adamda hızdan başka birşey yok hele kaçırdığı bir gol var onu halı sahada atamasan dayak atarlar adama yazık bu adamlarımı tarnsfer ediyoruz?böyle 2 tane kaçırdı keza niangda aynıydı bomboş kaçırdı 1 tane attığı goldede beceri gerekmiyordu
fiziği zayıf hazır değil ama bana göre kumaşı kaliteli
Gol kaçar, gol kaçırdı diye adam harcanmaz. Adam geçiyor, süratli, Niang ile iyi anlaşıyor. Daha ne istiyorsun bir kanat oyuncusundan? Kumaş kaliteli, kendine gelsin biraz daha çok iyi olacak
Gayet güzel yardırıyor,ben beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Alex dé Souza
hocam 2. yarıdkai golü kaçırmasının izahı yok bence kaliteli adam onu yazardı
o kaçırdığı golle neden Fransadan yolladılar bu adamı daha net anladım.Guiza atamaz diyorsunuz da bu pozisyonları guiza bile atardı bua damlar atamadı..
Sıfıra inip içeri çıkaran kaç tane kanadımız oldu bugüne kadar. Tam aradığımız adam. Şu son pasları ve son vuruşları da zamanla geliştirip daha iyi bir futbolcu olarak inanıyorum
Aynı maçı mı izledik acaba? Dia'dan daha başka ne yapmasını bekliyordunuz?
Gayet süratli, adam eksiltebiliyor, pasları gayet yerinde. Bu maç malesef ki iki net gol kaçırdı. Şayet kaçırmamış olsaydı methiyeler dizecektiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Northrend Lich King
quote:
Orijinalden alıntı: Alex dé Souza
hocam 2. yarıdkai golü kaçırmasının izahı yok bence kaliteli adam onu yazardı
ne goller kaçtı maçta o da kaçırsın yeter ki tüm maç yardırsın böyle
Rıdvan Dia Fenerbahçe nin oyuncusu değil dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
o kaçırdığı golle neden Fransadan yolladılar bu adamı daha net anladım.Guiza atamaz diyorsunuz da bu pozisyonları guiza bile atardı bua damlar atamadı..
dostum direkten kaleciden filan dönse anlarım kaleye 2 metreden az mesafede bomboş kaleye topu atmak yerine öyle bir vurdki taca gidecek sandım bi ara bu kadar kötü değerlendirilirdi ancak çok hızlı o ayrı ama hızlı olmak yetmez onun kanadı koridor oldu defansif yönüde zayıf
Adam 3 BJK liyi harcadı çevikliği gücüyle, faul yapmadan hemde..Daha ne yapacak, kobra gibi yardırdı geçti gitti, orta yaptı, gol pozisyonuna girdi Kanat oyuncusudur kendisi. Maçın en etkili oyuncularındandı...
quote:
Orijinalden alıntı: 1299
Aynı maçı mı izledik acaba? Dia'dan daha başka ne yapmasını bekliyordunuz?
Gayet süratli, adam eksiltebiliyor, pasları gayet yerinde. Bu maç malesef ki iki net gol kaçırdı. Şayet kaçırmamış olsaydı methiyeler dizecektiniz.
;Bence sadece süratli ve adam eksiltebiliyor.Türkiyede çalım atan oyuncu gördün mü oo ondan kralı yok.Defansi yardım eder topsuz oyunu nasıldır hikaye..Adam geçiyor mu yeter.
