Bildirim
Diablo 3™ ek paket gelir ise almayı Düşünürmüsünüz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Diablo 3™ ek paket gelir ise almayı Düşünürmüsünüz ?
(En Son Oy Tarihi: 5.04.2013)
Giriş
-
paladin veya necro gelicekse ewt :) _____________________________ -
Diablo 2 den beri CS harici tüm online oyunlardan uzak durdum.
Diablo 3 çıkınca kasacam vaktimin müsade ettiği kadar d3 kasacam diye senelerce bekledim.
Sonuç olarak ek paket çıkarsa alırım bence :)_____________________________ AMD Ryzen 5 5600X | Asus B550-Pro | Corsair 8GB x 2 DDR4 3200Mhz | Samsung 980 Pro NVMe | GTX 1650 Super | Artic Freezer 34 | Cooler Master 750W -
seve seve alacağız yapacak birşey var mı? _____________________________ Subaru Forester 2.0XT, Honda Forza 250 -
geleceği kesin zaten yeter bu kadar çile :)) _____________________________ Başkalarına karşı zafer kazanan kuvvetlidir,kendi nefsine karşı zafer kazanan ise kudretlidir. -
Knight Onlineden sonra Oynadığım 2. online oyun
arada silkroad ve wow denedim sarmadı.
zaten diablo 1 ve 2 oynadıktan sonra bu oyunu bekliyorduk.
kesin alırım ek paketi .
ayrıca para kazanma imkanıda var :D Neden almayımki
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetz
Guild Wars 2'ye başladıktan sonra Diablo'nun ne kadar önemsiz olduğunun farkına vardım. O yüzden almam...
Her girdiğin topicte guild wars 2 ile diablo 3'ü neden kıyaslayıp duruyosun amacın ne? Yani bunu 1 kere de anlarız 2 kere de anlarız her girdiğin konuya guild wars 2 şöyle guild wars 2 böyle demekten bıkmadın mı gerçekten merak ediyorum._____________________________ Sevdiğine hem bu kadar yakın hem de uzak olmanın ne demek olduğunu bilir misin sen? -
Kesinlikle alınır. Blizzard ın oyunlarında ek paketler ile bariz hatalar düzeltilir, yenilikler eklenir yani oyunlar esas şeklini pack ile alır. _____________________________ Diablo III En Kral Klan ... DoBaLaK
30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
Hearthstone : DarkEternal#2641 -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Kesinlikle alınır. Blizzard ın oyunlarında ek paketler ile bariz hatalar düzeltilir, yenilikler eklenir yani oyunlar esas şeklini pack ile alır.
aynen katılıyorum diablo 2 dede yeni packlerle oyun baya güzelleşmişti_____________________________
-
ARENANET'e ortaklığım var o yüzden reklam yapıyorum...
Bıkmadım tabii ki. Sende bir kaç saat oynarsan aynı tavsiyeyi diğer arkadaşlara sende bulunacaksın... ;)
Diablo yüzünden boşuna strese giren oyuncuları uyarmaya çalışıyorum.
Not : Bu arada sadece bug'du hataydı değil sorun olan. Oyuna o kadar para verip 2 ayda yapacak bir şeyin kalmaması ve saçma sapan bir paragon lvl diye sistem getirip oyuncuları koyun yerine koyması. Ha 2 gün sonra da pvp açarlar emin ol 1 hafta sürer sonrası yine hüsran.. Yani istedikleri kadar hata düzeltsinler oyunda yapacak birşey yok... Tek amaç item kasmak.. pehhh!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 31 Ağustos 2012; 16:56:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetz
ARENANET'e ortaklığım var o yüzden reklam yapıyorum...
Bıkmadım tabii ki. Sende bir kaç saat oynarsan aynı tavsiyeyi diğer arkadaşlara sende bulunacaksın... ;)
Diablo yüzünden boşuna strese giren oyuncuları uyarmaya çalışıyorum.
Not : Bu arada sadece bug'du hataydı değil sorun olan. Oyuna o kadar para verip 2 ayda yapacak bir şeyin kalmaması ve saçma sapan bir paragon lvl diye sistem getirip oyuncuları koyun yerine koyması. Ha 2 gün sonra da pvp açarlar emin ol 1 hafta sürer sonrası yine hüsran.. Yani istedikleri kadar hata düzeltsinler oyunda yapacak birşey yok... Tek amaç item kasmak.. pehhh!!!
Sevmiyosan oynama ha, senden tavsiye isteyen kullanıcıda yok ki ._____________________________ 
-
Oynamıyorum zaten üstelik battlenet hesabında ki para ile birlikte 1.000-1.500 tl civarında bir ederi var hesabın...
Ayrıca kişiye özel tavsiyede bulunmuyorum. Yani ''Nemesis sana özel bir tavsiyem var'' demedim. Arada kalan oyuncular var onlar için bir fikir sadece..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
illa ki o kadar sene bekledik bu oyunu
blizz umarım ek paketle düzeltecek
hatta telafi için beleş içerik olarak verecek (temenni) :))))))))))))))_____________________________ 
-
Onca yıl bekledikten sonra ne olursa olsun alacağım. _____________________________ -
Her türlü alınır oynanır
_____________________________ PSN : cangok1982
Battlenet : cangok#2306
Xbox : JohnGox#5759
Steam : cangoktr -
Ekmek parası gardaş. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
GW2 ile karşılaştıran arkadaş bence haklı GW2 şuan çok daha iyi görünüyor ama bende alırdım ek paketi. alma nedenim ise elimde bulunması olurdu sanırım. _____________________________ -
rmah sağolsun tabii ki _____________________________ -
Diablo 3 ü neden Guild Wars 2 ile karşılaştırıyorsunuz ki. İkisi farklı. Guild Wars MMORPG oyunu. Diablo 3 her ne kadar online bağlantı zorunlu olsada bir mmo değil.
İlla Guild Wars 2 yi karşılaştıracaksanız WOW la karşılaştırın._____________________________
Benzer içerikler
- fc 26 top kapma nasıl yapılır
- txd workshop
- gta vice city 100 save
- gta 5 borsa taktiği
- ps3 gta 5
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- gta 5 enhanced sistem gereksinimleri
- ets 2 türkiye haritası
- minecraft hile
- gta 6 playstation 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler