Şimdi Ara

Diablo 3 Auction House Sonrası Item Alım - Satım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de diablo3 cikti diye bir konu var bak 1.sayfada.oranin son 2-3 sayfasini da oku sordugum soruya cevap vermeden once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence konu farklı yerlere gitmiş,doğrusu da yanlışı da var ama bana göre bu oyunun oynanmama sebebi oyunu canlı tutacak botların olmamasıdır. Bu kadar net konuşuyorum. Auction house açık kalsaydı bugün oyunu oynayanlar bot farmerlar,core kadro ve canı sıkıldığında iki yaratık keseyim iki leg alayım diyen kadro olacaktı. Bot farmerlar legleri satacak,core kadro ile bunları takas edecek,casual oyuncular yine aaaaa ohaaaa item'a bak diye iç geçirecek ve varını yoğunu 1 item'a dökebilecek seviyeye epey geç zamanda gelecek. Buna alternatif ne olur; leg düştüğünde üstünde yazan isimlerle o item'ı trade e koyduğunda gold takası açılır. Ama bu bile gold seller'ların yolunu açacağı için yine botçular doluşur oyuna. Bu iş böyle. Botçu yoksa hareket de yok.
  • Ben zamanında oyunda AH olduğunu da unuttum bile, aklıma da gelmiyor açıkçası. Kimilerine göre avantajdı, kimisi zaten sadece AH ile uğraşıp oyunu oynadığını zannediyordu. Ama bu oyunda en keyifli olan kendi bulduğun eşyayı kullanmak bana göre.
  • Diablo'yu seven, oynayan ve bırakan biriyim. Oyuna severek başladım bir süre oynadıktan sonra sıkılmaya başladım çünkü artık zamanımın çoğunu AH. da geçiyordu. Oynayıp Karekterimi geliştirmek yerine., Ah da bir item bulur muyum itemlerimi satar mıyım çabasıyla saatlerim geçiyordu. İtemlerimin çoğunu AH.dan satın aldım. Yani üzerimi oynayarak değil AH al sat ile düzüyordum. İyi itemler dünya paralara satılıyor alamıyordum buda canımı sıkıyordu. Oyuncular arasında uçurumlar oluştu. Amaç yok aynı yerleri dön dön dur. Büyük bir hayal kırıklığı.

AH kapanacak dediler yuuupppiiii dedim. Ek paket çıkacak dediler yuuuiiipppiiii dedik. ek paketin ücretli olduğunu görünce oooolaaammmaazzz dedim. Okadar para verdik ek paket çıkardılar bizim diablo yalan oldu.

BENİM OYUNA DEVAM ETMEMEMİN TEK NEDENİ EK PAKETİN ÜCRETLİ OLMASIDIR. TEKRAR OKADAR PARA VERİP HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAK İSTEMEDİM.
    AMA ÜCRETSİZ OLSAYDI DEVAM EDERDİM.

• Ek paket cikacak denildiginde bedava olabilecegini mi dusunuyordunuz?

• Oh be sonunda açıklık getirdi oyunu neden bıraktığına..
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    AH sıstemı varken 1 adet bile işe yarar leg dusmedı gunlerce haftalarca aylarca oynadımda. öyle sistem olmaz olsun gunlerce kufur ettım blizze. neyseki AH kalktıda yerlı yerıne geldı oyun ınsanlar oyunu oynayarak bırseyler elde edebılıyor artık.
  • Ne zaman olacagini bilemem ama blizz denemesini yapmaya asyada baslayacagi sistem ile oyunu aion,metin2,allods gibi yapacak.potion,elixir,parsomen,pet,binek,kozmetik esyalar falan filan ile bu oyundan para kazanmasi gerekiyor bir sekilde.ah-rmah kapaninca oyun kurtuldu diyenler ezbere konusuyorlar.blizz amme hizmeti yapmiyor.online oyuncu sayisi binli rakamlarla ifade edilen ve fakat 12 milyon civari (bu rakamin sadece 2 milyonu ah-rmah kapandiktan sonra satilmis) toplam satis rakami olan bir urunden para kazanmalari gerekiyor.ustune de bir kac milyon paket daha satmalarini saglayacak sistemler ekleyecekler.
    Yakin cevreme soyledigim seyi burada da dile getireyim.ah-rmah olan bir surum bile bekleniyor su andaki sistemle beraber.ah-rmah isteyen ve bu yuzden ros almamis olanlara oyunu satmak icin.cunku d3 season baslarinda birkac bin eski oyuncunun online oldugu ama sonrasinda cinlerin cirit attigi bir mefta yatirimdir bugun.gunluk 2-3 milyon onlinedan birkac bin kisilik rakamlara dusen bu oyunda su anda season sonbahar.

• einhander kullanıcısına yanıt
    Ne vardı ultima gibi bir oyun olsa değil mi ? 3 yılımı çürüttüğüm. Senin imzayı görünce anılarım depreşti :)
    Leg diye bir item bizde yoktu o vakitler.
    ~
    Varsın oynamayan oynamasın kardeşim şuan join'e basar basmaz 4 kişilik partideyim, aion metin2 gibi olması için önce online olması lazım. Ben tek başıma da gayet eğleniyorum bu oyunda.
  • Waaps kardes,offline nasil oynuyorsun oyunu? Bir de istersen cevap yazmadan once googledan bak d3 nedir diye once.wikipedia ayrintili aciklamis mesela.

