Şimdi Ara

Diablo 3™ ek paket gelir ise almayı Düşünürmüsünüz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Diablo 3™ ek paket gelir ise almayı Düşünürmüsünüz ?

(En Son Oy Tarihi: 5.04.2013)
Giriş
    //İntel i7 4790//ASUS H97-PRO//Asus ROG STRIX GTX 1070 OC//Corsair Vengeance 4x4GB 1600mhz//TT. toughpower 750w gold //Phanteks Eclipse P400 //samsung evo 850 250gb//Akasa VENOM //Viewsonic VX2757-MHD//Logitech G502 Proteus Spectrum//EDIFIER x600
  • alacaz tabi kaçarı yok..
    you win or you die
    there is no middle ground.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Diablo 3 ü neden Guild Wars 2 ile karşılaştırıyorsunuz ki. İkisi farklı. Guild Wars MMORPG oyunu. Diablo 3 her ne kadar online bağlantı zorunlu olsada bir mmo değil.

İlla Guild Wars 2 yi karşılaştıracaksanız WOW la karşılaştırın.

hatta bu bağlamda need for speed daha iyi bir oyun diyebilirim. :))

karşılaştırmak hatalı bu oyun kült bir oyun ne kadar karalama yaparsanız ne kadar beyenmezseniz de bu oyun bir klasik

Orijinalden alıntı: ahmetz

Guild Wars 2'ye başladıktan sonra Diablo'nun ne kadar önemsiz olduğunun farkına vardım. O yüzden almam...

Seninle 3-4 yıl sonra görüşelim. Piyasada hâlâ GW2 mi var D3'mü?

Ha bu arada; 10 tane çıksın 10'unu da alırım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 31 Ağustos 2012; 23:47:27 >
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Karşılaştıranlar zaten içerik olarak karşılaştırmıyor.Hizmet olarak karşılaştırıyor.

Ne hizmeti kardeş; amme hizmeti mi? Sağlık hizmeti mi? Aş, kömür hizmeti mi?
    İlla güldürceksiniz adamı gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Kesinlikle alınır. Blizzard ın oyunlarında ek paketler ile bariz hatalar düzeltilir, yenilikler eklenir yani oyunlar esas şeklini pack ile alır.

+34905839045783490

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Karşılaştıranlar zaten içerik olarak karşılaştırmıyor.Hizmet olarak karşılaştırıyor.

Ne hizmeti kardeş; amme hizmeti mi? Sağlık hizmeti mi? Aş, kömür hizmeti mi?
    İlla güldürceksiniz adamı gece gece

Neye gülüyon abi anlamadım.İstersen tekrar oku.

Sana karşılık yazmadım bunu zaten.Karşılaştırmayı eleştirenlere söyledim
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642

• Oyunları kıyaslamıyorum zaten. Diablo zaten GW2 ile kıyaslanacak bir oyun değil malesef. (Keşke olsaydı) GW2'nin yanından bile geçemez.

Bu arada oyunun hatalarını düzeltip oyunculara sunmakla bu iş olmuyor. İstediğin kadar hata düzelt, oyun içinde yapacak hiçbirşey yok şuan. (1,5-2 ay gibi kısacık bir süreden bahsediyoruz) Madem böyle olacaktı single player yapılsaydı kimse itiraz etmezdi. Ama 10 küsür yıl beklenmiş ve online bir oyundan bahsediyoruz, beklenti çok fazla. Böyle olacağını bilsem para verip almazdım bu oyunu. Yazdıklarımı doğru anlayan arkadaşlar da var yanlış anlayanlarda. Amacım Diablo'yu kötülemek değil ama şuan oyun gerçekten berbat seviyede.

Ha dersiniz ki; ''ben aynı haritayı 100'lerce kez turlamaktan, aynı mobları 10bin'lerce kez farmlamaktan hoşlanıyorum'' o zaman amenna...

Tekrar ediyorum amacım Diablo'yu kötülemek değil. Araştırsak belki forumda ki en yüksek achievement skorlarının da başında geliyorumdur. Ben bir oyuncuyum ve aldığım oyundan beklentilerim var. O kadar oynadık, saatlerimizi harcadık ama Blizz benim beklentilerimi karşılayamadı. Bu kafayla da giderlerseler karşılayamazlar.

