Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni servera nasıl girecğüz bi bilgi alabilirmiyim bir de sombrenuite üye oldum ne zamn aktifleşir acaba...
  • acc yine canturan mı?
  • afacanus diye açtım bu sefer de onay bekliyorum....
  • söyledim ama bilmiyom onaylandımı onaylanmadımı mail gelmiyo sana arada bir kontrol et girmeye çalış
  • Valla saat başı deniyorum ama bi gelişme yok...
  • Bu sombrenuit ile ilgili kişi var mıdır burada üye oldum ama aktivasyon gelmedi....
  • alkarda oyuna giremiyorum yada oyun açamıyorum sebebi ne olabilir...
  • alkarın versiyon kendi yaptıkları 1.20 bi onceki sayfada lawyerz mod un linklerini vermişti onarı yuklemen gerekiyor
  • sombrenuit için bu ardesden d2.sombrenuit.org foruma üye oluyorsunuz foruma üye olduktan yaklasık bir saat sonra acc niz aktif olur, üyelik için activasyon maili gelmemektedir. hesabınız acıldıktan sonra şunları yapmanız gerekiyor sıra ile

1-diablo oyunu kurduktan sonra 1.11 patch e yukseltin, crack yapmayın
    2- siteden defender i indirip kurun, bilgisayarınızda netframework yoksa onuda kurun
    3-vista yada win 7 kullanıyorsaniz defenderi yönetici olarak çalıştırın
    4- googledan aratarak hemen bulabilceginiz gateway editor ile server reg inini girin

name:sombrenuit
    zone:0
    ip: d2.sombrenuit.org

5-defenderi caliştirin,ilk caliştirmanizda update yapacak, defenderin sol üst köşesinden giriş yapın,login olduktan sonra defenderin sag alt köşesinde run game butonu aktif olacaktır buna basarak oyunu caliştirin,defender olmadan oyunu actiginizda ya şifre hatası yada server a baglanamadi hatası verir.

• sombre de kimler aktif oynuyor....
  • arkadaşlar ben nosferatu yeni bi server buldum bayaa kaliteli rw ler ve uniqler oynamak isteyen varsa d2blazingfire gereken herşey burda herkesi beklerim
  • bende account istiyorum LanTazar email: lord_lantazar@hotmail.com
  • Oyun güzell
  • arkadaşlar alkar falan hiç uğraşmayın, yeni bi Türk server'ı var BlizzTurk, gayet hizli ve kaliteli.
    sunucuya bağlanmak için gerekli konuları bu başlıkta yazdım.

ben de eskiden gwod'da oynuyodum, alkar'ı da denedim ama Gwod'taki tadı bulamadım. ama BlizzTurk'te o zevki tekrar yakaladım. Hepinizi bekliyorum.
    Server'da kullanıcı adım ignoramus.
  • Şu konuya bi bakarmısınız

http://forum.donanimhaber.com/m_39381968/tm.htm
  • arkadaşlar alkarda oynamaya çalıştım ancak checking versions da takılıyor

sombre nin sitesi yok mu yahu bir türlü bulamadım öyle bir şey

nasıl oynayacam ben bunu eskiden alkar ve gwod da oynamıştım ama şimdi bulamadım hiç
  • Ben Sombre'yi acanlardan biriydim, kisisel sebeplerden dolayi bir sure uzaklasmak zorunda kaldim ama malesef sunucuyu idare etmekle yukumlu arkadaslar gereken sorumlulugu gostermemisler. Siteye haftalardir baglanamiyorum, muhtemelen kapanmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaW42

arkadaşlar alkarda oynamaya çalıştım ancak checking versions da takılıyor

sombre nin sitesi yok mu yahu bir türlü bulamadım öyle bir şey

nasıl oynayacam ben bunu eskiden alkar ve gwod da oynamıştım ama şimdi bulamadım hiç

Alkar kendi yaptıkları 1.20 yaması ile çalışıyor.Bu konunun bir yerinde o yamayı vermiştim.Onu indir diablo klasörünün içine kopyala.Eğer bulamazsan müsait olduğum bir zaman eklerim.
  • müsait oldugundami feysbuk da oyle kayseri düğünleri paylaşıyon ondan nası vakit bulcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxbury81

müsait oldugundami feysbuk da oyle kayseri düğünleri paylaşıyon ondan nası vakit bulcan

Ama paylaşılmayacak gibi değildi valla:)
    Bu arada bu konuda yaptığım açıklamaya rağmen halen GWOD için acc talepleri içeren P.M'ler alıyorum.GWOD 1 yılı geçkin zamandır kapalı,server kapalı olunca haliyle benim adminlik ve acc açma olayımda mümkün olmuyor:)))
    Bu arada diabloyu iyice bıraktım sayılır.Ayda yılda 1-2 kez Alkar'da yeni yaptığım FO sorc ile oynuyorum.7/24 Diablo olayı bitti yani benim için....

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.