Verdiği iki pasta çok kötüydü ceza sahasına girdiğinde.ha diyeceksinki o adam zaten bu golleri de atsa burada ne işi var.Direk Fransadan sonra premier leageudeydi.bu yüzden premierleague atabilenleri alıyor bunlar bize kalıyor.Karşı karşıya o vuruşunda ne yapmaya çalıştıgını anlamadım ayağının dışıyla olsa olsa Q7ye özendi.Normal dokunsa bile kalecinin üstüne atılmayacak her top gol olurdu..
bir beşiktaşlı olarak ben çok beğendim açıkçası holosho,nihat veya tabatayla takas etsek süper olur
quote:
quote:
dostum direkten kaleciden filan dönse anlarım kaleye 2 metreden az mesafede bomboş kaleye topu atmak yerine öyle bir vurdki taca gidecek sandım bi ara bu kadar kötü değerlendirilirdi ancak çok hızlı o ayrı ama hızlı olmak yetmez onun kanadı koridor oldu defansif yönüde zayıf
Direkten veya kaleciden dönmüş olsa iyi oyuncu mu olacaktı?
Bu arada sağ açık oynayıp da defansif yönü kuvvetli olan kaç tane oyuncu biliyorsun söyler misin? Sağ olsunlar transfer döneminde Krasic'i gördüm ve dediğin gibi defansa ciddi şekilde yardımcı oluyor. Bunun dışında Avrupa Liglerinde oynayan kaç tane oyuncu daha var?
aykutun hediyesi.diğerleri için cristian bekir ilhan
Bırakacaksınız bu ayakları kaçırdığı pozisyonlar haricinde Gayette iyi oynadı.Sahanın belkide en iyisiydi.
quote:
quote:
quote:
Bu arada sağ açık oynayıp da defansif yönü kuvvetli olan kaç tane oyuncu biliyorsun söyler misin? Sağ olsunlar transfer döneminde Krasic'i gördüm ve dediğin gibi defansa ciddi şekilde yardımcı oluyor. Bunun dışında Avrupa Liglerinde oynayan kaç tane oyuncu daha var?
ben komple oyuncuları seviyorum defansada yardım etmeli o yardım etmesse o kanat santosa kalırsa çöker koridor olur
quote:
quote:
quote:
quote:
ben komple oyuncuları seviyorum defansada yardım etmeli o yardım etmesse o kanat santosa kalırsa çöker koridor olur
Hocam Allah aşkına tonlarca para basıp komple dediğin oyuncuyu bir türlü getiremediler. Daha ne yapmalarını bekliyorsun? Silah zoruyla mı getirselerdi. Adam bir de Fenerbahçe'yi reddetmekten yoruldum diye demeçler verdi.
Bu kulüp Krasic ve Hazard için fazlasıyla fedakarlıkta bulundu. Bu konuda yönetimi kimse suçlayamaz.
Dia için bu kadar aceleci davranmayın. Kaldı ki gayet olumlu bir oyun ortaya koydu. Olay gol kaçırmaktan ibaret ise Alex ile Niang'a ne diyeceksiniz? Yahut müsait pozisyonda topu auta atan GG için?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam Allah aşkına tonlarca para basıp komple dediğin oyuncuyu bir türlü getiremediler. Daha ne yapmalarını bekliyorsun? Silah zoruyla mı getirselerdi. Adam bir de Fenerbahçe'yi reddetmekten yoruldum diye demeçler verdi.
Bu kulüp Krasic ve Hazard için fazlasıyla fedakarlıkta bulundu. Bu konuda yönetimi kimse suçlayamaz.
Dia için bu kadar aceleci davranmayın. Kaldı ki gayet olumlu bir oyun ortaya koydu. Olay gol kaçırmaktan ibaret ise Alex ile Niang'a ne diyeceksiniz? Yahut müsait pozisyonda topu auta atan GG için?
hocam çok güzel örnek verdin krasic ben de bir tane daha ekleyim valencia hani şu ayağı kırılan manu lu sağ açık.adam ofansif defansif görevlerini yapıyor ayırt etmiyor iksiindede iyi ben öyle futbolcularına lınması taraftarıyım yani bir özleliği çok iyi olacağına meseka çok hızlı olacağına hızı normal olsun ama hamleleri oyunu okuması pas tekniğide o ayarda olsun ya da süper bir hücumcu ama savunması sıfır olacağına normal bir oyuncu olsun ama savunmada da üstüen düşeni yapsın.bugün manu da nani bile deli gibi koşuyor savunmaya katılıyor