Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde; lvl15 olana kadar tristam,15-20 arasi canyon,20-25 arasi cow,25-40 arasi nmcow,ondan sonra 60 olana kadar hell cow yada nmbaal ondan sonrasida hell baal
  • Uzun zamandır aklımda kalmış bir konu. Köşeyi bulmuşken sorayım dedim.
    1.11 ile hile yapmadan 3 seviyede oyunu bitireniniz oldu mu?
    Son oynadığımda karakteri hile ile güçlendirip oynamıştım. Diğer türlü adamlara V. act'te vur vur ölmüyorlardı.
    Tabii güçlendirince de sonunda malum keyif vermez oluyor. Fakat her güçlü yaratık karşına çıkınca onlarca defa şehre gidip gelmek de çekilir eziyet değil.
  • single ile oyunun tadı çıkmaz. oyunun orjinal değil ise ;

burayı----------->http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/mpage_18/key_/tm.htm

yada burayı ----->www.sombrenuit.org

dene yardımcı olurlar
  • Hatırlıyorum da ilk kez diablo 2 oynadığımda şu Cold Plains'deki Bishibosh u öldüğünde her tarafa parçalarının saçılması olayını çok sevmiştim,bir tek onda öyle birşey sanıyordum.Sonra öğrendim ki fire enchanted lerin genel özelliğiymişBence nasıl cold enchanted yaratıklar ölünce cold nova yada adı her neyse işten ondan çıkarıyorlar ya,bence fire enchanted ler de ölünce corpse explosion veya ateş türü hasar vermeliler

Neyse merak ettiğim kendi branşları arasında oyun boyunca en güçlü olan Sorceress için Cold mu Lightning mi yoksa Fire mi?Şahsen ben en çok coldu seviyorum,lightningin maksimum hasarı süper ama işin ucunda koskoca chain lightning ile 1 damage de vurmak var.Fire konusunda emin değilim,ama enchanter olmadıkça fire skillere hiç vermiyorum bile,ki bu da immune to cold tarzı bir yaratık çıkınca baya zorluyor (en basitinden normalde Cathedral de Bone Ash cold encantet ve immune to cold olup,poison saldırısı da olan unique canavardı).Nasıl bir skill tarzı geliştirmeli sizce?Single ve multi için ayrı ayrı yazarsanız sevinirim

• her char güçlü, yeter ki nasıl kullanacağını bil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Katılıyorum hellde bir falleni öldürmek için bile 3 tane son level Blizzard gerekiyor (ki bonusları saymazsan 1k damage vuran bir skill)

Zealot dmg'ı zaten ortalama 1000-2500 arası oluyor. Bir de saniyede 5-6 kez vurduğunu düşünürsek ve de Life Steal'ı yüksekse karşısında kimse duramaz.

o senini dediğin 1.09 olmasın.

1.10'da single playerda eni iyi char açık ara hammerdin'dir.
  • arkadaşlar guide isteyenler single için mi yoksa battle.net içinmi istiyorlar yazarlarsa daha çok yardımcı oluruz.
  • Diablo 2 1.10 için güzel bir mod.

http://rapid-share.com/files/51817299/v110final-archon-v113.zip

biz zamanında karakter denemeleri için kullanırdık.

bu mod ile istediğiniz unique-set itemi istedğiniz runewordu birkaç saniye içinde oluşturabilirsiniz. ayrıca daha hızlı level atlıyor charlar.

tabi ki bu kolaya kaçmak oluyor ve ben hile taraftarı değilim. ama item arıyacak zamanı olmayanlar hemen sonuca gitmek isteyenler için çok kullanışlı.

modun nasıl kurulacağı ve kullanılacağı readme.txt dosyasında yazıyor.

tavsiyem sadece deneme amaçlı kullanın.

• quote:

Necro ile nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. Level 30 olana kadar işkence çektiriyor ki o işkenceye level 17'ye kadar dayanabildim... Hayır varsa bir kolay level atlama yöntemi söyleyin de bir deneyeyim :D Bir de bir arkadaşım kasılırsa 2 haftada level 99 olunabileceğini söyledi, ne kadar doğru bu? Battlenet için söyledi yalnız.

