Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal CD'siz zor. No-CD crack'ler orjinal oyunlarda çalışmıyor diye biliyorum.
  • Bende tekrar başladım 69 amazon yaptım bu arada bi şey keşfettim javelinci okçuya bariz bi şekilde takar.
    onceden bow cu wardı bende şimdi javelinci kullanıorum daha ii bence. Hamachi yuklemem lazım servera gelebilkmem icin
  • Beyler 2 sorum olacak
    1- Atack Ratingim gözükmüor sebebi nedir?
    2-Battle.net ten oynamam için illene orjinal cd mi lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer
    başlamıcam diyom başlatıyosunuz adama
    bende orjinal cd si var.ama bir problemim var.oyunu açarken cd istiyor.yani mecbur cd takılı olması gerekiyor.
    cd siz nasıl oynayabilirim.

Alchol %120 ile expansion CD'sinin bir imajını al, sonunda hata verecektir ama sen yinede kullanabilirsin bu imajı. alchol'e mount edince oynayabiliyorsun. Bende de orijinal sürüm var ama böyle deniyorum ve oluyor...
  • Tamamdır hallettim sol tarafa charged strike açtığım için gözükmüomuş.

Bu arada yeni sorularım war

Crushing Blow ne işe yarar, critic gibi bişi sanırsam kaç katı wurur üstünde yazan yüzde wurma şansımı?
    Deadly Strike ıda aynı şekilde açıklasanız çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Aegwynn- -- 3 Eylül 2007; 22:24:45 >
  • saolasın , yeni sorum war
    İsmini unuttuğum bi boss war meşhur. Anyanın portalından girince olan. İşte ona çalışcam biraz ama anyanın portalı yoq neden kayboldu?
  • 75 druidm war ismi tristran bi arkdaş önerdi bu oynu bende kastım 1.10 verisiyonujda oynuyodum bir türlü 1.11 kuramadım nasıl kuruluyo soylermısınız
  • nerden indirdiğimi unuttum msn wer istersen yollayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Deadly Strike, normal damage'ının 2 katını vurmanı sağlar. Evet üzerinde yazan %şans.
    CB ise yaratığın canını 4/1 oranında azaltmanı sağlıyor.

Tam olarak ole degil. Crashin below şu mantıkla çalışır:
    Normal yaratıkların kalan life inin mele silah ile 1/4 unu, ranged silah ile 1/8 ini.

boss ve champ. lar için mele silah ile 1/8, ranged silah ile 1/16 şeklinde çalışır.

Amazonda işin işe critical strike da girdigi icin d.strike hesabı farklıdır... Evet 2 kat vurursunuz ama vurma şansınızın hesabı degisiktir. Nasıl derseniz hatirlamiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 4 Eylül 2007; 19:20:45 >
  • Elimde javelin war ranged sayılmıor galiba. Veya vurdugun şekle bağlıdır. Bosslara yakın vuruorum tamda 1/8 gibi bi can gidior cidden çok işe yarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkHunter22

saolasın , yeni sorum war
    İsmini unuttuğum bi boss war meşhur. Anyanın portalından girince olan. İşte ona çalışcam biraz ama anyanın portalı yoq neden kayboldu?

nilathak

eğer nilathakı öldürüp anyayla konusursan portal kaybolur. bu yüzden pindle kasanlar anyayla konusmaz.

orada bir wp olması lazım hall of pain'di sanırım almışsındır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 4 Eylül 2007; 23:30:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkHunter22

saolasın , yeni sorum war

Ahh... Evet Nilathak. Sağlam elemandır. İyi xp veya eşya verir. Yanlız iyi "corpse explosion" yapar. Melee karakterle indirmek çocuk oyuncağı, ama necro'ların kabusu. İyi tutturursa, iki patlamada iniyosun. Özellikle hell'de...
  • O kadar güzel oyun ki aradan seneler geçmesine rağmen hala çekiciliği var

Efsane dediğin böyle olur...

Ayrıca Cold Master Sorcerer bu oyunda bütün charları ezer.Bnette cok oynadım,tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Tabiki oyuncu kalitesine göre değişir

Offf tekrar başlıcam bu oyuna ben ya :S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: TürKakaLeite

O kadar güzel oyun ki aradan seneler geçmesine rağmen hala çekiciliği var

Ayrıca Cold Master Sorcerer bu oyunda bütün charları ezer.Bnette cok oynadım,tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Tabiki oyuncu kalitesine göre değişir

her charı ezermi

Bu oyunda öle bişi yok
  • quote:

O kadar güzel oyun ki aradan seneler geçmesine rağmen hala çekiciliği var

Kaç kulak yedin, merak ediyorum?
  • Kac kulak yedin derken ne demek istedin arkadasım söylede bileyim

Sağdan soldan bilgilerle konusmuyorum ben burda.

Bende seni merak ediyorum kendini ne sanıyorsun acaba?
  • quote:

Kac kulak yedin derken ne demek istedin arkadasım söylede bileyim

Sağdan soldan bilgilerle konusmuyorum ben burda.

Bende seni merak ediyorum kendini ne sanıyorsun acaba?

Kaç kulak yedin duelde kaç defa öldürdüler demek. Bnet'te çok oynadığına emin misin?

Ayrıca Cold Master socrun her charı ezeceğini de katılmıyorum.
  • selam arkadaslar sizden bi konu hakkında yardım rica ediyorum diablo2 lod v1.07 single player oynuyorum internetim olmadigi icin bana v1.07 e ait hero editor programi (özelden) gonderebilecek olan varmi?? ilginiz icin tesekkur ederim saygilar
  • efsane bir oyun ama oynayamadım çok eski olmasına rağmen milyonlarca kişi oynuyor
  • yardımcı olabilecek kimse yokmu :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.