Şimdi Ara

Diablo 3™ Tasarımlı Ürünler İçin Toplu Alım Kampanyası.// KAMPANYA BİTMİŞTİR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 13 Nisan 2012; 21:05:30 >
  • bu fiyatlara ben olsam 2 set alırdım
    artan 3 lü de bozulmalara karşı kenarda durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Nisan 2012; 16:26:29 >
  • Ben kulaklık yazdırmamıştım ama.. Gönlünüzden öyle mi geçiyor?
    Al mı diyorsunuz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Ben kulaklık yazdırmamıştım ama.. Gönlünüzden öyle mi geçiyor?
    Al mı diyorsunuz yani

pardon :) elimdeki listeyi düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: fazer0464

keshberfo , benim için hiç problem değil nasılsa youtube var kutu açılışlarını izleriz. Zaten ne olacak kutu üç-beş gün sonra çöpe gider yırtılır vs..

Canlı yayın yaparım ayıpsınız arkadaşlar. Siz isteyin yeter. Sadece bu konuda tecrübesizim ( netten canlı yayın ) destek verirseniz yaparım yani ne olacak.

Aç aç aç aç aç

O değilde üstad bence öyle şeylere gerek yok seni tanıyan tanıyo bilen biliyor bu kadar kişi kefiliz alıyoruz. İstemeyen kendisi o fiyatlardan kutusu! ile beraber alabilir.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: asimizmir

İzmir'deyim hocam elden mausepad almak isterim yazın benide listeye. Pad üzerindeki resimleri nasıl seçeceğiz?

pad konusunda adetler doğrultusunda sizlere tek tek sorucam ona göre görüşücem ve temin durumunu sizlere bildiricem. Pad kısmı işin en kolay halledilebilecek kısmıdır.

İş yerim , Çankaya'da ( haliyle IT piyasasının kalbi )

Baba büyüksün... Daha önce söylemişmiydim?
  • Yaz beni de usta o zaman. Fiyat çok ama çok iyiymiş. Türkiye fiyatının yarısına denk geliyor, varsın kutusu olmasın. Mouse, Kulaklık ve Mousepad'e talibim.
  • Üstad benim mouse ile kulaklık yok. Ama 3 tane mousepad istiyorum

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHire -- 13 Nisan 2012; 16:47:25 >
  • Üstad çok almak isterim ama bilgisayarı dersler yüzünden bırakmak zorundayım.Yalnız şu mousepad e benide ekle.Başka toplu ürün alımı yapabilirsen haberim olsun.Tam adresini yazarsan ayrıca birgün direk gider elden alabilirim.
  • @keshberfo

Listede ismi olanlar parayı nasıl yollayacaklarını belirtsinler demişin.
    Baba, nasıl istersen öyle yollarım havale, Eft, mail order, çek, senet, bono, tahvil.
    Benim durumumda cayma olmaz, arada cayan olsada sayı düşmesin diye gerekirse ikişer tane alırım.
  • ödemeyi yapı kredi bankası üzerinden EFT ya da havale yolu ile yapmayı düşünüyorum ya da sizin verdiğiniz banka hesabına ATM üzerinden para yatırarak.
  • Arkadaşlar, hepinizin mesajlarını okudum, Cuma olamsı ve mesainin sonuna gelmiş olmaktan dolayı beynim durmuş durumda. Eve gittiğimde cevap yazmam gereken mesajlara cevapları ileticem.

Ödeme kısmında belki bir ihtimal ama çok küçük bir ihtimal Kredi kartına taksit sağlamaya çalışıyorum, ama fazla ümitlenmeyin.
  • Mouse ve headset ihtiyacım yok ama, mousepad aşağıdakinden ise beni de ekle

http://cdn-web.steelseries.com/wp-content/uploads/productpicture_diablo3_qck_whichdoc.png
  • pad alırım.barbarian temalı ise çok iyi olur.yoksa orjinal d3 teması da okey dir.parayı havale yaparım.
  • @Keshberfo

Kardeşim bi yandan diyorum ki fırsat güzel bir daha böyle şans ele geçmez inşallah 20 kişi toplarız filan. Ama sonra bi yandan da diyorum ki toplamayalım hiç uğraşmasın biliyorum başına büyük iş açtın aslında. Bir yığın sorun çıkar bu tip işlerde. Neyse bakalım hayırlısı.

Ve bence şahsen sadece mouse pad için isteklerle hiç uğraştırmayalım keshberfo'yu. Yine de kendisi bilir tabi.
  • izmirdeyim kargo tercihim eger sorun cikmayacaksa ve fiyatlar max boyle kalacaksa mousepad isterim kulaklik ve mouse ihtiyacim yok malesef.is bank havale ederim.ama deseni 1 mayisa kadar kesinlesirse :) kolay gelsin
  • Mousepad (KhanGaming Rapid Pad) ve Mouse (A4 Tech X7) ihtiyacım yok fakat kulaklığa son derece ihtiyacım var. Olursa da bu olsun istiyorum ama devletimin memuru olarak takside muhtacım.
    Kredi kartına taksit olayına göre netleşeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 13 Nisan 2012; 19:28:46 >
  • Fiyatlar dediğiniz gibi olursa bende mouse i almayı düşünüyorum. İstanbul a kargo ne kadar tutar ? Akbank hesabınız varsa havale ile gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

@Keshberfo

Kardeşim bi yandan diyorum ki fırsat güzel bir daha böyle şans ele geçmez inşallah 20 kişi toplarız filan. Ama sonra bi yandan da diyorum ki toplamayalım hiç uğraşmasın biliyorum başına büyük iş açtın aslında. Bir yığın sorun çıkar bu tip işlerde. Neyse bakalım hayırlısı.

Ve bence şahsen sadece mouse pad için isteklerle hiç uğraştırmayalım keshberfo'yu. Yine de kendisi bilir tabi.

Hemfikirim, tek mousepad için uğraşma üstadım. Kulaklık veya mouse alan yanında isterse mousepad de satın alsın. Adam zaten işinde gücünde 10 avroluk malzeme için bencede ugrastirmayalim. Bundle sat baba sen... Mouse+mousepad veya kulaklık+mousepad gibi. Tek mousepad ile uğraşma. İyilik yapıyorum dersin sonra vazifen olur birde zılgıt yersin.

• Mouse pad olayı işi karıştırabilir zira S-M-L-XL gibi boyutları ve 5 farklı teması var. Ben derim ki herkese M yada L boy barbarian temalı gönderilebilir.

(Barbarian favori karakterim olduğu için demiyorum zira Witch Doctor tercih edeceğim, ancak en güzel görünen bence barbar temalı pad.)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.