Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Paladinim bugün act 3 e geçti 22 lwlım hammerdin olarak kasıyorum.
    2 günde act 3 e geçtim sizce nasıl iyi gidiyor muyum ? (yukarda smithle ilgili bir şey sormuştum nasıl 2 gün, 3 gün olmuş demeyin o karekteri sildim baştan hammerdin kastım )

Blesed Hammerin atagini arttıran aurayı neden kullanmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Ağustos 2008; 21:55:24 >

• evet ya harbiden concentration kullansana

bu arada concentration neden hammerin dmgyi arttırır anlamam. blizzardın paladine kıyağı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 4 Ağustos 2008; 1:48:28 >
  • ya bu itemler konusunda amma şanssızım ha.durueli kestim bi tek armor çıktı işe yarar.mephistoyu kestim işe yarar bi armor çıktı op da durueldekinin aynısı diablo kestim 4 tane sarı silah düştü 2si barbarian only biri paladin only biri sorcress only benim adam assassin.şimdi de baalı kescem onda daişe yarar bişi düşmesse silcem artık.ayıp ya hala act1 deki charşi nin silahını kullanıyorum
  • Arkadaşlar birisi bana asas skilleri hakınnda detaylı bilgi verebilirmi pmden msn mi atabilirim
    skillsiz 26 lwl de diablo kestim sanırım en kolay da oynuyorum ama yınede ne zorluklar cektım anlatamam bende artık skill istiyorum ve internette aradığım dökümanları bulamadım acil yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 4 Ağustos 2008; 10:18:35 >
  • walla bende aynı şek,lde diablo kestim şu cold damage freeze olan charge ve finishing move ile baya zorlanarak kestim diabloyu.assassin ile ilgili çok itm yok galiba yada bana hiç denk gelmedi.trap skilleri de kalabalık alanlarda iyi iş yapıyo.diabloyu oldururken fade kullandım tum resistance ları artırdığı için işe yarıyo

benim ablada level 28 aynı şekilde gidiyoruz.benim martial art sa yonlendirme niyetim var.bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

Arkadaşlar birisi bana asas skilleri hakınnda detaylı bilgi verebilirmi pmden msn mi atabilirim
    skillsiz 26 lwl de diablo kestim sanırım en kolay da oynuyorum ama yınede ne zorluklar cektım anlatamam bende artık skill istiyorum ve internette aradığım dökümanları bulamadım acil yardım lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

2 günde act 3 e geçtim sizce nasıl iyi gidiyor muyum ? (yukarda smithle ilgili bir şey sormuştum nasıl 2 gün, 3 gün olmuş demeyin o karekteri sildim baştan hammerdin kastım )

blessed hammer sol tık aurasınını da sağ tık mı yapayım

• evet öyle yap.

hammeri sallarken shift tuşunu kullan.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

blessed hammer sol tık aurasınını da sağ tık mı yapayım

Sence nasıl kullansın conc lvl 24 de açılıyor arkadaş 22

• quote:

Arkadaşlar birisi bana asas skilleri hakınnda detaylı bilgi verebilirmi pmden msn mi atabilirim

Tiger strike la dragon tail üstüne yüklen en iyi yanı herhangi bi silaha ihtiyac duymuosun silah kendi dmg verio lvl 27 de de ise tiger strike 20 dragon tail 2 dmg 850-1200 gibi hala gelio 2 silah kullanma bir kalkan diger elinde skill+ veren bi silah bul

• hocam level 27 sin ve 20 skill leveli tiger strike a mı verdin??

yav be!!

bizde acık ondan acık bundan diye deniyoduk her skilli

quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

quote:

Tiger strike la dragon tail üstüne yüklen en iyi yanı herhangi bi silaha ihtiyac duymuosun silah kendi dmg verio lvl 27 de de ise tiger strike 20 dragon tail 2 dmg 850-1200 gibi hala gelio 2 silah kullanma bir kalkan diger elinde skill+ veren bi silah bul

• Beyler bende oynuyorum 1 haftadır gece gündüz. Her karakteri kastım neredeyse Hepsini sildim skiller falan bilmediğim için. Şimdi Paladin ya da Barbar kasacağım. Sizce hangisi daha iyi ? Barbar da Axe Mystery abandım ama adam gibi 1 tane axe bulamadım Sizce hangisi iyi Paladin mi Barbar mı ? Ve hangi statlara vermeliyim ? Mesela barbarda itemler full str istiyor. Str Dex ve Vita verdim ama oranları falan bilmiyorum. Sizce Barbar mı Paladin mi daha iyi ? Birde statlarını söylerseniz sevinirim Yada Sourcer mi açsam ? Sİzce en iyi karakter hangisi Statları ile beraber

