Şimdi Ara

diablo 3 set kavramı nedir? nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu set dediğiniz şey ne oluyor mesela mf set magic item düşürmek için eldiven armor vs bunların hepsinin aynı mı olması gerkeiyor? nedir tam olarak

• ahye girdigin zaman araticagin itemin ozelligini magic find diyerek arattiginda icergi ole itemler cikar
    ayni olmasina gerek yok 10lv kolluk 50lv helmette takabilirsin

set dedigi sey ustundekilerin hepsinde magic find ozelligi olmasi iste
    buna magic find set diyorsun
  • tesekkurler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 4 Haziran 2012; 21:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

arkadaşlar bu set dediğiniz şey ne oluyor mesela mf set magic item düşürmek için eldiven armor vs bunların hepsinin aynı mı olması gerkeiyor? nedir tam olarak

set item ler öyle mf gibi şeylerle olmuyor. mesela d3 te şuana kadar gördüğüm yeşil yazılı item lar set item. zaten bu set item lardan birine sahip oldunmu veya ah den bakarsan. imlec ile üzerine geldiğinde seti oluşturan diğer parçaları sana gösterir. ve bu parçalardan kaç tanesine sahip olduğunda sana vereceği fazladan bonuslar orada yazar. tüm seti toplayıp giydiğindeyse orda yazmayan daha fazla özelliğe sahip olursun.
  • MF set mantığı, normal statlara ek olarak üzerinde MF arttıran özellik bulunan itemlardan oluşan set. Genellikle diğer statlara pek önem verilmez (eğer MF setle infernoda elite packleri farmlamayacaksan) ve goblin farmlarda kullanılır.
  • benim sorum bir set dizmek istiyoruz mesela,
    2. itemde 130int
    3. itemde +55 resistance veriyor
    setteki tüm itemlere tek tek 130int 55 resistance'mı veriyor yoksa karakter genelinemi? genele veriyorsa set dizmenin anlamı yok direkt intli rezistanslı item alırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

benim sorum bir set dizmek istiyoruz mesela,
    2. itemde 130int
    3. itemde +55 resistance veriyor
    setteki tüm itemlere tek tek 130int 55 resistance'mı veriyor yoksa karakter genelinemi? genele veriyorsa set dizmenin anlamı yok direkt intli rezistanslı item alırız?

setin parçaları toplayınca özellikler açılıyor, 2 parçada olunc atıyorum 155 int 3 parça olunca 55 resis veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya herseyı anladık bu setin parçalarını nerden topluyoruz orayı bı anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOVELUSTİSBACK

ya herseyı anladık bu setin parçalarını nerden topluyoruz orayı bı anlayamadım...

tamamen sans isi ya dusurursun yada ahden alirsin
  • yesil renktemi düsecek itemlar? silah vs armor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.