Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
1
Favori
42.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

Orijinalden alıntı: roxbury81

98 char yapmış bide artist artist lobide bekliyo

2 ay oynayamadim ondan 2.sırada kaldım:D
    Uzun bir süre ladder 1'dim.Ama aralık ayında reset gelecek servera,ondan sonra zor tutarlar beni o serverda:)Trade yapacak kadar rusça'mda var nasıl olsa^^
    Bu arada valla Gwod günleri çok güzeldi.Burdan Gwod'daki tüm dostlara selam.
    ÖMER...çok zaman oldu be görüşmeyeli:))Nasıl gidiyor,ne yapıyon?

Bu arada ciddi olarak Gwod'la ilgili fazla bir bilgim yok ve Kalle ile de uzun zamandır görüşmedim.İyi aklıma geldi bir ara konuşayım hatta:)
    Fakat Gwod açılsa bile oyuncu az olunca tadı olmuyor serverın.Özel mesaj kutumda dolmuş acc istekleri ile.Fakat server kapandığı için ve DH'ye de uzun zaman giremediğimden bu mesajlara cevap da yazamadım.Artık Gwod dan acc için p.m atmayın.Gwod the end:((

Alıntıları Göster
    Artık Diablo II LoD bitti mi diyorsunuz? Tat alınabilen tek ücretsiz sunucuydu burası da yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Artık Diablo II LoD bitti mi diyorsunuz? Tat alınabilen tek ücretsiz sunucuydu burası da yahu...

Alıntıları Göster
    gwod da tamamen sona erdi demek ki. jübile yapamadık o kötü oldu :(

Orijinalden alıntı: metinsbf

gwod da tamamen sona erdi demek ki. jübile yapamadık o kötü oldu :(

Alıntıları Göster
    çektim diayı sonunda , bugece bakacam nasipse , emre abi bizim bebe char ellerinden oper

barış sen ne yapıyon iyimisiniz,

Orijinalden alıntı: netomer

çektim diayı sonunda , bugece bakacam nasipse , emre abi bizim bebe char ellerinden oper

ii lik ... bu aralar evde yokum pek... iş nedeniyle..
    aralık başı evdeim...
    zaten alkar'a da aralık da reset gelecekmiş....
    başlamayı düşünüyorum....
    samet i de ikna edersem iii olur.. :D

Orijinalden alıntı: yayengec

quote:

Orijinalden alıntı: netomer

ii lik ... bu aralar evde yokum pek... iş nedeniyle..
    aralık başı evdeim...
    zaten alkar'a da aralık da reset gelecekmiş....
    başlamayı düşünüyorum....
    samet i de ikna edersem iii olur.. :D

Alıntıları Göster
    sombre yeniden açıldı,diablo oynamak isteyen arkadaşlar (tabi hile yapmadan) buyrunhttp://d2.sombrenuit.org

server da loader kullanmak yasak (yani iki char aynı anda giremezsiniz,dolayısı ile hflik charda yasak lvl 1),1.11b pacth, server in orjinal patche ek olarak kendi rune lari ve item lari var,

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper81

sombre yeniden açıldı,diablo oynamak isteyen arkadaşlar (tabi hile yapmadan) buyrunhttp://d2.sombrenuit.org

server da loader kullanmak yasak (yani iki char aynı anda giremezsiniz,dolayısı ile hflik charda yasak lvl 1),1.11b pacth, server in orjinal patche ek olarak kendi rune lari ve item lari var,

Alıntıları Göster
    Kayıt için başvuru yaptım bakalım. Önce foruma onay, sonra hesabın aktivitesi vs uzun süreç galiba.

• Millet... Gwod dan sonra bi çok server da oynamayi denedim ama o tadı ve oyuncu kalitesini bulamadım. Fakat bu hafta sonu, roxbury nin önerdiği servera bir girdim ve 12 saat ayrılamadım. Yeni server artık sombrenuit. Gece ortalama 30-35 oyuncu oluyor. Gwod tan cocuklarda var. Erkan whisper i 90 lvl yapmıs bile. EMRE birde seni bu serverda görelim ... ÖMER senide görürüz insallah... Özledim muhabbet ederek bh yapmayi.
  • quote:

