Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Celtic

Benim birkaç sorum daha var,
    scroll of identify ve thawing potion ne işe yarıyor?
    bi ton amulet ve ring düşüyo ama giyilmiyo neden ve amulet ne işe yarıyor?

onlar tanımsız itemdir büyü kağıtları satanda kızmızı beyaz rokety gbi bir kağıt var ondan al sonra sağ tuşa bas tanımlamak istediğin itemin üzerine tıkla
  • Tamam ama şu Duriel'i nasıl geçeceğim formülü nedir 10 sn. dayanamıyorum of! pot bile kullanamadan ölüyorum
  • quote:

Tamam ama şu Duriel'i nasıl geçeceğim formülü nedir 10 sn. dayanamıyorum of! pot bile kullanamadan ölüyorum

valla duriel amazonla zor. +life cold resistans ve half freeze duration veren itemlerden al. fara'dan bulursun hepsini. town portal büyüsünü bir F1,F2 gibi bir tusa ata ki oraya girer girmez tp acabilesin.

girmeden önce bir tane thaving potion iç. cold resistansın artsın. kemerin de en az üçlü olsun ve bir sütünü sadece thaving potion olsun.

ondan sonrası senin mouse becerine kalmış. vur kaç yapacaksın durielin karşısında sabit durup vuramazsın zaten. dondunmu hemen thaving potion iç. hiç donmaman lazım çünkü. baktın iksirler bitiyor öleceksin hemen tp ile kasabaya kaç yine kemerini potionlarla doldur(bir sütün thaving). sonra yine gir hemen tp aç....

bu işlemi en az 7-8 defa yapman lazım. içerde ne kadar dayandığınla ve verdiğin damageye bağlı olarak değişir.

bu arada kesinlikle cold vuran bişeyin olsun az da olsa. çünkü duriel donarsa içerde daha rahat kaçarsın.

• tamam akşam denerim sağol
  • Şahsen benim favorim Frozen Orb sorceress.Orb u 20 liyorum 10 da cold mastery yanında da canviction aura veren birisi varsa taş üstünde taş kalmıyorColda
  • 1. Fire Golem yapılır.
    2. Seal'lardan çıkan bi kaç yaratık revive edilir.
    3. Diablo'ya dalınır.
    4. Üzerine Iron Maiden ve/ve ya Decrepify -harf hatası olabilir- basılır.
    5. Cemaat uzaktan Bone Spirit'lerle desteklenir.

Sonuç; bir bakmışsınız ki Diablo kemaale ermiş, tüm bunlar olurken sizin üzerinizdeki zırh bile kirlenmemiş. Temiz iş!

• quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

1. Fire Golem yapılır.
    3. Diablo'ya dalınır.

Sonuç; bir bakmışsınız ki Diablo kemaale ermiş, tüm bunlar olurken sizin üzerinizdeki zırh bile kirlenmemiş. Temiz iş!

Diablo gelir. Bir ring of fire çakar.(büyüyen alev çemberi). ortada fire golem dışında ne bir revive ne bir iskelet kalmıştır. fire goleminde canı zaten çok az kalmıştır.

Necro can havliyle kaçışmaya başlar. Arada bir arkasına dönüp bir tane bone sprit sallar diabloya. Kendini town portala zor atar.

Soluğu jamellanın yanında almıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

1. Fire Golem yapılır.
    3. Diablo'ya dalınır.

Diablo gelir. Bir ring of fire çakar.(büyüyen alev çemberi). ortada fire golem dışında ne bir revive ne bir iskelet kalmıştır. fire goleminde canı zaten çok az kalmıştır.

Necro can havliyle kaçışmaya başlar. Arada bir arkasına dönüp bir tane bone sprit sallar diabloya. Kendini town portala zor atar.

Ben realist bir kişiyim. Bu da ihtimaller dahilinde elbette. Zaten ben belirtmedim ama revive'ların Diablo'nun ölümünü görmesini hiç bi zaman beklemedim. Ama Golem bahsettiğin gibi o kadar "çiroz" bir şey değil.

• ben ss istiyorum arkadaşlar hadi dökün hünerlerinizi bakalım nelere sahipsiniz görelim birazcık...
  • quote:

quote:

quote:

1. Fire Golem yapılır.
    3. Diablo'ya dalınır.

Ben realist bir kişiyim. Bu da ihtimaller dahilinde elbette. Zaten ben belirtmedim ama revive'ların Diablo'nun ölümünü görmesini hiç bi zaman beklemedim. Ama Golem bahsettiğin gibi o kadar "çiroz" bir şey değil.

hocam şaka yaptık ya kızma hemen.

az kalmaz tabi fire golemin canı. 3-4 defada anca öldürür diablo

• quote:

Orjinalden alıntı: komiks

ben ss istiyorum arkadaşlar hadi dökün hünerlerinizi bakalım nelere sahipsiniz görelim birazcık...

