Şimdi Ara

DH'ye Özel Boya Koruma Kampanyası - ANKARA (Kampanya Uzatıldı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
111
Favori
81.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi ki kaput filmini söktürerek boya koruma yaptırabilirsiniz bu işlemin hiç bir zarar ve ya sıkıntısı yok
  • Şurada 49tl olan uygulama ile olan farklar nedir acaba sizin uygulamanızda ?

http://www.grupanya.com/ankara/firsat/mis-oto-boya-bakim-paket-uygulama-agustos?irc=dsrc-srd-2086390

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Şurada 49tl olan uygulama ile olan farklar nedir acaba sizin uygulamanızda ?

http://www.grupanya.com/ankara/firsat/mis-oto-boya-bakim-paket-uygulama-agustos?irc=dsrc-srd-2086390

Biz her müşterimize ayrı özen ve titizlikle hizmet sunuyoruz. Kesinlikle baştan savma iş yapmıyoruz. Ordaki uygulamanın teslim süresi 1.5-2 saat denirken bizim uygulamamızın teslim süresi 4-4.5 saati buluyor bu kampanyamız tamamen reklam amaçlıdır.

Kullandığımız malzeme de daha kaliteli ciddi ürün farkı var:

Dünyaca ünlü marka kullanıyoruz.

DH'ye Özel Boya Koruma Kampanyası - ANKARA (Kampanya Uzatıldı)

Ayrıca bizim pakette çok daha detaylı jant parlatma ve ULV yöntemi ile anti-bakteriyel dezenfeksiyon da var :)

Şuanda rochss nickiyle site üyesi Sayın Naim Bey bizlerle birlikte kampanyamızdan yararlanıp aracına boya koruma yaptırmakta ve beraber gözlemlemekteyiz bittiğinde kampanyamıza katılan her üyenin araç resmini paylaşcağımız gibi Sayın Naim Beyin araç resmini de sizlerle paylaşıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 26 Şubat 2014; 12:30:48 >

• yarın sabah da ben geliyorum. 100 tl bıle cok cazıp fıyatken bu ısın 49 tl ye yapılması bana cok utopık ve ruhani geliyor.. yarın deneyımlerımı paylasırım bende..
  • beyaz arabaya yapılan işlem kendini gösterir mi?
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap icin,ne kadar etkisi sürüyor bu işlemlerin,birkaç yıkamada cila etkisi kayboluyor mu?

• tendertendere kullanıcısına yanıt
    Araç boya korumada renk ne olursa olsun işlem sonunda aracınızın daha parlak daha kaygan bir yüzeye sahip olacağına emin olabilirsiniz beyaz araçı güneşte incelediğinizde yıkama sonucu oluşan girdap şeklindeki çizikleri çok net gözlemleye bilirsiniz kendi aracımda beyaz renk boya koruma yaptırdığınızda bundan eser kalmayacaktır ve aracınızın eskisi kadar kir, toz, çamur tutmadığına da işlem sonunda şahit olacaksınızdır.
  • kil var mı uygulamada
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda aracı yıkattığınız yer ve ne kadar sıklıkla yıkattığınız da önemli, aracı kaliteli ürün cilalı süngersiz ve fırçasız yıkattığınız taktirde boya korumanın etkisinin ve cila etkisinin geçmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Önemli bir durumda araç kirlendiğinde kiri araç üstünde fazla tutmamak gerekir. Biz bu sağlıklı koşullar sağlandığı zaman yaptığımız uygulanamanın ömrünü ve araç parlaklığını 5-6 ay olarak belirliyoruz.
  • işlem kaç saat sürüyor acaba?
    Yazdıklarınız mantıklı gözüküyor. Bir seye aklım takıldı,bu paketin icinde aracın iç temizliği yok mu? Yoksa iç temizlik zaten standart diye ayrıca belirtmediniz mi?

• Evet aracin ic temizligide dahilmi?

• CocaBJK C kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da ayrıntılı bir şekilde belirttiğin gibi işlem toplamda 4-4.5 saat sürüyo

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83480324

Bu konudaki arkadaş istanbulda yapıyor ve resimlerle yapılan yorumlar çok iyi, sizin yaptığınız işlem de burada yazanların aynısı ise bende getireceğim. Teşekkürler

• @suattok5210 detaylı iç temizlik dahil değil.

ULV yöntemi ile dezenfeksiyon dahil.

@burock04 daha memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz :)
  • cyber_warrior C kullanıcısına yanıt
    Aracın boya durumuna göre değişir kil uygulaması eğer aracın boyasında çok pürüzlü yerler varsa gerekli yerlere pastadan önce kil uygulanır daha sonra pasta ve devamında ki işlemler yapılır. Kil araç üstünde pastanın boyayı pürüzsüz hale getiremediği zamanlarda uygulanır.
  • yaz beni hocam ben geliyorum.
    Hocam iç temizliği de dahil mi bu fiyata ?

Birde tamponda çizikler vs için autoking e götürecektim aracı . Size gelmeden önce mi götüreyim arabayı autokinge?
    Öncelikle cevap için teşekkürler, ancak merak ettiğim konu o linkteki arkadaş koltuk temizliği motor temizliği resimlerini de koymuş yani fiyata onlarda dahil edilmiş siz orada yazan bütün işlemlerin aynısını bize ankarada ne kadara sunabilirsiniz, teşekkürler

• peki fiyatlandırma 10 nisan a kadar aynı mı yoksa bugün yarın alıp 10 nisana kadar kullanabiliyor muyuz? yani 9 nisanda da fiyatınız 100 lira olacak mı ve cam filmi yapıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.