• Offline oynuyorum diye bir şey söylemedim. O kadar rakam yazmışsın girenler bırakanlar, ben bu oyunu alırken başkalarıyla oynamak için almadım. Belirttiğin metin2 tarzı bir oyun değil onu demek istedim, belki bir kaç tekrar okursan anlardın. Ya da d3'ün ne olduğunu araştıracağına oyunu oynamaya devam etseydin belki severdin de.
  • Offline degil,online hic degil senin dedigine gore.eer sen ne oynuyorsun kardes? Orada saydigim oyunlarin hepsinin nesne market diye bir ozelliklerinin oldugu ve belirttigim konunun da bu oldugunu gormen lazim once.

• Pardon bir sey unutmusum.arastirmak,okumak kotu degildir.bunu 18 yasindaki ogluma da milyonlarca kere soyledim.arastirmaci olur,okumaya vakit ayirirsan,lafin onunu arkasini tartarak dogrulugunu yanlisligini ayirt edebilirsin.ifade edileni anlar,kendini de dogru ifade edebilirsin.

• Adamlar koskoca harflerle, hack ve slash oyunudur yazmış. Rpg ögeleri barındırıyor evet ama kesinlikle senin benzettiğin metin2 gibi mmorpg değildir! Neyi anlamak istemiyosun kardeş, asla olmayacak şeyler vardır bu oyunun da metin2 ye benzemeyecek olması gibi.
    Okumak kötü değildir oğluna söyleyebiliyorsun ama metin2 oynamayı da ihmal etmemişsin.
    Ah-rmah gereklimi gereksizmi tartışılır durur ama farklı bi oyuna gelecekte benzeyecek deyip ortalığı dağıtmayalım.

• Waaps kardesim,adim gibi eminim bir ustteki arkadasin yazdiklarini bile okumadin.
    Kurdugun mantiksal baglamlar da toptan tutarsiz.okumak ile benim zamaninda metin2 oynamam arasindaki bag mesela.

• Konuyu hortlatayım... Rmah ve Ah Diablo nun başına gelen en kötü şeydi bence, umarım geri gelmez, çok iyi hatırlarım milyon gold sayıp aldığım Echoing Fury'nin 3 gün sonra Nerf yiyip çöp olduğunu elimde kaldığını... Ticaret yapacaksanız bence gidin dükkan açın, oyun zevk için oynanır ve fikrimce; şu an Diablo 3 + RoS olması gerektiği yerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opethianskies

Konuyu hortlatayım... Rmah ve Ah Diablo nun başına gelen en kötü şeydi bence, umarım geri gelmez, çok iyi hatırlarım milyon gold sayıp aldığım Echoing Fury'nin 3 gün sonra Nerf yiyip çöp olduğunu elimde kaldığını... Ticaret yapacaksanız bence gidin dükkan açın, oyun zevk için oynanır ve fikrimce; şu an Diablo 3 + RoS olması gerektiği yerde...

e tabiki +1 stratocaster kasa seven arkadaş :)

hollyspirit; Nerden biliyorsun okumadığımı, ah varken üstünü giydirmek için uğraşan insan şimdi ne için uğraşıyor yine üstünü dizmek için. Bebek giydirme oyununa falan dönmedi zaten böyledi oyun beğenip almışsınız. En yüksek kaç grift yaptınız, kaç build tamamladınız. Emek veren ahde yürüsün, pvp olsun, boss eklensin... İstediği şeyler olursa esas oyun sizin istediğiniz mmorpg gibi olur. Piyasada çok var ,mesala metin2, oynayabilirsiniz. Oyun şu haliyle çok güzel hack&slash oyununu bana sevdiren diablo2'dir.

• Yaşım 34 oldu dün itibariyle. Diablo 3 gerçekten benim yaşa hitap eden bir oyun. Sinir stres yapmadan, sırf kafa dağıtmak için bodoslama kır dök parçala minvalinde yardırıyorum T6 da. Senenin sonuna kadar 800 paragon yapsam diye hedefim de var. Malum , çalışan, evli bir insan olarak artık eskisi gibi üzerine düşebilecek bir durumumuz yok. O sebeple bence D3 verdiğim paranın hakkını veriyor. Ama RM-AH kalksada trade i bu şekilde yapmalarını sevmedim. Bir de paranın gerçekten bir değeri yok. Bunu çözebilecek şeyler yaparlarsa güzel olur.

Sezonda oluşturduğun karakterin silinmesi olayını sevmiyorum. Karakterimle bir bağ oluşturuyorum oynarken =D .

Hadi iyi oyunlar,
    Deniz
  • Karakteriniz silinmiyor. Karakteriniz normale taşınıyor.

Diablo 3 verilen parayı oynanılan süreye ve alınan hazza oranlarsak en çok hak eden oyunlardan biridir, benim için en çok hak edendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Karakteriniz silinmiyor. Karakteriniz normale taşınıyor.

Diablo 3 verilen parayı oynanılan süreye ve alınan hazza oranlarsak en çok hak eden oyunlardan biridir, benim için en çok hak edendir.

O zaman harika. Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.