Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hamachiden bir serv kursak?Kaç kişi gelir,sıfırdan başlama şartıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

Beyler hamachiden bir serv kursak?Kaç kişi gelir,sıfırdan başlama şartıyla

Ben gelirim 1.12a versiyonu olmak şartıyla.Bide PvP yapmam. Hile olmayacaksa, olabilir.
  • Beyler lvl 65 olması lzm Sourcess kastım. Normal ve Nightmare de bitirdim oyunu. Şimdi hell deyim ilk bölümdeyim. Hell de bitirince ne olacak ? Bi daha kasamayacaz sanırım.Çünkü normal ve nightmare ye girdiğimde questler yapılmış gözüküyor HELL de de bu şekilde olacak sanırsam. Yani HELL de bitirince anca girip Diablo Baal Mep falan kesecez öylemi ?

Bu arada oyunu ilk yüklediğimde (3-4 sene önce) grafiklere bakıp yorum yapmıştım kötü diye Alakası yokmuş şimdi başından kalkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 11 Ağustos 2008; 12:47:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Beyler lvl 65 olması lzm Sourcess kastım. Normal ve Nightmare de bitirdim oyunu. Şimdi hell deyim ilk bölümdeyim. Hell de bitirince ne olacak ? Bi daha kasamayacaz sanırım.Çünkü normal ve nightmare ye girdiğimde questler yapılmış gözüküyor HELL de de bu şekilde olacak sanırsam. Yani HELL de bitirince anca girip Diablo Baal Mep falan kesecez öylemi ?

Bu arada oyunu ilk yüklediğimde (3-4 sene önce) grafiklere bakıp yorum yapmıştım kötü diye Alakası yokmuş şimdi başından kalkamıyorum

Benimde aynı şekilde bi karakterim var. Yanlız hellde ilka elen zombileri iskeletleri bile kesemiyorum. Immune artı immune herifler. Bende skilleri çok saçma dağıtmışım zamanında. Öyle kaldı char.

• quote:

Orjinalden alıntı: infernox

quote:

Beyler hamachiden bir serv kursak?Kaç kişi gelir,sıfırdan başlama şartıyla

Ben gelirim 1.12a versiyonu olmak şartıyla.Bide PvP yapmam. Hile olmayacaksa, olabilir.

ne hilesi hile yapan olursa direk charlar silnicek serv biter,baska gelcek kimse yokmu?
  • Arkadaşlar ;

Online oynamak için orjinal oyun şartmı arkadaşlar battlenet üzerinden?Dota gibi bedava oynama yöntemi yokmu?
  • battle net'den oynamak için orjinal şart, hamachiden oynacaksak ben varım ama sıfırdan kasmam
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Beyler lvl 65 olması lzm Sourcess kastım. Normal ve Nightmare de bitirdim oyunu. Şimdi hell deyim ilk bölümdeyim. Hell de bitirince ne olacak ? Bi daha kasamayacaz sanırım.Çünkü normal ve nightmare ye girdiğimde questler yapılmış gözüküyor HELL de de bu şekilde olacak sanırsam. Yani HELL de bitirince anca girip Diablo Baal Mep falan kesecez öylemi ?

Benimde aynı şekilde bi karakterim var. Yanlız hellde ilka elen zombileri iskeletleri bile kesemiyorum. Immune artı immune herifler. Bende skilleri çok saçma dağıtmışım zamanında. Öyle kaldı char.

ben de bir ben bu durumdayım sanıyordum...

diablo yu nightmare da iksirsiz kesen assassinimle zombi kesemiyorum hell de

üstelik üstünde jade talon + shadowkiller var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

hocam level 27 sin ve 20 skill leveli tiger strike a mı verdin??

yav be!!

bizde acık ondan acık bundan diye deniyoduk her skilli

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

Arkadaşlar birisi bana asas skilleri hakınnda detaylı bilgi verebilirmi pmden msn mi atabilirim
    skillsiz 26 lwl de diablo kestim sanırım en kolay da oynuyorum ama yınede ne zorluklar cektım anlatamam bende artık skill istiyorum ve internette aradığım dökümanları bulamadım acil yardım lütfen

20 lvl tiger kalan 3 ü dragon tail yaklasak 2000 dmg e ulasıosun

+ tiger 20 vercen oyunda ki en kötü silahl olan dmg in 3-6 onu lvl 20 si 100-300 civari bi hale getirio
    Tiger strike la dragon tail üstüne yüklen en iyi yanı herhangi bi silaha ihtiyac duymuosun silah kendi dmg verio lvl 27 de de ise tiger strike 20 dragon tail 2 dmg 850-1200 gibi hala gelio 2 silah kullanma bir kalkan diger elinde skill+ veren bi silah bul

gölge disiplinlerine aban özellikle...

cobra strike da heal in azaldığı zaman çok işe yarar, tiger strike ile birliklte tadından yenmez