Millet... Gwod dan sonra bi çok server da oynamayi denedim ama o tadı ve oyuncu kalitesini bulamadım. Fakat bu hafta sonu, roxbury nin önerdiği servera bir girdim ve 12 saat ayrılamadım. Yeni server artık sombrenuit. Gece ortalama 30-35 oyuncu oluyor. Gwod tan cocuklarda var. Erkan whisper i 90 lvl yapmıs bile. EMRE birde seni bu serverda görelim ... ÖMER senide görürüz insallah... Özledim muhabbet ederek bh yapmayi.
    evet bekleriz yalnız loader yasagı var bide hf lik char yapamıyosunuz hile filan yapmıyacaklar varsa referans olabilirim :D, kayıtlar artık referans olarak oluyo sanırım yani eger gelen kişi hile filan yaparsa referans olan kişide sorumlu oluyo :D

• quote:

evet bekleriz yalnız loader yasagı var bide hf lik char yapamıyosunuz hile filan yapmıyacaklar varsa referans olabilirim :D, kayıtlar artık referans olarak oluyo sanırım yani eger gelen kişi hile filan yaparsa referans olan kişide sorumlu oluyo :D

Peki nasıl RW yapacaz?Tek başına oyna oyna nereye kadar
    | İşlemci: İntel Core i7 4790k | Anakart: MSI Z97 Gaming 7 | Ekran Kartı: Asus Gtx1080 Tİ | Ram: 4*4=16 Gb 1600 Mhz Corsair Vengeance Pro | SSD: 128 Gb Samsung 850 Pro - 512 Gb Samsung 840 Pro - 480 Gb Sandisk SSD Plus | HDD: 2* 1 TB - 2 TB Seagate Baracuda HDD | TV Kartı : Prof 7500 USB | Kasa : Thermaltake X31 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro Series H115i | Fan Kontrolcü : NZXT Sentry 3 | PSU : Corsair CX 750M | Monitör : LG 29
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

Peki nasıl RW yapacaz?Tek başına oyna oyna nereye kadar

Alıntıları Göster
    e düşürcen rune ları alla alla hem yeni item lar sayesinde fazla rune a gerek kalmıyo

gel abi orjinal oyundan sıkıldıysan sombrede ek item lar boşver alkarı ne o öyle loader la hf yapmak oooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 17 Kasım 2009; 12:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkow

ACC acılıosa Bi zamet 2 tane acc : zurna pass : tr1234 acc : darkow89 pass : tr1234

Alıntıları Göster
    Diabloyu bırakmadan önce takıldığım bi server'idi sombreneuit tekrar bi olabilirmi diye düşündüm fakat malesef hala aynı mantıkla hareket ediyorlarhttp://d2.sombrenuit.org/viewtopic.php?f=4&p=490#p490 yanlış anlamasınlar ama bu devirde en popüler oyunlar ile hizmet veren private sunucular dahi bunu yapmıyor.
    Bu tutumdan vazgeçmelerini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAN-FGM

Diabloyu bırakmadan önce takıldığım bi server'idi sombreneuit tekrar bi olabilirmi diye düşündüm fakat malesef hala aynı mantıkla hareket ediyorlarhttp://d2.sombrenuit.org/viewtopic.php?f=4&p=490#p490 yanlış anlamasınlar ama bu devirde en popüler oyunlar ile hizmet veren private sunucular dahi bunu yapmıyor.
    Bu tutumdan vazgeçmelerini tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    burdaki konu tartışma amaçlı açılmadı isteyen gelir oynar istemeyen oynamaz kimseyi zorla illa geleceksin diye veya illa sunucuya maddi yardım yapacaksın diyen yok sadece hile yapmayın yeter

• Ama sombrenuitte oyuna baslamayı düsünenleri engelleyebilir görüslerin. Belkide buraya degilde, sombre de ki adminlere bildirmeliydin bu durumdan rahatsızlıgını. Ayrıca bildigin ii bir türk server varsa paylaşabilirsin burada, gwod kapandıktan sonra herkez bir yerlere dagıldı yeni server arayıslarına girdi ve de bulamadık desem yeridir. millet 5 oyuncu bulamıyor bi cok serverda, burda ortalama 25-30 oyuncu var , bu zamanda D2 de , hemde bir türk serverinde cok iyi bir rakam bu bence, insallah bir sorun çıkmazda D3'e kadar iyi vakit geçiriz burda.
  • quote:

