Şimdi Ara

Diablo 3 Auction House Sonrası Item Alım - Satım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Auction House kapandıktan sonra oyunu bırakmıştım ve yaklaşık 1 aydır tekrar oynamaya başladım. Sürekli oynayanlara şöyle bir sorum olacak ah sonrası item alım satım işleri nasıl oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Oyun içinde party'de olanlarla trade var sanırım
  • İyi de tek tek item mi sorucaz adamlara :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alım satım olayı yok.Zaten gold trade olayı da yok.Eğer birine item vermek istiyorsan beraber oynarken düşürmüş olman gerekiyor yoksa veremiyorsun.
  • Drop olayı baya değişti, herkese her şey düşüyor artık. Çok ender çok az item kaldı, onlar dışında party'de herkes her şeyi yere atar durumda.
    Bu dediğim de 5-6 ay önce oldu yani, yeni gibi anlaşılmasın, oyunu oynayan kitle şu anda çok azaldı, geri toplaması da çok zor hale geldi şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 8 Ocak 2015; 0:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Evet bu tarz oyunlarda onemli yeri olan trade olayini malesef bu dangalak diablo yonetimi kaldirdi.Beceremediler cunku bir kilif uyduramadilar.Once kendileri gold satti baktiki oyunu bozuyod bu durum,komple kaldirdilar.Ki oyunda zorluk denen birsey yok,karakterini dizmen 1 haftani almaz.Zor item sadece 2 3 tane onlar olmasa da oynaniyor.Yetisecegin bir yer olmadigindan o itemlere cok ta ihtiyac olmuyor.
    Aslinda auction house cok da zevkliydi eger sistemi duzgun yapsalar ve oyun o zorlukta kalsaydi,tl ile gold alma olayi olmasaydi gercekten oyunun guzel yanlarindan biriydi.En buyuk sorunu parayi bas oyna durumuydu onu duzeltemediler.

Bence de çok güzeldi ve kesinlikle karlı olan blizzard tı bu konuda. Bindikleri dalı kestiler. 10 kişiden 7 si oyun ücreti dışı para harçamıştır bu oyuna o zamanlar.

• Bliz eger diabloyu kurtarmak istiyorsa ahyi yeniden acmali.ah oyunu olduruyor diye oyunu birakanlar ve ah kapaninca feldir feldir oyuna kosanlar cokdan biraktilar bile oyunu.benim gibi ah kapandiktan sonra oyuna bir sans verip yeni sistemi deneyenlerden cok az bir kesim hala oyunda.ah acilir acilmaz eski hareketlilik baslar ve oyuncu sayisi kat be kat artar.

• AH açılırsa oyuncu sayısı artar doğru. O zaman Blizzard açsın ama oyunun ismini de AH yapsın. Zira AH takılmaktan kimse oyuna girmiyor.
  • lordum...blizz amca senin benim oyuna girmemizle degil kac adet oyun sattıgıyla ılgılenıyordur buyuk bır ıhtımalle.en azından tıcarı manada bakarsak oyle olması gerekır.kımse oyuna gırmıyor yorumunu anlamadım.gımse gırmıyordu da onca ıtemı oyunda kım veya kımler dusuruyor ve ahye koyuyordu?bakalım zaman daha neler gosterecek bu oyunda bıze.ama su goturmez bır gercek var ortada yadsınamayacak;ah kapandıgından berı oyun buyuk bır cokus ıcınde.sebep? sonuc? cozum? bu sorulara blizz amca cokdan cevaplar bulmusdur.bakacagız bakalım daha neler sunacaklar ınsanlara kı eskı oyuncular gerı donsun ve yenı oyuncular oyunu alıp eskı-yenı beraber blizz kasalarına para akıtmaya-o veya bu sekılde- devam etsınler.
  • dediğin gibi olursa çok fazla kişi oyunu bırakır.Millet zaten yamayla birlikte kaldırılınca ah oyun düzeliyor diye geri dönmüştü.Kaldı ki şuan bu sisteme fazlasıyla alıştı oyuncular.
    Oyunda t6 dan sonra yapılabilecek hiçbir şey yok.End game olayı sıkıntılı şuanda.G.riftler yeterli değil bana kalırsa.T6 nın üzerinde zorluk seviyeleri gelmeli ve item çeşitliliği 2-3 katına çıkarılmalı.Classlardaki çoğu skili kullanmıyoruz bile işlevselliği yüzünden.Bence Damage ratioları kaldırılırsa bu sorunu çözebilirler yada hepsini aynı seviyeye çeksinler o da iş görür.Skill barı genişlemetleri lazım birde 4 skill cidden çok az.Farklı buildlerin yapımınada mani oluyor.
  • Ah kalkiyor diye oyuna donen oyuncularin ne kadarinin zaten cokdan oyunu biraktigini biliyor musunuz?
    Dolastigim cesitli forumlardaki topiclerden edindigim bilgilere ve verilen muhtelif sayilara gore ortalama online oyuncu sayisi 5000.yaziyla besbin.
    Sizi duyar gibiyim.hadi canim sende degil mi? Tamam sayi yanlis diyelim.sizce ortalama online oyuncu sayisi nedir? Cevabinizi vermeden once bu oyunun dunya capinda kac adet sattigini bir arastirin lutfen.

