Şimdi Ara

DH Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu(59 kişiyiz) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
1
Favori
10.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Shadow_catcher ekledim kardeş.Nickinde bir yöneticiyi anımsatıyor
    @liberti ekledim kardeşim.
    @pspcü hep destek tam destek Sağol.
    @3S3R Ekledim.Havuza falan giderek balıklamayada geçebilirsin

Orjinalden alıntı: swimmer

@Shadow_catcher ekledim kardeş.Nickinde bir yöneticiyi anımsatıyor
    @liberti ekledim kardeşim.
    @pspcü hep destek tam destek Sağol.
    @3S3R Ekledim.Havuza falan giderek balıklamayada geçebilirsin

Zaten havuzda denedim biraz göbeğim kıpkırmızı oldu Kafamı yere vurucam diye korkuyorum

• 30 yaşındayım ve yüzmeyi öğrenmek istiyorum.

İstanbul Eyüp taraflarında var mı tavsiye edebileceğiniz yer öğrenmek için? Haliç demeyin haa!!
  • ayıp ayıp, nerelerden topluyoz konuyu!

yarın havuza gidecem yine.benim gibi bir arkadaş daha var.beraber atlıyoruz millet korkuyor
    ...

• @ Gandolfini ekledim kardeşim.
    @ pspcü çok sağol kardeşim.
    @ @rd@ ekledim kardeşim.

Sevgili yüzücüler ve yüzme severler.Ben forumu terk etmek zorundayım.Clubumuz ölmesin istiyorum.Lütfen yaşatın.Biriniz yeni konu açıp ekleme yapsın lütfen.Herkese kolay gelsin.İyi yüzmeler.Ne olursa olsun yüzmeyi bırakmayın...
  • swimmer da çizilmiş.Bundan sonra bu konuyu ben devralıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 16 Ağustos 2008; 14:05:51 >

arkadaşlar bundan 8 sene önce antrenör yardımcılığı yapıyordum. istanbulda özel 2 kolejde gerçekleşiyordu derslerimiz.

aslında yüzme, kendini en iyi spor dalı olarak ıspatlamış durumda. biz orada yüzmenin tekniklerini öğretiyorduk. aslında çok basit birkaç taktik sonrası, birazda güven varsa insan yüzmeyi kolay öğreniyor. dediğim gibi, bazı teknik taktikler var önemli olan. herkes yüzme öğretemiyor maalesef. yani teknik bilgisi olmayıp yüzme öğretmeye çalışanlar aylarca uğraşsalarda karşısındakine maalesef yüzmeyi çok çok az buçuk zor zahmet bişeyler öğretebiliyorlar.
    mesela insanların bazıları sadece hava olsun diye zıplamaya, atlamaya, hoplayama, yani takla atmak vb. ( benim tabirim şaklabanlığa ) heves etmiştir. ama kulaç atmayı dahi bilemez.bence çok komik bişey. takla vb. atacağına, asıl yüzmeyi öğrenseya !!!

unutmayınki, iyi takla atabilen, asla iyi yüzebilir anlamına gelmez.

özellikle 8-12 yaş arası çocuklara şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü en iyi yüzme öğrenme yaşıdır diye düşünüyorum.
    bu yaşlarda beni dinleyecek öğrencilerimi balık gibi yapardım. hemde en fazla 3 ayda.

keşke fırsatımız olsada bilmeyen arkadaşlara öğretebilsek. ben öğretmeyi çok seviyorum.

herkese iyi yüzmeler...

• quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

benide eklerseniz sevinirim :)

arkadaşlar bundan 8 sene önce antrenör yardımcılığı yapıyordum. istanbulda özel 2 kolejde gerçekleşiyordu derslerimiz.

aslında yüzme, kendini en iyi spor dalı olarak ıspatlamış durumda. biz orada yüzmenin tekniklerini öğretiyorduk. aslında çok basit birkaç taktik sonrası, birazda güven varsa insan yüzmeyi kolay öğreniyor. dediğim gibi, bazı teknik taktikler var önemli olan. herkes yüzme öğretemiyor maalesef. yani teknik bilgisi olmayıp yüzme öğretmeye çalışanlar aylarca uğraşsalarda karşısındakine maalesef yüzmeyi çok çok az buçuk zor zahmet bişeyler öğretebiliyorlar.
    mesela insanların bazıları sadece hava olsun diye zıplamaya, atlamaya, hoplayama, yani takla atmak vb. ( benim tabirim şaklabanlığa ) heves etmiştir. ama kulaç atmayı dahi bilemez.bence çok komik bişey. takla vb. atacağına, asıl yüzmeyi öğrenseya !!!

unutmayınki, iyi takla atabilen, asla iyi yüzebilir anlamına gelmez.

özellikle 8-12 yaş arası çocuklara şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü en iyi yüzme öğrenme yaşıdır diye düşünüyorum.
    bu yaşlarda beni dinleyecek öğrencilerimi balık gibi yapardım. hemde en fazla 3 ayda.

keşke fırsatımız olsada bilmeyen arkadaşlara öğretebilsek. ben öğretmeyi çok seviyorum.

herkese iyi yüzmeler...

Bahsettiğiniz teknikleri burada da paylaşsanızda faydalansak?

• Ben kendim öğrendim şimdi iyi derecede yüzüyorum izleyerek gözlemleyerek de öğrenilebilir
  • @ swimmer benide ekle kardeşim çok iyi yüzerim ayıptır söylemesi :) KAL SAĞLICAKLA

• Bayrağı swimmer'dan devralan varsa benide eklesin lütfen.

Kendimi bildim bileli yazları denizde fırsat buldukça yüzerim. Yüzmeyi severim ama daha çok bir yüzücünün vücuduma sahip olmak isterdim. 60 lı 70 li yılların yüzücüleride en az şimdikiler kadar yüzüyorlardı ama vücudu Michael Phelps gibi olanı hiç görmedim. Adamlar nasıl bir ağırlık çalışması uyguluyorlar çok araştırdım ama neredeyse hiç birşey bulamadım, bu ya sır yada çok az kişi bunu biliyor. Bu konuda bilgisi olan profesyonel yüzmüş veya antrenölük yapmış arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakaraali

Bayrağı swimmer'dan devralan varsa benide eklesin lütfen.

Kendimi bildim bileli yazları denizde fırsat buldukça yüzerim. Yüzmeyi severim ama daha çok bir yüzücünün vücuduma sahip olmak isterdim. 60 lı 70 li yılların yüzücüleride en az şimdikiler kadar yüzüyorlardı ama vücudu Michael Phelps gibi olanı hiç görmedim. Adamlar nasıl bir ağırlık çalışması uyguluyorlar çok araştırdım ama neredeyse hiç birşey bulamadım, bu ya sır yada çok az kişi bunu biliyor. Bu konuda bilgisi olan profesyonel yüzmüş veya antrenölük yapmış arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim

eski sporcular - basket,futbol vs. - hepsi zaten şimdiki sporcular gibi kaslı vücutları yoktu ki

• Dotum ekle beni de yazın her dabah yüzerim.

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • ekle beni iyi yuzucuyum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.