• "Diablo'da kral oldum ama Guild Wars 2 daha iyi,yeminle bak 5000000000 dps'le act 4 farmlıyodum 1k mf ile şimdi o acci satsam ohooo bi ton para eder ama bıraktım işte guild wars 2 daha iyi"

Tamam, Diablo 3 belki beklentilerinizi karşılamadı, ya da direkt sevmediğiniz tarzda bir oyun olabilir. Ancak diablo forumu içinde sürekli başka bir oyunun reklamını yapmak mantıksızdır. "Arada kalan" oyuncular gider GW2 forumlarına bakar, incelemeleri okur, bu kadar basittir.

Yeni bir ek paket gelirse direkt alırım, RMAH'dan kazandığım paralarla hem de :D
  • Görende 10binler kazanıyorsunuz sanacak hey Allah'ım ya... Satın aldıklarınla sattıklarını çıkar 500tl kalmaz. Oda 100 kişiden 10'u için geçerli... 10 kişi içinde eminim sen yoksundur.. Neyse salla sen tur atmaya devam et belki düşer item :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 1 Eylül 2012; 2:08:52 >
  • olayın aslında item düşmesiyle alakası yok. oyunda adalet yok bence. ben level 17 falanım sanırım bir şeyler düştü bana ama arkadaşım level 30 ve işe yarar bir şey düşmedi ona. benden fazla oynuyor emek veriyor ama ben daha çok kazanıyorum bu sorgulanmalı bence.
    şunu da ekleyeyim her oyunda şans etkilidir ama çok emek verenin de ödüllendirilmesi gerekir şuanda diablo da bu eksik bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxss -- 1 Eylül 2012; 2:28:10 >

satmaya çalışcam oyunu olmadı veririm birine.

saatlerce sürekli aynı şeyleri yapmanın hiçbi esprisi yok.
  • Diablonun nasil bir oyun oldugunu forumlari kisaca gezseniz anliyorsunuz zaten, oyundaki hersey yapildi, bittikten sonra bile forumlarindan uzaklasamiyor insanlar, suan degil diablo3, forumlari bile gw2den daha fazla ilgi goruyor.
    Insanlar gw2 oynamak yerine burada diablo forumlari okuyor ve yine oyunu oynamak yerine burada d3 kotu diye yorum yapiyor
    Arkadaslar toplam 100 liraya hayatin anlamini almayi beklemeyn, bu sadece bir oyun. Begenen oynar, begenmeyen oynamaz. Bukadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus ROG Strix X870-E Gaming Wifi AMD X870 DDR5 8400MHz Soket AM5 EATX Anakart,AMD Ryzen 9 9950X 4.30 GHz 64 MB Cache AM5 İşlemci,Corsair iCUE H150i Elite Capellix CW-9060048-WW 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu,Kingston Beast KF552C36BBEK2-64TR 64GB (2x32) DDR5 5200Mhz CL36 Siyah Gaming RAM,Samsung 980 Pro 2TB 7000MB-5100 MB/sn NVMe M.2 SSD MZ-V8P2T0BW,Kingston Fury Renegade 7300MB/S - 7000MB/S SFYRS/4000G Pcıe 4.0 Nvme M.2 SSD,Galax GeForce RTX4090 SG (1-Click OC) 24GB 384Bit GDDR6X PCIe 4.0 RTX 4090 Ekran Kartı (49NXM5MD6DSG),ASUS ROG Strix Helios Tempered Glass RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa,Asus ROG Thor 1200W 80+ Platinum RGB Power Supply 90YE0080-B001N0,Seagate 2 TB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ,Seagate 3 TB gb 7200 RPM 32MB SATA3 NCQ
    [color=
  • Şu diablonun grafikleri ile oyunu ultima online şeklinde yapsalarmış başkada birşey istemezdim :) şu an ki hali güzel ama benim beklentilerimin yarısını bile karşılayan online oyun yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 2 Eylül 2012; 3:29:46 >
  • Paragon gelmeden önce bırakmıştım oyunu şimdi tüm karakterlerden kastım boş zamanlarda uğrasşıyorum zaman harcıyorum, zaten çıkmasına tahimen çok var.Ama alınabilir
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.