Ama sombrenuitte oyuna baslamayı düsünenleri engelleyebilir görüslerin. Belkide buraya degilde, sombre de ki adminlere bildirmeliydin bu durumdan rahatsızlıgını. Ayrıca bildigin ii bir türk server varsa paylaşabilirsin burada, gwod kapandıktan sonra herkez bir yerlere dagıldı yeni server arayıslarına girdi ve de bulamadık desem yeridir. millet 5 oyuncu bulamıyor bi cok serverda, burda ortalama 25-30 oyuncu var , bu zamanda D2 de , hemde bir türk serverinde cok iyi bir rakam bu bence, insallah bir sorun çıkmazda D3'e kadar iyi vakit geçiriz burda.
    Server iyi güzel hoş da tek başına 20 lvl'e kadar kasılmıyor ki şimdi. Bu engeli aşmak bir şekilde. Zaman bulursam bir ara devam etmeyi düşünüyorum ben de.

burdaki konu tartışma amaçlı açılmadı isteyen gelir oynar istemeyen oynamaz kimseyi zorla illa geleceksin diye veya illa sunucuya maddi yardım yapacaksın diyen yok sadece hile yapmayın yeter

roxbury forumlardaki her konu tartışmaya açıktır.
    herkes fikrini söyleyebilir bende söyledim.Benim fikrim bu yönde o linki vermemin insanların fikrini değiştirceği görüşü ise çok saçma kendi açtıkları konuları forumlarda gördüklerinde rahatsız olucaklarsa açmasınlar değilmi?
    senelerdir diablo ve diğer çoğu modası geçmiş eski oyunlarla işim olmadı bu yüzden bu konuda hiç bir art niyetim olamaz.

Orijinalden alıntı: CAN-FGM

quote:

roxbury forumlardaki her konu tartışmaya açıktır.
    herkes fikrini söyleyebilir bende söyledim.Benim fikrim bu yönde o linki vermemin insanların fikrini değiştirceği görüşü ise çok saçma kendi açtıkları konuları forumlarda gördüklerinde rahatsız olucaklarsa açmasınlar değilmi?
    senelerdir diablo ve diğer çoğu modası geçmiş eski oyunlarla işim olmadı bu yüzden bu konuda hiç bir art niyetim olamaz.

Alıntıları Göster
    sombre ye girebilen varmi...
    bu sabah dan beri defender baglanmio...

• quote:

sombre ye girebilen varmi...
    bu sabah dan beri defender baglanmio...

Alıntıları Göster
    yok bende giremiom alkara bi girdim emre abi 98 yapmış 3üncü sırada bidada girmemiş :D bırakmıs res bekliyo :D

yok bende giremiom alkara bi girdim emre abi 98 yapmış 3üncü sırada bidada girmemiş :D bırakmıs res bekliyo :D

Alıntıları Göster
    bu arada alkarda oynamak isteyenler burda kendi account larını oluşturabilirlerhttp://games.alkar.net/game/d2lod/reg/

ilk boşluğa acc
    ikinci boşluk şifre
    ücüncü boşluk tekrar şifre
    sonrası belli zaten

reg i de gateway editorler girebilirsiniz

name:alkar
    zone:-1
    ip: diablo.alkar.net

lawyerz aralıkta reset olacak diyodu 25 aralık gibi reset atarlar

• quote:

bu arada alkarda oynamak isteyenler burda kendi account larını oluşturabilirlerhttp://games.alkar.net/game/d2lod/reg/

ilk boşluğa acc
    ikinci boşluk şifre
    ücüncü boşluk tekrar şifre
    sonrası belli zaten

reg i de gateway editorler girebilirsiniz

name:alkar
    zone:-1
    ip: diablo.alkar.net

lawyerz aralıkta reset olacak diyodu 25 aralık gibi reset atarlar

Alıntıları Göster
    alkara reset gelmiş, diablo oynamak isteyen arkadaşlar alkara yada sombrenuit e bekleriz

alkar için burdan nik alabilirsiniz:

http://games.alkar.net/game/d2lod/reg/

sombrenuit için:

http://d2.sombrenuit.org/

• acoountum yok... msj attım ama cvp gelmedi...????????????? yardım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.