• Ah kalktığı için oyunu bırakmıştım. Sağlam da oynuyordum, bütün karakterleri kasmıştım hc ve sc de fakat inanin wow dan sonra beni bu oyuna çeken tek şey ah idi. Wow dada ah de zaman geçirirdim çünkü ticaret iyidir. İtem düşer raid lideri vermez, hiç eder, kankasına kıyak geçer, yenisin der, çalar (ninjalar) ama ah olunca bir şekilde diziyordum ve aslında orasıda bir oyundu benim için. Diablo dada ekmeğini çok yedim ah nin. kalkması hata dedim , odunla kovaladılar, merak ediyorum ne yapıyor şimdi o ah düşmanları.
    işte bıraktığım zamanki hesabım ve hala bomboş
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/KAANSAM-2508/hero/13804008

• O ellerinde odunlarla insanlara saldiranlarin neredeyse hepsi biraktilar oyunu.hata ettiklerini burada soyleyemediler.yazik.

• Oyun ah varken de yokken de aynı, işten eve dönen adamın 3 saat oynayacağı oyun. Topladığı şeyleri ahye koyacak işten gelince bakıcak satılmış mı diye diablo bu değil!
    Atını alan üstküdarı geçmişti ah varken, oyunda leg item diye bir şey var ama bende niye yok diyordu millet. Para zor olcak mavi item kullanımı artsın diyenler bu seferde neden leg yok demeye başlayacak. Sarı itemle T6 oynamak mı istediğin o zaman ne anlamı kalacak leg itemin, oyun bu, kuralları da bu. Her zaman her oyunda en iyi itemle en kötü item vardır neyini eleştiriyorsun bunun.
    Güç bela düşürdüğü, başka sınıfa ait, itemi kullanmak yerine satışa çıkarmış kazandığı paraylada kendi sınıfına ait leg alıyordu. Bu işlemin aynısını yaratık keserek düşürmek varken neden ticaret yapıp kazanasın ki.
  • Evet iste tam da bu - ki - sebebiyle oyun bu gordugumuz durumda.simdiki soru ise; oyuna bu insanlar neden girmiyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Evet iste tam da bu - ki - sebebiyle oyun bu gordugumuz durumda.simdiki soru ise; oyuna bu insanlar neden girmiyor ki?

Sorduğun sorunun ah ile alakası yok. AH'yi kaldırdırttınız şimdi de oyuna girmiyorsunuz demek değildir bu bir sürü sebebi olabilir, işten gelen adamın oynayacağı bir oyun. Bağımlılık yaratmıyor, hep aynı şeyler vs. bir sürü cevabı var insanlar sıkılmışlardır büyük olasılıkla... Oyuna girmedikleri ah gitti de daha kötü oldu demek değildir, (bir varsayımın yanlış olması tam tersinin de doğru olduğu anlamını taşımaz) bu oyunu oynayan çoğunluk zaten eskinin hatırına oynuyor bana sorarsan şirkette bunun farkında ve eski diabloya benzetmeye başladı season olayı gerçekten güzel ve eğlenceli gidiyor.
    Ben diablo hastası bir insan olsam neden insanlar bu oyuna girmiyor diye yakınmazdım. Zaten online ve bağımlılık yaratan bir oyun değil bir kapışma da yok - ki - ah yi isteyen insanlar böyle bir oyun aradıkları için bu tip sorular peşinde. O zaman online olan ve daha çok kullanıcıya sahip bir oyun baksanız daha rahat edersiniz zira Diablo'nun böyle olduğu satın almadan da biliniyor. Eski diabloya benzeyen benzemeyen artılarını eksilerini sormak varken bu sorular bu oyuna doğru değil görüşündeyim.

• Ben bu oyunu aldigimda oyun boyle degildi canim benim.bir zahmet 15 sayfa geri gidip ah-rmah kapanma ile ilgili konulari okur musun?
    Senin soylediklerini zamaninda biz ah-rmah kapansin diyenlere soyluyorduk.

• bende yazayım bari:) furnace oyuna eklendi ekleneli rahat 3m monster kill yapmış 150k ya yakın shard harcamışlığım vardır ve hiç starmetal kukri düşmedi ayrıca sadece 1 furnace düştü o da int bana deseler ki 100k shard biriktir istediğin itemi seç garanti iyi kötü rol olsa da düşsün ona bile eyw diyebilirim ama o bile yok işte bu yüzden ah olmalıydı. Dragon age inqusition multisiyle zaman geçiriyorum bug mug oluyor devamlı ama karakterin gelişiyor sürekli oynadığının karşılığını alıyorsun diablo da öyle bir garanti yok. tamamen şans oyunu.
  • Haklısın böyle değildi biz oyunu alırken daha kötüydü. Bütün her şeyi tamamlayıp ticaretten zengin olan gerçek hayattaki bir adam değilsin bu oyunda. O adamı çekemeyen insanlar yüzünden de kapanmadı ah. 15 sayfa geriye gidip bence sen tekrar oku sana verilen cevapları.

Set itemlere ve kukri,furnace gibi itemlere sahip olmayan çok az insan var şansa bağlı düşüyorsa herkes şanslıymış demekki... Dizdiğin seti itemleri kaç para kasıp elde edeceğini hesapladın mı hiç. Devamlı para kasıp en iyi itemleri satın aldın diyelim ne oldu Diablo, nereye gitti oyun, bu muydu oyunun amacı. Sıkılıp bırakacak mıydın warmkitty
    Bu oyun sence bir ticaret yapma simulasyonu mu, şirket bile farkına varmış kapatmış. Her zaman elde edemediğin şeyler olur parası neyse verelim cümlesi çok iğrenç bi cümledir.
  • Oooo sende bayagi bir arguman var waphs kardesim.hem de bir suru fikir.ama background yok.durum boyle olunca da soyleyecek,anlatacak sey yerine argumanlar,argumanlar.
    Kisaca bizi aydinlatir misin peki bir zahmet,oyunun neredeyse bitme noktasina gelmesinin sebepleri hakkinda?hadi isini kolaylastirip ah-rmah sonrasi diye bir parantez de koyayayim.lutfen ama bak ciddi bir soru bu;saldiri veya tahrik degil.lutfen.?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.