Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Sha-el ko-nef'de run'lerden amazon için dizilecek en iyi set.

Amazon için demişim, dikkatini çekerim. eğer amazon için daha iyisi varsa söyleyin hocam, bakalım.

AL sana runeword!

Breath of the Dying 6 Socket Weapons Vex + Hel + El + Eld + Zod + Eth

50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy
    Indestructible
    +60% Increased Attack Speed
    +350-400% Enhanced Damage (varies)
    +200% Damage To Undead
    -25% Target Defense
    +50 To Attack Rating
    +50 To Attack Rating Against Undead
    7% Mana Stolen Per Hit
    12-15% Life Stolen Per Hit (varies)

Prevent Monster Heal
    +30 To All Attributes
    +1 To Light Radius
    Requirements -20%

bunu 6 soket ethereal hydrabow ya da ethereal colossuz crosbow'a yazarsan sheal+ko+neften iyi olur herhalde.

iyi özelliklerini de ayrıca altını çizdim.

eth bow yoktur.

• melee charlar için zor. ama bir amazon ya da sorceress için kolay bir act.
  • ooo bu topic coşmuş yapıyormuyuz bi diablo?
  • valla ya act 2 de takıldım yerine diablo 2 diye bi topic açıp muhabbete girelim.
  • Evet beyler ya ben mesaj yazmıyorum ki konu düşsün sonuçta sorunum çözüldü sonra bi bakıyorum bi ton yorum var isterseniz başlığı Diablo II buluşma yeri diye değiştireyim

Bu arada ben de Mephisto'ya kadar ilerledim çok az gücünü götürüp kasabaya kaçtım kapattım kafam ambalaj gibi oldu 5 saat oynayınca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Sha-el ko-nef'de run'lerden amazon için dizilecek en iyi set.

Amazon için demişim, dikkatini çekerim. eğer amazon için daha iyisi varsa söyleyin hocam, bakalım.

bunu 6 soket ethereal hydrabow ya da ethereal colossuz crosbow'a yazarsan sheal+ko+neften iyi olur herhalde.

iyi özelliklerini de ayrıca altını çizdim.

eth bow yoktur.

evet doğru kaçmış gözümden

@celtic bence de değiştir başlığı

• quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Evet beyler ya ben mesaj yazmıyorum ki konu düşsün sonuçta sorunum çözüldü sonra bi bakıyorum bi ton yorum var isterseniz başlığı Diablo II buluşma yeri diye değiştireyim

Bu arada ben de Mephisto'ya kadar ilerledim çok az gücünü götürüp kasabaya kaçtım kapattım kafam ambalaj gibi oldu 5 saat oynayınca.

5 saatte ambalaj ha? Gençlik ölmüş...
  • zeala 20 verilmez ki :P
  • Zeal 2o dedinde aklıma geldi. Bu oyunu oynarken bi arkadaşım vardı. Dalgasına bi Necro yapmış; 2o Skeleton Warrior, 2o Skeleton Mage'e vermiş. Böyle camiden çıkmış cemaat gibi dolaşıyodu; en önde de Fire Golem -imam niyetine.
  • sorceress ideal skill stat ve itemler nelerdir yıllardır oynamıyorum hep barbarianla oynardım ilk kez sorceress la oynicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultura

sorceress ideal skill stat ve itemler nelerdir yıllardır oynamıyorum hep barbarianla oynardım ilk kez sorceress la oynicam

single için mi? yoksa battle.net için mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ultura

sorceress ideal skill stat ve itemler nelerdir yıllardır oynamıyorum hep barbarianla oynardım ilk kez sorceress la oynicam

single için mi? yoksa battle.net için mi?

kuzenle ikimiz networkten oynuyoruz o barbarian act 3 deyiz
  • single için

20 Frozen Orb

8 Cold mastery
    20 Fireball
    20 Meteor
    20 Fire Mastery
    1 teleport için gerekn skiller.
    1 warmth

energy 75
    str:toplam 156 (ss monarch için)olmalı. ona göre ayarla

dex:bazıları block'u max yapmak için dex'e abanır sorc'ta ama ben sevmem. bence hiç gerek yok dex'e

vita: str nergy'den geri kalanlar buraya.

üşenmezsem bşr ara itemleri de yazarım
  • www.mix.gen.tr 1.11 servera bekleriz heppnizi
  • quote:

single için

20 Frozen Orb

8 Cold mastery
    20 Fireball
    20 Meteor
    20 Fire Mastery
    1 warmth

energy 75

dex:bazıları block'u max yapmak için dex'e abanır sorc'ta ama ben sevmem. bence hiç gerek yok dex'e

hacı böyle hybrid e hic gerek yok onun yerine düz bliz yap sonra nm act 2 hire alip thresher taktimi al sana single da bile süper cold sorc (thresher yerine amplify atan ve life steal i olan yüksek dmg li bi polearm da is gorur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 27 Ağustos 2007; 0:17:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ayurdakok

quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Öff... Ülen yeniden başlatacaksınız beni oyuna Bu arada melee isteyen arkadaşa Zealot'u tavsiye ediyorum. Hızı çooook yüksektir, 1 saniyede ortalama 5-6 kez vurur, bir de damage'ı iyi olursa sen düşün...
    Item konusunda yardım edemeyeceğim, kendin seçersin ama skill'leri söyleyeyim:
    20 Sacrifice
    20 Zeal
    20 Fanaticism
    20 Redemption (bundan emin değilim, sanırım bonus veriyordu ama yanlış olabilir)
    Geri kalanı da Holy Shield ya da kafana göre dağıt.

bu char.'la hell'de ilerleyebilir misin? bu arada redemption bonus vermio.

+1 bu char helldeki yaratıkları kaşır sadece

alakası yok lvl92 zealot yapmıştım oynadığım zamanlar hell de çok rahat ilerlemiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

quote:

single için

20 Frozen Orb

8 Cold mastery
    20 Fireball
    20 Meteor
    20 Fire Mastery
    1 warmth

energy 75

hacı böyle hybrid e hic gerek yok onun yerine düz bliz yap sonra nm act 2 hire alip thresher taktimi al sana single da bile süper cold sorc (thresher yerine amplify atan ve life steal i olan yüksek dmg li bi polearm da is gorur )

ya zaten multi oynuyormuş. yanında hep bir baba olacaksa zaten o zaman pure yapmak daha mantıklı. ayrıca bu char pvp olmayacak sanırım o zaman pure forb sorc yapmak daha mantıklı.

ama tek başına ilerleyecekse pure zor bence. hire tek başına her zaman alamaz. itemlerinin çok sağlam olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 27 Ağustos 2007; 13:28:16 >

• Arkadaşlar Barbarian için bir PvM build verebilir misiniz? Lvl 18 oldu karakter ama iyi bi build bulabilirsem yeniden başlayabilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
  • Hey gidi günler... Diablo II'de ilk char'ım barbarian'dı. Duriel acımadı. Ondan sonra yeni necro açtım, o günden beri de doğru dürüst başka klass'la oynamadım.
  • bence lightning sorc hepsinin pabucunu dama atar. hatta infinty side varsa 2. kez de atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 27 Ağustos 2007; 21:46:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.