Şimdi Ara

DH Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu(59 kişiyiz) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
10.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-878DAD7F8

beni de ekle

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sonsuz havuz şimdi türkiyede!
    Global site:http://www.endlesspools.com/main.html
    Türkiyedeki site de yayında:http://www.evdehavuzkeyfi.com/
    Ürün hakkında sitelerden bilgi alabilirsiniz ama ben ufak bir bilgi vereyim. Aynı koşu bandı mantığıyla çalışan bir ürün, hiç ilerlemeden bulunduğunuz yerde saatlerce yüzebiliyorsunuz tabi dayabilirseniz.
    info@evdehavuzkeyfi.com dan bana yazabilir her sorunuz için cevap alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lilsam

Arkadaşlar sonsuz havuz şimdi türkiyede!
    Global site:http://www.endlesspools.com/main.html
    Türkiyedeki site de yayında:http://www.evdehavuzkeyfi.com/
    Ürün hakkında sitelerden bilgi alabilirsiniz ama ben ufak bir bilgi vereyim. Aynı koşu bandı mantığıyla çalışan bir ürün, hiç ilerlemeden bulunduğunuz yerde saatlerce yüzebiliyorsunuz tabi dayabilirseniz.
    info@evdehavuzkeyfi.com dan bana yazabilir her sorunuz için cevap alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Yüzmeyi çok severim ancak yazdan yaza. Havuzlarada gitmeye hep üşenirim.

Ancak şöyle bir durumum var. Bende ciddi derecede (ırsi) kamburluk problemi var ve bunu artık bir şekilde düzeltmenin bir yolunu arıyorum. 2-3 sene önce gittiğim fizik tedavi doktoru sürekli yüzmelisin demişti ama nerdeeee... Neyse artık hem eski formuma kavuşmak(amatör düzeyde basketbolcuyum(dum) )hemde şu kamburluk meselesini bir nebze olsun çözmek için bir yüzme havuzuna aylık kayıt yaptırmak istiyorum ancak çevremde bildiğim kadarıyla havuz yok.

Acaba Kadıköy\Göztepe civarı fazla pahalı olmayan yüzme havuzu bulabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

Yüzmeyi çok severim ancak yazdan yaza. Havuzlarada gitmeye hep üşenirim.

Ancak şöyle bir durumum var. Bende ciddi derecede (ırsi) kamburluk problemi var ve bunu artık bir şekilde düzeltmenin bir yolunu arıyorum. 2-3 sene önce gittiğim fizik tedavi doktoru sürekli yüzmelisin demişti ama nerdeeee... Neyse artık hem eski formuma kavuşmak(amatör düzeyde basketbolcuyum(dum) )hemde şu kamburluk meselesini bir nebze olsun çözmek için bir yüzme havuzuna aylık kayıt yaptırmak istiyorum ancak çevremde bildiğim kadarıyla havuz yok.

Acaba Kadıköy\Göztepe civarı fazla pahalı olmayan yüzme havuzu bulabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar izmirde 18 yaş ve üstü yüzme okulu vs. yer nerde var.Kurs istemiyorum sadece iş çıkışı düzenli gidebileceğim bir yer arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Arkadaşlar izmirde 18 yaş ve üstü yüzme okulu vs. yer nerde var.Kurs istemiyorum sadece iş çıkışı düzenli gidebileceğim bir yer arıyorum.

Alıntıları Göster
    benide ekle.. bu haftasonu başlıyorum inşallah....

arkadaşı çizmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 11 Mart 2009; 7:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

benide ekle.. bu haftasonu başlıyorum inşallah....

arkadaşı çizmişler

Alıntıları Göster
    Beni de ekleyin arkadaşlar, 10 senedir profesyonel yüzücüyüm. İzmir derecelerim mevcut. Kelebek ve Serbest uzun mesafe yüzücüsüyüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

benide ekleyin!!! beyler geçen sene yaz ayında öğrendim.bir arkadaşımın ısrarı sonucu burhan felek spor kompleksine gittin orda bilenler bilir kapalı yüzme havuzu var.ali hoca diye biriyle tanıştım.4 ay aralıksız haftada dört gün gittim.geçen yaz bıraktığımda 1200m yüzebiliyordum.vucudum sıkılmış çamaşır gibi olmuştu.göbek falan hepsi gitti 8 kilo verdim.süper kondisyon yaptım.bu sene yine gittim.ramazan ayından önce bıraktım bu sene de bir saatte 1500 m ye kadar çıkardım kendimi.kesinlikle yüzme öğrenmeli.ben daha önce hiç yüzmediğim için sanki bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi öğrendim yüzmeyi ali abi saolsun bana süper still öğretti zaten kendisi milli takım antrenörü herkese tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

benide ekleyin!!! beyler geçen sene yaz ayında öğrendim.bir arkadaşımın ısrarı sonucu burhan felek spor kompleksine gittin orda bilenler bilir kapalı yüzme havuzu var.ali hoca diye biriyle tanıştım.4 ay aralıksız haftada dört gün gittim.geçen yaz bıraktığımda 1200m yüzebiliyordum.vucudum sıkılmış çamaşır gibi olmuştu.göbek falan hepsi gitti 8 kilo verdim.süper kondisyon yaptım.bu sene yine gittim.ramazan ayından önce bıraktım bu sene de bir saatte 1500 m ye kadar çıkardım kendimi.kesinlikle yüzme öğrenmeli.ben daha önce hiç yüzmediğim için sanki bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi öğrendim yüzmeyi ali abi saolsun bana süper still öğretti zaten kendisi milli takım antrenörü herkese tavsiye ederim.

