimdi RoS beta değil dimi? ros daki karakter ve haritalar var mı yok mu? yani d3 ün paragon 2 ye göre ayarlanmış hali mi? (ya da uykusuzluktan ben mi saçmalıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

bu şimdi RoS beta değil dimi? ros daki karakter ve haritalar var mı yok mu? yani d3 ün paragon 2 ye göre ayarlanmış hali mi? (ya da uykusuzluktan ben mi saçmalıyorum)

Alıntıları Göster
    Evet Aynen Öyle. ROS'un yeniliklerini kullanmak için upgrade seçeneği çıkıyor. Onu anlamadan önce insan seviniyor ama
    @parlattim Sağ Üst Köşede Copy Seçeneği Ve Serverlar Olması Gerekiyor. Oradan Karakterini Kopyalayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 13 Aralık 2013; 2:35:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Evet Aynen Öyle. ROS'un yeniliklerini kullanmak için upgrade seçeneği çıkıyor. Onu anlamadan önce insan seviniyor ama
    @parlattim Sağ Üst Köşede Copy Seçeneği Ve Serverlar Olması Gerekiyor. Oradan Karakterini Kopyalayabilirsin.

Alıntıları Göster
    İlgin için teşekkür ederim,35 dakika bekledikten sonra oyuna girdim ancak muazzam lag var.Bu heyecanım tükenmesin diye yarın bakıcam.

• İndirip oyuna girdim aralıksız 2 saat oynadım 10 parça leg iten beklerken yine bomboş hiç bir şey düşmedi Battle net blizart ben senin .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ptr ye katilabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Herkes ptr ye katilabiliyor mu?
    Evet
    @BARKU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Evet
    @BARKU

Alıntıları Göster
    Baştanmı karakter açmak lazım... oynadığım karakteri kopyalayamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Alıntıları Göster
    ben ancak şimdi gördüm indirmeye başladım
    heyecanla bekliyorum sonucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Alıntıları Göster
    Beta Client (Reaper of Souls) - Battle.net App Beta download PTR Diablo 3 (Gece Açılan) bu 2 si aynı şeymi arkadaşlar az önce battlenet profilden download game client yazan yere tıklayınca Beta Client (Reaper of Souls) - Battle.net App Beta çıkmıyordu gece gelmiş buda.Acaba betamı açıldı kafam karıştı.
  • Biri tam açıklayabilirni sanırım 15 gb download yapılıyor.. Bu sadede loot2.0 paragon 2.0 özellikleri mi getiriyor yoksa ROS betasımı yeni karakter ve yeni act de oynanıyormu.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

Biri tam açıklayabilirni sanırım 15 gb download yapılıyor.. Bu sadede loot2.0 paragon 2.0 özellikleri mi getiriyor yoksa ROS betasımı yeni karakter ve yeni act de oynanıyormu.

Ros bera ayrı bu paragon ve loot updatelerini içeriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

Biri tam açıklayabilirni sanırım 15 gb download yapılıyor.. Bu sadede loot2.0 paragon 2.0 özellikleri mi getiriyor yoksa ROS betasımı yeni karakter ve yeni act de oynanıyormu.

Ros bera ayrı bu paragon ve loot updatelerini içeriyor

Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Alıntıları Göster
    server gitti 61 item kullanamıyoruz saçma olmuş biraz 70 e kasmak açık olsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDYGL

server gitti 61 item kullanamıyoruz saçma olmuş biraz 70 e kasmak açık olsa bari

Alıntıları Göster
    Ben Crusader ı açamıyorum, upgrade seçeneği çıkıyor. ROS betayı kullanmak için hesabımıza gelmiş olması gerekiyor sanırım ve şu an sadece Blizzard yakınları ve ünlü oyunculara gönderildi bildiğim kadarıyla, bizde şu an sadece loot ve paragon 2.0 ı test edebileceğiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben Crusader ı açamıyorum, upgrade seçeneği çıkıyor. ROS betayı kullanmak için hesabımıza gelmiş olması gerekiyor sanırım ve şu an sadece Blizzard yakınları ve ünlü oyunculara gönderildi bildiğim kadarıyla, bizde şu an sadece loot ve paragon 2.0 ı test edebileceğiz sanırım.

Alıntıları Göster
    Beyler oyunu biraz denedim, loot 2.0 dedikleri buysa yan bastık... Master zorluk seviyesinde bile hiçbir şey düşmüyor, taşlar da yine flawlesse devam. Taşları boşa mı sattık... Ayrıca kopyalanan leveli 60 olan karakterlere sabit paragon veriyor bendeki karakterler 126 paragonla başladı. 60 levelin üzerine level alamıyorsun. Yani leveli 61 olan itemleri deneyemiyorsun. Çok kısıtlı olmuş. Yakında millet isyana başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstorm -- 13 Aralık 2013; 11:56:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sstorm

Beyler oyunu biraz denedim, loot 2.0 dedikleri buysa yan bastık... Master zorluk seviyesinde bile hiçbir şey düşmüyor, taşlar da yine flawlesse devam. Taşları boşa mı sattık... Ayrıca kopyalanan leveli 60 olan karakterlere sabit paragon veriyor bendeki karakterler 126 paragonla başladı. 60 levelin üzerine level alamıyorsun. Yani leveli 61 olan itemleri deneyemiyorsun. Çok kısıtlı olmuş. Yakında millet isyana başlar...

Alıntıları Göster
    karakteri nasıl kopyalıyorduk biri açıklayabilir mi

Edit:halletim. sağ üstte yeni çıktı 'copy' kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankafly -- 13 Aralık 2013; 11:34:40 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.