Şimdi Ara

DH Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu(59 kişiyiz) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
10.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: slyman_b

eski sporcular - basket,futbol vs. - hepsi zaten şimdiki sporcular gibi kaslı vücutları yoktu ki

Tamam işte hocam ben de onu diyorum. Michael Phelps'in vücudundaki kasların sırrı yüzmesinde değil, yaptığı ağırlık çalışmasında.
    Benim öğrendiğime göre yüzme esnasında belirli kaslar kullanılıyormuş, yanlış ağırlık çalışması sonucu geliştirilen diğer kaslar yüzücüyü boş yere yoruyormuş, yani yüzerken kullanılmadıkları halde enerji harcayıp, laktik asit üretiyorlar.

Benim isteğim ise profesyonel yüzmüş veya antrenölük yapmış arkadaşların bu ağırlık çalışma programı konusundaki bilgileri bizimle paylaşmaları

• Ekle kardeşim benide ya çok severim yüzmeyi bizim üniversitedeki inşaat halindeki havuz bitsede bi yüzmeye başlasak şöle doya doya hatta bi ara fotoğraflarını çekip yollarım siteye güzel olur.....bakalım kimin havuzu daha güzel ;)) okul dumlupınar üni.

Orjinalden alıntı: aakaraali

Bayrağı swimmer'dan devralan varsa benide eklesin lütfen.

Kendimi bildim bileli yazları denizde fırsat buldukça yüzerim. Yüzmeyi severim ama daha çok bir yüzücünün vücuduma sahip olmak isterdim. 60 lı 70 li yılların yüzücüleride en az şimdikiler kadar yüzüyorlardı ama vücudu Michael Phelps gibi olanı hiç görmedim. Adamlar nasıl bir ağırlık çalışması uyguluyorlar çok araştırdım ama neredeyse hiç birşey bulamadım, bu ya sır yada çok az kişi bunu biliyor. Bu konuda bilgisi olan profesyonel yüzmüş veya antrenölük yapmış arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim

Gerçekten çok ilginç bi yere parmak basmışsınız bu konudda bilgisi olan yada bilgisine başvurabileceğimiz yerleri bilen varsa bizimle paylaşırlarsa seviniriz agalar ...

• benide ekleyin!!! beyler geçen sene yaz ayında öğrendim.bir arkadaşımın ısrarı sonucu burhan felek spor kompleksine gittin orda bilenler bilir kapalı yüzme havuzu var.ali hoca diye biriyle tanıştım.4 ay aralıksız haftada dört gün gittim.geçen yaz bıraktığımda 1200m yüzebiliyordum.vucudum sıkılmış çamaşır gibi olmuştu.göbek falan hepsi gitti 8 kilo verdim.süper kondisyon yaptım.bu sene yine gittim.ramazan ayından önce bıraktım bu sene de bir saatte 1500 m ye kadar çıkardım kendimi.kesinlikle yüzme öğrenmeli.ben daha önce hiç yüzmediğim için sanki bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi öğrendim yüzmeyi ali abi saolsun bana süper still öğretti zaten kendisi milli takım antrenörü herkese tavsiye ederim.
    Core2 Duo E8400, 3.0 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS P5 MAX FORMULA X38 DDR2 ,4GB DUAL KIT 2X2GB 1066MHZ REAPER,SAMSUNG 2 TB SATA2 32MB CACHE,ZOTAC 896MB GTX 275 AMP EDİTİON(256BİT),SAMSUNG 223BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER ELİTE,LG DVD-RW,LG GH22N
  • Eklersen sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aakaraali

Tamam işte hocam ben de onu diyorum. Michael Phelps'in vücudundaki kasların sırrı yüzmesinde değil, yaptığı ağırlık çalışmasında.
    Benim öğrendiğime göre yüzme esnasında belirli kaslar kullanılıyormuş, yanlış ağırlık çalışması sonucu geliştirilen diğer kaslar yüzücüyü boş yere yoruyormuş, yani yüzerken kullanılmadıkları halde enerji harcayıp, laktik asit üretiyorlar.

Benim isteğim ise profesyonel yüzmüş veya antrenölük yapmış arkadaşların bu ağırlık çalışma programı konusundaki bilgileri bizimle paylaşmaları

Bi ara yoğun çalışmalarım sonucu bir site bulmuştumhttp://www.bodybuilding.com/fun/jasonlezak1.htm
    ama çok iyi ingilizce bilmediğim için fazla yararlanamadım. Yapılacak hareketlerin resim ve videolarının olması çok hoş.
    Bu konuya ilgili arkadaşlar varsa paylaşıma devam edelim

• Benide ekleyin =)) İSTANBUL
    Birde aktivite yapsak fena olmaz gelmeye niyeti olan çok gerisi yok.
    Anlaşalım bir havuzla belediye havuzlarından birisi olabilir mesala gidelim bir haftasonu

quote:

Orjinalden alıntı: Schwadorf

Merhaba arkadaşlar.
    Ben istanbulda düzenli olarak yüzebileceğim düzgün,uygun bir yer arıyorum var mıdır bildiğiniz?
    Varsa üyeliğiniz fiyatlar nedir acaba?
    Avrupa yakasında oturuyorum.
    Teşekkürler.
    Neler önerirsiniz ?
    havuzda bazıları bildiğin hızlı feribot gibi gidiyor. yüzmeyi bırakıp onları izliyorum

öğretin bana lütfen. dediğim gibi hergün gidiyorum ama en fazla 5 tur atabiliyorum 30 metrelik havuzda.

Orjinalden alıntı: deneme_1_2_3

Beyler ben yeni başladım.
    Fakat nefesim kesiliyor hemen birde çabuk yoruluyorum.
    Neler önerirsiniz ?
    havuzda bazıları bildiğin hızlı feribot gibi gidiyor. yüzmeyi bırakıp onları izliyorum

öğretin bana lütfen. dediğim gibi hergün gidiyorum ama en fazla 5 tur atabiliyorum 30 metrelik havuzda.

Benimde nefesim yetmiyor.

• :Ekle Benide Arkadaşım

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım...Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
    Alphonse Capone
  • quote:

Orjinalden alıntı: deneme_1_2_3

Beyler ben yeni başladım.
    Fakat nefesim kesiliyor hemen birde çabuk yoruluyorum.
    Neler önerirsiniz ?

hacı kafanı sağa sola çevirip nefes al rahat ol , yüzmeye başlamadan egzersiz yap hafif ısın hani biraz kondüsyon yap kendi çapında yorulmazsın bi de alışırsın yani

• benide ekleyin eski ve sıkı bir yüzücüyüm yüzmeye tam destek

saygılar...

Swim Fast - Butterfly With Michael Phelps.avi

Swim Fast Freestyle with Lindsay Benko.mp4

Australian Dream
  • ben ben ben... biraz gec oldu yuzmeyi ogrenmek ama nefisti EN ZEVK ALDIGIM SEY YUZMEK hele deniz dalgaliysa
    tam bir cumbus
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.