Şimdi Ara

Diablo II ve grafi ayarları.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın araştırma için vatim yok.Belki daha önce yazıldı ama bi sorum olacak.Diablo 2 de grafik ayarlarını değiştirmenin bir yolu yokmu. Ve benimki v1.00 bu oyunun pack lerini nerden bula bilirim.Şimdiden teşekkrüler.

• patch leri dlh.net ten v1.11.b olanı indir ama lord of destruction yüklü olsun.
    Grafik ayarlarınıda oyunun video dedection u var. oradan test yaptır. D3D olanı seçecek otomatik olarak.Birde oyunun içinden options a gir oradan çözünürlüğü 800*600 yap perspective ve diğer şeyleride yükselt. Ayrıca ekran kartın iyiyse windowstan af ve aa yı fulle diablo oynarken cillop gibin hehe
  • Ekran kartım iyi değil.Radeon 9200se.Ama diabloda da sorun çıkarmaz herhalde.Ben grafik testi yaptırdım ama orda 2d yi seçiyor kendi.Ben 3d yi seçince oyuna girmiyor nasıl düzelteceğiz bunu ayrıca bende ek paketi yüklü değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Ekran kartım iyi değil.Radeon 9200se.Ama diabloda da sorun çıkarmaz herhalde.Ben grafik testi yaptırdım ama orda 2d yi seçiyor kendi.Ben 3d yi seçince oyuna girmiyor nasıl düzelteceğiz bunu ayrıca bende ek paketi yüklü değil.

O ekran kartı ile bırak D2'yi oynamayı; uçurursun bile. Ben 32MB ile hiç kasmadan oynuyordum. O kart ile oyunun sunduğu her modda oynayabilmen gerekir.
  • quote:

Ekran kartım iyi değil.Radeon 9200se.Ama diabloda da sorun çıkarmaz herhalde.Ben grafik testi yaptırdım ama orda 2d yi seçiyor kendi.Ben 3d yi seçince oyuna girmiyor nasıl düzelteceğiz bunu ayrıca bende ek paketi yüklü değil.

En son Amd Ati driveri kurdun mu?
  • quote:

Ek paketi yüklemeden çözünürlüğü 800e 600'e çıkartamazsın. 3d'yi de ek paket kurunca saçebilmesi lazım. Seçmezse de salla gitsin, diablo 2'de 3d'yi ne yapacaksın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Ek paketi yüklemeden çözünürlüğü 800e 600'e çıkartamazsın. 3d'yi de ek paket kurunca saçebilmesi lazım. Seçmezse de salla gitsin, diablo 2'de 3d'yi ne yapacaksın?

Ek paket olmadan 3d oluyor ama 800*600 olmuyor.Belki ek paketi kurarsa arkadaş sorunundan da kurtulmuş olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Control II | PS5 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de 1.00 oynamak zorunda kalmıstım bikeresinde.daha yüksek sürümünü yüklersen cözünürlügü oyun icinden ayarlıyabilirsin.ama eger yüklemezsen oyuna girmeden ayarlaman gerekir
  • quote:

patch leri dlh.net ten v1.11.b olanı indir ama lord of destruction yüklü olsun.

Bunları yaptıktan sonra sorununuz olursa bildirin Yapmadan hiç uğraşmayın.

9200 SE tabii ki, bırakın yetip yetmemeyi, çok fazla o oyun için.

Herhangi bir doğal yavaşlama görülürse, kaynağı merkezî işlemci olur. O da, oyunun haritasını açtığınız durumlarda. Meselâ, LoD'daki buzul mağaralarında haritayı tamamen açar ve haritayı en yoğun yerlerinin gösterileceği yerde, tab tuşuyla ekrana getirirseniz güçsüz (günümüz için tabii) bir işlemciyle yavaşlama olur (P4 1.6A'da oluyordu).

Oyun içinde, normâl gidişatta göze batan yavaşlama içinse gerçekten rezil bir işlemci lâzım.

Ekleme: Konunun hortlatıldığını şimdi fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Kasım 2007; 22:59:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Grafik ayarlarınıda oyunun video dedection u var. oradan test yaptır. D3D olanı seçecek otomatik olarak.Birde oyunun içinden options a gir oradan çözünürlüğü 800*600 yap perspective ve diğer şeyleride yükselt. Ayrıca ekran kartın iyiyse windowstan af ve aa yı fulle diablo oynarken cillop gibin hehe

AA ve AF yi elle açmanın faydası var mı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

AA ve AF yi elle açmanın faydası var mı ki?

var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.