O kadar rehabilitasyon tedavisinden sonra hiç o illete bi daha başlayıp SS gönderemem güzel kardeşim. Zaten böyle şimdi Golemler Bone Spirit'ler havada uçuştu, içim eridi bak...
  • Geçtim Duriel'i10 kere falan towna gitmem gerekti ama işi çözünce kolay öneriler için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Öff... Ülen yeniden başlatacaksınız beni oyuna Bu arada melee isteyen arkadaşa Zealot'u tavsiye ediyorum. Hızı çooook yüksektir, 1 saniyede ortalama 5-6 kez vurur, bir de damage'ı iyi olursa sen düşün...
    Item konusunda yardım edemeyeceğim, kendin seçersin ama skill'leri söyleyeyim:
    20 Sacrifice
    20 Zeal
    20 Fanaticism
    20 Redemption (bundan emin değilim, sanırım bonus veriyordu ama yanlış olabilir)
    Geri kalanı da Holy Shield ya da kafana göre dağıt.

bu char.'la hell'de ilerleyebilir misin? bu arada redemption bonus vermio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurdakok -- 23 Ağustos 2007; 19:04:53 >

• quote:

Geçtim Duriel'i10 kere falan towna gitmem gerekti ama işi çözünce kolay öneriler için teşekkürler.

Bravo... O zaman şu an o eciş/bücüş yerlilerle dolu, o dandik ormandasındır. Tüm 5 Act içinde en tiksindiğim yerlerden birisi...
  • quote:

quote:

Geçtim Duriel'i10 kere falan towna gitmem gerekti ama işi çözünce kolay öneriler için teşekkürler.

Bravo... O zaman şu an o eciş/bücüş yerlilerle dolu, o dandik ormandasındır. Tüm 5 Act içinde en tiksindiğim yerlerden birisi...

Amazon diğer karakterlere göre act3'ü daha rahat geçer. amazonun en çok zorlandığı act, act2'dir. en çok zorlandığı boss da durieldir.

arkadaş amazonla durieli geçmişse mefisto dia falan vız gelir.

• quote:

quote:

bende sevmem act 3 ü orman gez gez bitmez her yerden veletler çıkar vs. vs.
    en güzeli act 5 tir.savaş hissini falan süper vermişler.barbarlar baal'ın ordusuna saldırıyo.mancınıklar,kuleler,kırılan kapılar falan.gerçekten süperdi.

• Hele şu şamanlarını üstlerinde taşıyıp yaklaştıklarında ateş saçan Fetish Shaman vs yok mu,hayatımdan bezdirdiler beniKüçükleri sorun değil 1 vuruşta parçalanıyorlar (cold damage varsa tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayurdakok

quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Öff... Ülen yeniden başlatacaksınız beni oyuna Bu arada melee isteyen arkadaşa Zealot'u tavsiye ediyorum. Hızı çooook yüksektir, 1 saniyede ortalama 5-6 kez vurur, bir de damage'ı iyi olursa sen düşün...
    Item konusunda yardım edemeyeceğim, kendin seçersin ama skill'leri söyleyeyim:
    20 Sacrifice
    20 Zeal
    20 Fanaticism
    20 Redemption (bundan emin değilim, sanırım bonus veriyordu ama yanlış olabilir)
    Geri kalanı da Holy Shield ya da kafana göre dağıt.

bu char.'la hell'de ilerleyebilir misin? bu arada redemption bonus vermio.

+1 bu char helldeki yaratıkları kaşır sadece

• Katılıyorum hellde bir falleni öldürmek için bile 3 tane son level Blizzard gerekiyor (ki bonusları saymazsan 1k damage vuran bir skill)
  • quote:

quote:

quote:

Amazon diğer karakterlere göre act3'ü daha rahat geçer. amazonun en çok zorlandığı act, act2'dir. en çok zorlandığı boss da durieldir.

arkadaş amazonla durieli geçmişse mefisto dia falan vız gelir.

Doğru. Amazon'un bi yeteneği vardı, bi kerede 25 tane birden farklı hedeflere atıyodu. İşte o, Act 3'ün orman kısmı için ideal...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.