heartless'a teşekkür etmek lazım. Dünya devi MOTOROLA fun club'unu açmaya kimse cesaret edememişti. Ülkemizde belli bir aileye duyulan antipatinin bu markaya karşı yüksek bir tepki doğurmasının sebebi elbette ki bizler değiliz. Sadece dünyada GSM teknolojisinde yıllarca Nokia'ya fason üretim yapan, efsane modellerle zihinlere kazınan; kimilerince beğenilmemekte ısrar edilen MOTOROLA'nın geniş ufkunu açmak, insanların kör yontularını ezmek için açılan bu topic'te değerli Moto kullanıcılarının her türlü yapıcı unsurlarla katkılarını beklemek de uygun olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon knight -- 28 Mart 2008; 16:08:21 >
3- mc.erdem226 KARDEŞİM SİNAN(HEARTLESS) DH Motorola CLUB hepimize hayırlı olsun bugüne kadar yaptıkların ve bundan sonraki destek ve çalışmaların için teşekkürler desteğimizi club üyeleri olarak tekrar hissettireceğimizi belirtmek isterim KAL SAĞLICAKLA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 25 Mart 2008; 2:18:58 >
Efsane kategorisindeki modellerden bazıları: StarTac (Bikini kenarında hafızalarda yeretti; KÜLT ) MPx series(Hala en popüler kendi sınıfında, Hacker'ların tercihi ) RAZR( KÜLT) E SERIES (KÜLT) A SERIES (Dünyada GPS tanımlması yokken, adamlar kullanıcılarına bu nimeti sundu)
Keşke bir startac'ım olsaydı, o zamanlar bende takoz 688 vardı. Bulabilirmiyiz acaba temizinden şöyle müzelik:) tüm asaletiyle E398 hala dimdik ayakta, mpx hiç anlamam ama dediğin gibi kült. Razr serisi zaten devrim. İşte motorola dediğin zaman ilkler geliyor hep insanın aklına. Suçlusu motorola :D
star tac bir hastalıktan öteye gitmez. MPx ile şehirhatlarında chat yaparsın, E series ile müzik dinleyip, v serisi ile hayatında yapamayacağın karizmayı elde edersin kısaca isteğini yerine getirir. Moto abaratı değil de, sadece isteklerini bilen insanlar için üretilmiştir. Çılgınlık istek değildir. İsteklerin güzeli, dengeli olanıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon knight -- 25 Mart 2008; 2:55:21 >
bende dün tozlu kutusundan v3i mi çıkardım artık bir güzel modladım kenara attım ama özlemişim yav o takoz n70 den sonra incecik aşkıma kavuştum burda daha paylaşım başlamadımı oyun falan paylaşsak ne güzel olur
İyi düşünülmüş bir konu, forumdaki tüm motorola kullanıcılarına faydalı olacağına eminim, motorola uzmanı bir arkadaşın desteği var çünkü, bu konunun takipçisi olacağım...
Elimizden geldiğince birbirimize destek olmak, tanışmak ve sohbet için açılmış bir club. Paylaşım yapabilirsiniz, oyun, zil sesi, duvarkağıdı, aklınaza gelen herşey. Paylaşmaktan zarar gelmeyeceğine inanıyorum.
V3i , E398, L9, Z3, K1, L7, E2, E6 ve bilimum motorola kullanan arkadaşlar, hepinizin katılımını ve desteğini bekliyoruz. Burada birlik olmak gerekiyor, nicelik olarak az olsakta nitelik olarak kaliteli bir kitle olduğumuzu düşünüyorum.
Neden pm'den ulaşsınlar ki ? Paylaşımlarını L7 Topiği açıp yapabilirsin. Gelmiş geçmiş en çok modlanan telefon L7'dir. Güzel bir rehber olsaydı keşke Türkçe.
Bende de modlu L7 var.Benide ekleyebilirsin..Ayrıca L7 si olanlar PM den ulaşabilirler bana..