Yanlız acil lütfen akşama kadar kasmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 5 Ağustos 2008; 13:33:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Beyler bende oynuyorum 1 haftadır gece gündüz. Her karakteri kastım neredeyse Hepsini sildim skiller falan bilmediğim için. Şimdi Paladin ya da Barbar kasacağım. Sizce hangisi daha iyi ? Barbar da Axe Mystery abandım ama adam gibi 1 tane axe bulamadım Sizce hangisi iyi Paladin mi Barbar mı ? Ve hangi statlara vermeliyim ? Mesela barbarda itemler full str istiyor. Str Dex ve Vita verdim ama oranları falan bilmiyorum. Sizce Barbar mı Paladin mi daha iyi ? Birde statlarını söylerseniz sevinirim Yada Sourcer mi açsam ? Sİzce en iyi karakter hangisi Statları ile beraber

Yanlız acil lütfen akşama kadar kasmam gerekiyor

Acil

• arkadaşlar şimdi bu set unique crafted vs itemler varya mesela normal zorlukta oynuyorkern bunların hepsi bi yerde mevcutmu.mesela isenharts armory mi ondan bi kalkan düştü diyelim.bu zımbırtının diğer parçaları da aynı zorluk içinde bi yerlerde varmıdır yoksa tamamen şansa mı düşmüştür
  • Hocam , Diablo'nun oyunalrında "Barbar iyidir, sorceress kötüdür, şu zayıftır, bu hemen hepsini keser" diye bir kavram yoktur.
    İster Pala olsun ister barbar, ikisi de senin oyun boyunca verdiğin skiller ve giydirdiiğin itemlarla iyi olur..

Pala barbara göre daha değişik büyülere sahiptir, daha dikkatli oynamanı geretkirir.
    Barbar benim kanımca oynanışı daha basittir. Ama bu demek değil ki al barbarı, salla gerisini..
    Kendi oyun tecrübemden barbar ile daha kolay oynamıştım ama pala ile daha keyif aldım..

Sana tavsiyem hangi karakteri seçmek konusunda tereddütün varsa skillerine bir göz at, sonra devamı gelir.
    hala tereddütün varsa, barbar oyna.. :D
  • şans faktörü var ama şans faktörleri de senin levelin, bulunduğun level ve item levellleri ile ilgili bazı formüllerden geçiyor.
    Ayrıntıları blizzard'ın sayfalarında var.

quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

arkadaşlar şimdi bu set unique crafted vs itemler varya mesela normal zorlukta oynuyorkern bunların hepsi bi yerde mevcutmu.mesela isenharts armory mi ondan bi kalkan düştü diyelim.bu zımbırtının diğer parçaları da aynı zorluk içinde bi yerlerde varmıdır yoksa tamamen şansa mı düşmüştür
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

hocam level 27 sin ve 20 skill leveli tiger strike a mı verdin??

yav be!!

bizde acık ondan acık bundan diye deniyoduk her skilli

quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

quote:

20 lvl tiger kalan 3 ü dragon tail yaklasak 2000 dmg e ulasıosun

+ tiger 20 vercen oyunda ki en kötü silahl olan dmg in 3-6 onu lvl 20 si 100-300 civari bi hale getirio

• quote:

Orjinalden alıntı: ariaven

Hocam , Diablo'nun oyunalrında "Barbar iyidir, sorceress kötüdür, şu zayıftır, bu hemen hepsini keser" diye bir kavram yoktur.
    İster Pala olsun ister barbar, ikisi de senin oyun boyunca verdiğin skiller ve giydirdiiğin itemlarla iyi olur..

Pala barbara göre daha değişik büyülere sahiptir, daha dikkatli oynamanı geretkirir.
    Barbar benim kanımca oynanışı daha basittir. Ama bu demek değil ki al barbarı, salla gerisini..
    Kendi oyun tecrübemden barbar ile daha kolay oynamıştım ama pala ile daha keyif aldım..

Sana tavsiyem hangi karakteri seçmek konusunda tereddütün varsa skillerine bir göz at, sonra devamı gelir.
    hala tereddütün varsa, barbar oyna.. :D

single player oynıcaksan barbar yap

ama yeteri iteme sahipsen paladin ( hammerdin ) oyunun en güçlü charıdır ve dier herşeyi yenebilir duelde

• ya beyler ben yıllar önce oyunuyodum bu oyunuuu aynı oyunmu yoksa yenisimi cözemedimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

evde 2 tane pc var, 2side aynı modeme bağlı.
    sanırım aramızda bir ağ bağlantısı var, ama TC/IP üzerinden oynamak istediğimizde her 2 PC'de diğerini bulamıyor...

ne yapmalıyım ?

ağ bağlantılarının özelliklerinden IPX/SPX protokolünü yükleyin iki bilgisayarda da. Ondan sonra görür
    yerel ağ bağlantısı - özellikler - yükle - iletişim kuralları - IPX/SPX/netbios ekle diyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

evet öyle yap.

hammeri sallarken shift tuşunu kullan.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.