D.H Motorola CLUB'ı kurduk. Amaç motorola kullanıcıları arasında paylaşım ve sohbet. Klübe üye olmak için motorola telefonunuz olmalı ve aşağıdaki kodu imzanıza eklemeniz gerekiyor. Hepinizi bekliyorum yoksa bir anlamı olmaz. Üye olmak isteyenler topiğe belirtirse, zamanla listeye ekleneceklerdir. Unutmadan burası fan fun club'ı değil, motorola club'ıdır. Şaka tabi...
Hayırlı uğurlu olsun.
Logomuz tek fakat zevkler değişebilir. O yüzden 5 çeşit yaptım. Logomuzda ortak yönlerimiz ; Motorola, Donanimhaber ve Şanlı bayrağımız var. Beğendiğinizin adresini aşağıdaki imza kodu'nun [image].........[/image] arasına yapıştırın.
Not : İmzamız, forum kurallarına uygun şekilde hazırlanmıştır.
Lütfen cevaplarımızı yeni konu açmadan önce, ilgili modelin topiğinde arayalım. Aşağıda önemli konuları listeledim. Eklenmesini istediğiniz konular ya da çalışmalar varsa belirtiniz.
heartless'a teşekkür etmek lazım. Dünya devi MOTOROLA fun club'unu açmaya kimse cesaret edememişti. Ülkemizde belli bir aileye duyulan antipatinin bu markaya karşı yüksek bir tepki doğurmasının sebebi elbette ki bizler değiliz. Sadece dünyada GSM teknolojisinde yıllarca Nokia'ya fason üretim yapan, efsane modellerle zihinlere kazınan; kimilerince beğenilmemekte ısrar edilen MOTOROLA'nın geniş ufkunu açmak, insanların kör yontularını ezmek için açılan bu topic'te değerli Moto kullanıcılarının her türlü yapıcı unsurlarla katkılarını beklemek de uygun olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon knight -- 28 Mart 2008; 16:08:21 >
3- mc.erdem226 KARDEŞİM SİNAN(HEARTLESS) DH Motorola CLUB hepimize hayırlı olsun bugüne kadar yaptıkların ve bundan sonraki destek ve çalışmaların için teşekkürler desteğimizi club üyeleri olarak tekrar hissettireceğimizi belirtmek isterim KAL SAĞLICAKLA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 25 Mart 2008; 2:18:58 >
Efsane kategorisindeki modellerden bazıları: StarTac (Bikini kenarında hafızalarda yeretti; KÜLT ) MPx series(Hala en popüler kendi sınıfında, Hacker'ların tercihi ) RAZR( KÜLT) E SERIES (KÜLT) A SERIES (Dünyada GPS tanımlması yokken, adamlar kullanıcılarına bu nimeti sundu)
Keşke bir startac'ım olsaydı, o zamanlar bende takoz 688 vardı. Bulabilirmiyiz acaba temizinden şöyle müzelik:) tüm asaletiyle E398 hala dimdik ayakta, mpx hiç anlamam ama dediğin gibi kült. Razr serisi zaten devrim. İşte motorola dediğin zaman ilkler geliyor hep insanın aklına. Suçlusu motorola :D
star tac bir hastalıktan öteye gitmez. MPx ile şehirhatlarında chat yaparsın, E series ile müzik dinleyip, v serisi ile hayatında yapamayacağın karizmayı elde edersin kısaca isteğini yerine getirir. Moto abaratı değil de, sadece isteklerini bilen insanlar için üretilmiştir. Çılgınlık istek değildir. İsteklerin güzeli, dengeli olanıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon knight -- 25 Mart 2008; 2:55:21 >
bende dün tozlu kutusundan v3i mi çıkardım artık bir güzel modladım kenara attım ama özlemişim yav o takoz n70 den sonra incecik aşkıma kavuştum burda daha paylaşım başlamadımı oyun falan paylaşsak ne güzel olur
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670