Hocam bende yüzmeye başlamayı çok istiyorum bu aralar sınavlarımvar bitsin başlicam...
    Bahsettiğniz yeri internette baktım Nuhkuyusu Cad No 16 Zeynepkamil ÜSKÜDAR adresi burası mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

Hocam bende yüzmeye başlamayı çok istiyorum bu aralar sınavlarımvar bitsin başlicam...
    Bahsettiğniz yeri internette baktım Nuhkuyusu Cad No 16 Zeynepkamil ÜSKÜDAR adresi burası mı?

Alıntıları Göster
    kelebek nasıl yuzebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

kelebek nasıl yuzebiliriz.

Alıntıları Göster
    bende serbest dalışcıyım
    ankara ya taşındığımızdan beri (ocak)
    daha siftah yok
    burda adam akıllı havuza gitmeye bile razıyım

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

bende serbest dalışcıyım
    daha siftah yok

Alıntıları Göster
    Ekle.

Orijinalden alıntı: seF[o]

İlk defa havuza gittim.Ne yüzme biliyorum ne birşey.Belimden yukarda suya bile girmişliğim yok.Arkadaşlar gaza getirdi.Gittik hamam diye havuza.Hepsi yüzüyor bense endişe içindeyim ya boğulursam diyeNeyse girdim havuza.Dedim yüzenler gibi yapıyımda ben zaten kendiliğimden giderim.Keşke yapmasaydımDaha doğrusu nasıl yaptıysam artık kafam aşağıya ayaklarımsa yukarı çıktı.Nerdeyse boğuluyordum ama iyi oldu kendime geldim.Yüzmeyi bilmesemde iyi birşey olduğunu biliyorumEkleyebilirsin

Alıntıları Göster
    Ekle hocam En çok sevdiğim şeylerdendir..

• quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Ekle hocam En çok sevdiğim şeylerdendir..

Alıntıları Göster
    benide ekle plz

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

benide ekle plz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bildiğiniz yüzmekursu varsa . ben feriköy osmanbey harbiye kurtuluş tarafında özelikle varsa ilk terchim cvplarınız bekliyorum ...

Yeni konu açan yok mu bu arada? Üye alımı durmuş vaziyette.

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

bende serbest dalışcıyım
    daha siftah yok

Pardon, nerede öğrendin serbest dalışı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 26 Temmuz 2010; 18:48:06 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bende iyi yüzerim ama denizi sevmem.Bu nasıl ikilem hayatım boyunca anlamadım.

Alıntıları Göster
    www.topmodels.tr.ggwww.sokakceteleri.com

• quote:

Alıntıları Göster
    Denizi seviyorum yüzmeyi seviyorum ama denizden çıktıntan sonra bir kötü oluyorum bir daha denize girmek istemiyorum zor götürüyorlar denizden çıktıktan sonra hemen duşa koşmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

Denizi seviyorum yüzmeyi seviyorum ama denizden çıktıntan sonra bir kötü oluyorum bir daha denize girmek istemiyorum zor götürüyorlar denizden çıktıktan sonra hemen duşa koşmam lazım

Alıntıları Göster
    Yüzme gibisi yok arkadaş. Tatil nedeniyle 6-7 aydır gittiğim havuzu bıraktım kendimi bir kötü hissediyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    ekle gitsin gardaş kro söledim ama öle deiilim

Orijinalden alıntı: Quresma Anıl

ekle gitsin gardaş kro söledim ama öle deiilim

Alıntıları Göster
    Beni de ekle ..Böyle bi yer olduğunu bilmiyodum DH de..Yaz adımı direk.

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • quote:

Alıntıları Göster
    yüzmeyi havuzda öğrendim yıllarda üniversite takımında yüzdüm denizdede yüzemem nefret ederim ekle bnide :D

Orijinalden alıntı: eddie

quote:

Orjinalden alıntı: swimmer

quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Madalya; okul madalyası var.

Ayrıca İstanbul içi bir turnuvada takımca 3. olmuştuk.

Serbestte mi,kurbağlama mı ?Hangisi ?

Zaten takımca dediğim bayrak yarışı; serbest yani.

Ben ise serbest ve sırtüstü yarışmıştım.

Serbestte 3. veya 4. olmuştum ama büyük ihtimal 4.ydüm.

Alıntıları Göster
    60 olalım ekle :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.