Ben her char'la Act 1'de lvl 18 olup Andariel denen cadıya Bone Spear'la dalıyodum, işim çok kolay oluyodu. Ayrıca Act 2'de de Iron Golem'e kasıyodum, bi Fire Enchanted rare'dan Golem yaptın mı Duriel de keklik oluyodu. Mephisto için de lvl 30 olup Fire Golem/Bone Spirit ikilisini kullanıyodum. Aslına bakarsanız Necro için en sağlam boss bence burun farkıyla Diablo'dur, Duriel'den sonra. Baal'ı saymıyorum; o sonradan geldi.

Not: 2 haftada lvl 99 single'da imkansız, BNet'de de çok zor. O dediğini yapmak için bence 2 hafta aralıksız oynamak lazım heralde.

• quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

Necro ile nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. Level 30 olana kadar işkence çektiriyor ki o işkenceye level 17'ye kadar dayanabildim... Hayır varsa bir kolay level atlama yöntemi söyleyin de bir deneyeyim :D Bir de bir arkadaşım kasılırsa 2 haftada level 99 olunabileceğini söyledi, ne kadar doğru bu? Battlenet için söyledi yalnız.

Ben her char'la Act 1'de lvl 18 olup Andariel denen cadıya Bone Spear'la dalıyodum, işim çok kolay oluyodu. Ayrıca Act 2'de de Iron Golem'e kasıyodum, bi Fire Enchanted rare'dan Golem yaptın mı Duriel de keklik oluyodu. Mephisto için de lvl 30 olup Fire Golem/Bone Spirit ikilisini kullanıyodum. Aslına bakarsanız Necro için en sağlam boss bence burun farkıyla Diablo'dur, Duriel'den sonra. Baal'ı saymıyorum; o sonradan geldi.

Not: 2 haftada lvl 99 single'da imkansız, BNet'de de çok zor. O dediğini yapmak için bence 2 hafta aralıksız oynamak lazım heralde.

2 hafta aralıksız oynasa bile imkansız. gece gündüz oynayan en sağlam adamlar bile 3-4 ayda 99 olur.

• 98 den 99 a kadar yaklaşık olarak 300 milyon xp gerek. single oynadığımızı (players 8 yapabiliyoruz) sayacak olursak bir baal run dan yaklasik 60k xp kazanırız ( var sayıyoruz daha az da olabilir tam bilmiyom) bu da 5000 baal run demek oluyor. bir baal run ortalama 4 dk ise ; 4x5000=20000dk=333,3saat=14gün yapar tabi bunu hiç ara filan vermeden yaparsak su,yemek, ihtiyaç molasi vs.. yok

98 den 99 olana kadar ne kadar experiance gerektiğini unuttum ortalama bişi yazdım. değerler kesin değildir sadece varsayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cemil64

Arkadaşlar Barbarian için bir PvM build verebilir misiniz? Lvl 18 oldu karakter ama iyi bi build bulabilirsem yeniden başlayabilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim??

1.10 oynuyorsan barbar ile işin zor :) Lakin biraz adrenalin arıyorsan şu buildi tavsiye ederim.
    Stats: Energy 0- Dex hedeflediğin silahı kullanmana yetecek kadar. Vitality: 0, evet sıfır :) Gerisi olduğu gibi strenght e.

Silah olarak two handed silah kullaniyoruz. Tavsiyem bonehew, tomb reaver tarzı polearmlar. Amaç yüksek dmg. Ayrıca eldiven olarak dracul şart.

Dikkat edilcek hususlar:
    Bolca life veren small charm, full resist, yüksek defans, yüksek life steal. Bulabiliyorsan dmg reduce item. Bosslar için de Crashing below veren item.