• Beyler Hellde Sorceress charım var. Skillerim Fire ve Cold üzerine yoğunlaştım.
    Karşıma Immune to Fire. Immune to cold. Stone skin... tarzı tipler geliyor. Nasıl dövecem onları.
  • stone skin olanlar dert değil ancak hem buza hem ateşe bağışıklığı olanlardan uzak dur bence, zaten sayıları o kadar çok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 14 Ağustos 2008; 13:25:35 >
  • Pardon ben yanlış anlatmışım Hem cold hem fire immune aynı anda olanlar var demek istemiştim
  • beyler, aranızda şu aralar benim gibi çok sıkılan ve işi olmayan, cooperative oynamak isteyen var mı? hell'de sorceress'im vardı ama silindi. şimdi sıfırdan başlayıp lod dahil bitirmek istiyorum. iki kişi tcp/ip üzerinden oynamak isteyen varsa (ben host olurum) bana mesaj atsın.. ben cold sorceress olurum.. öyle iki saat oynayıp bırakmak yok ama :P
  • arkadaslar diablo 2 hakkinda bilgisi olan arkadaslar bi yazimi okusun cozumu bilen bi zahmet bana cevap atsin. diablo 2 orjinal olarak kuruldu battnetten oynuyordum sonra lod indirdim internettten kurdum bilgisayara simdi lod un orjinal cd keyini aldim fakat bu cd keyi giris yapamdigim icin battlenetten oynayamiyorum bu cd key i nasil giricem lod kurulmuyor 2 nin ustune dosyları yapistiyorum ve oyun lod olarak aciliyor ama dedigim gibi battle netten oynamak icin cd key sart istiyor bu elimdeki orjinal lod cd keyini nereye girmem gerekiyor ? yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriggerCell

beyler, aranızda şu aralar benim gibi çok sıkılan ve işi olmayan, cooperative oynamak isteyen var mı? hell'de sorceress'im vardı ama silindi. şimdi sıfırdan başlayıp lod dahil bitirmek istiyorum. iki kişi tcp/ip üzerinden oynamak isteyen varsa (ben host olurum) bana mesaj atsın.. ben cold sorceress olurum.. öyle iki saat oynayıp bırakmak yok ama :P

0 dan baslama degilde 14 lvl bi karakter var hatta sıan hamachi kurulu gelsene
  • 14 ? bende şu anda 21 var bi tane cold sorc.. bunla gelebilirim isterseniz.. ama bu oyun için hamachi'ye zaten gerek yok, port açtıktan sonra direct ip ile de oynanıyor.. napayim, geliyim mi 21likle?
  • diablo versiyonu, hamachi ag ismi ve şifresi alabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: girdap

arkadaslar diablo 2 hakkinda bilgisi olan arkadaslar bi yazimi okusun cozumu bilen bi zahmet bana cevap atsin. diablo 2 orjinal olarak kuruldu battnetten oynuyordum sonra lod indirdim internettten kurdum bilgisayara simdi lod un orjinal cd keyini aldim fakat bu cd keyi giris yapamdigim icin battlenetten oynayamiyorum bu cd key i nasil giricem lod kurulmuyor 2 nin ustune dosyları yapistiyorum ve oyun lod olarak aciliyor ama dedigim gibi battle netten oynamak icin cd key sart istiyor bu elimdeki orjinal lod cd keyini nereye girmem gerekiyor ? yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Lod u kurmaya başlamadan cd keyi sorar. Senin netten indirdigin kendinden krekli veya cd keyli versiyonu olabilir. Başka biyerden direk isosunu indir, dikkat et kreksiz olsun. Diablo 2 nin üstüne lodu kurarken cd keyi soracaktır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: girdap

arkadaslar diablo 2 hakkinda bilgisi olan arkadaslar bi yazimi okusun cozumu bilen bi zahmet bana cevap atsin. diablo 2 orjinal olarak kuruldu battnetten oynuyordum sonra lod indirdim internettten kurdum bilgisayara simdi lod un orjinal cd keyini aldim fakat bu cd keyi giris yapamdigim icin battlenetten oynayamiyorum bu cd key i nasil giricem lod kurulmuyor 2 nin ustune dosyları yapistiyorum ve oyun lod olarak aciliyor ama dedigim gibi battle netten oynamak icin cd key sart istiyor bu elimdeki orjinal lod cd keyini nereye girmem gerekiyor ? yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Lod u kurmaya başlamadan cd keyi sorar. Senin netten indirdigin kendinden krekli veya cd keyli versiyonu olabilir. Başka biyerden direk isosunu indir, dikkat et kreksiz olsun. Diablo 2 nin üstüne lodu kurarken cd keyi soracaktır.

Muhtemelen biryerden orj. cd key buldun ama orj. d2 nin üstüne yüklesen bile olmaz b.nett o cd key patlamiistir cokdan git al 20 ytl e normalini arşivde güzel durur

• yok bulmadim cd keyi satin aldim cok buyuk bir hata yapip hatada su lod un cd si yok nettende indirmek icin kasritiyorum limewireden basarili olmassa gidip alicam habire saciyoz paralari ilk bastan enayi gibi duzunu aldim digerini alsam bitmisti is . tecrubesizlik iste.. yardim icin cok saolun
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.