Bu arada RIZR Z8 e geçmeyi düşünüyorum.Nasıl? Z10 u mu bekleyeyim..?
İkisi de symbianlı. MaSSive detaylı bir Z8 incelemesi yapmış. Öncelikle gözatmanı tavsiye ederim. Z10 gelse bile çok pahalı olur, sonradan da fiyatı düşer
Something şanslısın, hayırlı olsun. O ipod touch'a dokunmak daha tatlı olur. İddaa'da bile o kadar tüyo'ya rağmen doğru düzgün birşey tutturamadım. Ben şanssızın önde gideniyim. Çok katıldım o çekiliş hadiselerine yok bize hiç tutmadı..
Forumun aktif üyeleri, E2, E398 ve MpX'ciler neredesiniz ? Burada bir sinerji yaratmaya çalışıyoruz ama.
Abi bende görüyorum gerçekten motorola forumunda sağlam paylaşımcı arkadaşlar aktif ama nedense daha gelmediler CLUB'a :) Beklediğimizi bilsinler, değil mi ?
Bu topic kuru kuruna devam etmeyecek, zamanla oyun, duvarkağıdı ıvır zıvır ekler, zenginleştiririz.
Kardeşimin dediği gibi moto fanları burada, ve bu club tüm motorola sahiplerini davet ediyo bilgi birikimi özel fontlar skinler ne bileyim kişisel yapılanları herkesle paylaşmak club anlayışı bunu ve gerektiği zaman destek gerektirir moral açısından bu club henüz yeni beyler fakat herkes yazdığı herkese clubumuza ait özel resim ve imzayı takdim ederlerse tüm motorola sahiplerini bir arada bulabiliriz ve belli bi zamandan sonra koca bi aile olabiliriz tabiki bu benim düşüncelerim KENDİNİZE İYİ BAKIN KALIN SAĞLICAKLA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 29 Mart 2008; 2:14:04 >
FORZA MOTORSPORT 3 MÜ, FABLE 2 Mİ, GEARS OF WAR 2 Mİ, YOKSA FINAL FANTASY XIII(v.XBOX360) MÜ ? YAKINDA KAFAYI SIYIRACAĞIM...
Something şanslısın, hayırlı olsun. O ipod touch'a dokunmak daha tatlı olur. İddaa'da bile o kadar tüyo'ya rağmen doğru düzgün birşey tutturamadım. Ben şanssızın önde gideniyim. Çok katıldım o çekiliş hadiselerine yok bize hiç tutmadı..
Forumun aktif üyeleri, E2, E398 ve MpX'ciler neredesiniz ? Burada bir sinerji yaratmaya çalışıyoruz ama.
bu model gelmesede olur neon renk yüzünden satışları çok olmaz bence ...z10 gelse ve tam zamanında(avrupa ile aynı zamanda)piyasaya çıksa daha çok tutar ...............
Tasarim konusunda albenisi olup olmadigi kisiden kisiye degisir,ancak Z10 nun ozellik olarak,Z8 e nazaran arti sayilabilecek cokta aman aman bir ekstrasi yok bence.
Z8 in kamerasindan ,autofocus ,video performansi ve megapixel olarak sadece kamerada fark var.Donanim olarak diger butun hersey ayni.
Buna ragmen Z8 in ustune bir tanede Z10 almayi dusunmuyor degilim.
Bakalim henuz Yurt disinda da piyasada yok Z10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Mart 2008; 20:54:05 >
benim sorunum var şöyleki v3i me 320 kbps lik bir şarkıyı atamıyorum desteklenmeyen tip diyo şarkıda çok hoşuma gitti zil sesi yapıcaktım bu şarkıyı yüklemem imkansızmı ne yapmam lazım gerçi ben şimdilik ses kaydı yaptım onuda mp3 formatına çevirdim ve telefonuma yükledim çalıyo ama çook kalitesiz kaliteli bir biçimde nasıl telefona atıcam lütfen yardımcı olurmusunuz