Gelelim statlara, Whirlwind 20 ana saldırı skill imiz. Ne tür silah kullanıyorsan mastery si 20. Battleorders 20 Shout 20 battle command 1 increased stamnia ve speed 1 natural resist 1 iron skin 1(skill artarsa buraya), Berserk 1(caosda çok işinize yarar bkz:İron maiden)

Oynaması oldukça zevkli, bi o kadar da beceri isteyen, biraz da pahalı bir build.

• quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

quote:

Orjinalden alıntı: Cemil64

Arkadaşlar Barbarian için bir PvM build verebilir misiniz? Lvl 18 oldu karakter ama iyi bi build bulabilirsem yeniden başlayabilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim??

1.10 oynuyorsan barbar ile işin zor :) Lakin biraz adrenalin arıyorsan şu buildi tavsiye ederim.
    Stats: Energy 0- Dex hedeflediğin silahı kullanmana yetecek kadar. Vitality: 0, evet sıfır :) Gerisi olduğu gibi strenght e.

Silah olarak two handed silah kullaniyoruz. Tavsiyem bonehew, tomb reaver tarzı polearmlar. Amaç yüksek dmg. Ayrıca eldiven olarak dracul şart.

Dikkat edilcek hususlar:
    Bolca life veren small charm, full resist, yüksek defans, yüksek life steal. Bulabiliyorsan dmg reduce item. Bosslar için de Crashing below veren item.

Gelelim statlara, Whirlwind 20 ana saldırı skill imiz. Ne tür silah kullanıyorsan mastery si 20. Battleorders 20 Shout 20 battle command 1 increased stamnia ve speed 1 natural resist 1 iron skin 1(skill artarsa buraya), Berserk 1(caosda çok işinize yarar bkz:İron maiden)

Oynaması oldukça zevkli, bi o kadar da beceri isteyen, biraz da pahalı bir build.

Teşekkürler. Bir süre cevap gelmeyince 20 Bash verdim. Increased stamina ve speedi verdim. Verdiğin şekilde devam etmeye çalışacağım.

• Benim bir sorum olacak, ek paket olan Lord of Destruction ne yenilikler getiriyor ve ben yüklersem eski karakterim silinir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Benim bir sorum olacak, ek paket olan Lord of Destruction ne yenilikler getiriyor ve ben yüklersem eski karakterim silinir mi?

feel so bad'e ek olarak; karakterin silinmiyor. Mesela oyunu act 4'te bitirdiysen. Tekrar act 1'den nightmare'de başlayıp bu sefer act 4'den 5'e devam ediyorsun. Açıkçası ben hiç sevmedim act 5'i de LoD'un getirdiklerini de. Rune'lar şunlar bunlar; çıfıt çarşısı gibi oluyodu oyun. Bi yaratık kesiyosun üzerinden 855 tane ayrı eşya düşüyo...
  • bencede günümüz rpg vr frp oyunlarının atası diablodur saygı duymak lzm
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

2 hafta aralıksız oynasa bile imkansız. gece gündüz oynayan en sağlam adamlar bile 3-4 ayda 99 olur.

hiç ladder bakmıosn heralde ilk gün 97 oluolar Hah

• quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

hiç ladder bakmıosn heralde ilk gün 97 oluolar Hah

gçene aylarda battle.nete reset gelmişti. Belki haberin vardır. Reset geldiği gün başladım oynamaya. İlk 1-2 kaç gün en yüksek char lvl 90 sonraki bir kaç gün 95 başladıktan 10 gün sonra falan da 97 oldu çok iyi hatırlıyorum.

• selamlar bende oynuyorum D2 sizide bekleriz serverımıza hepberaber buluşup bişeyler yaparız lvl86 sorc var bende ticaret felanda yaparız

Diablo 2 Ver 1.11b
    Hamachi Server

Name: diablojk
    Pass: 1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi-Knight -- 2 Eylül 2007; 15:18:33 >
  • başlamıcam diyom başlatıyosunuz adama
    bende orjinal cd si var.ama bir problemim var.oyunu açarken cd istiyor.yani mecbur cd takılı olması gerekiyor.
    cd siz nasıl oynayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özzer -- 2 Eylül 2007; 15:33:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.