Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosef

yeni başlığımız hayırlı olsun. Sık kullanılanlar listesine ekledim burayı. İş zamanı arasıra bakıcam.Teşekkürler SEAR

sağolasın.

katkılarınızı da bekliyoruz.
  • Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının istifasının ardından 1 saat içinde RUS RUBLESİ:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının istifasının ardından 1 saat içinde POLONYA ZLOTİSİ:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • Hocam hayırlı olsun, inşaallah burasıda altın başlığı gibi faydalı olur, eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Hocam hayırlı olsun, inşaallah burasıda altın başlığı gibi faydalı olur, eline sağlık.

Teşekkürler katkilarinizi da bekleriz.
  • Başarılar sıkı takipçiniz olucağımdan emin olabilirsiniz. Özellikle USD VE EURO tavsiyeleri birde isviç frangı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfys

Başarılar sıkı takipçiniz olucağımdan emin olabilirsiniz. Özellikle USD VE EURO tavsiyeleri birde isviç frangı .

Teşekkürler...
  • Sear hocam bir kaç sorum olacak;

Haftaya; 1-sence dolar kurunun (abd ve tr deki gelişmeler göz önünde bulunduracak olursak) seyri ne olur?
    2-sepetimizde hangi dövizlerden, ne kadar olmalı? Ne zaman alıp satacağımızın sinyalleri neler?
    Soruların saçma olanları varsa kusuruma bakmayın...
    Cevabınıza şimdiden teşekkürler..
  • Takipteyiz sear hocam, başlık herkese hayırlı olsun. Bu japon parasının grafikte düşmesi demek neden yükselmesi anlamina geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sear hocam bir kaç sorum olacak;

Haftaya; 1-sence dolar kurunun (abd ve tr deki gelişmeler göz önünde bulunduracak olursak) seyri ne olur?
    2-sepetimizde hangi dövizlerden, ne kadar olmalı? Ne zaman alıp satacağımızın sinyalleri neler?

Dolar pazartesi gününe düşüşle baslayabilir. Çünkü amerika borç tavanı yukseltilmesi senatodan geçemedi. Pazartesi günü yeni planın oylaması yapılacak. Bu plan son şans olarak görülüyor. Geçerse dolar yükselir. 2 ağustos son gün.

Portfoy meselesine gelince önemli olan tek bir yatırım aracına bağlı kalmamak. Mesela paranın %80 ini aynı para biriminde tutmak riskli. Bu sebeple % 20 lik parcalara ayırabilirsin. Daha çok yükseleceğini dusunduklerini de biraz daha fazla olabilir.
    Örnek: % 25 Chf, % 25 altın, %15 Jpy, % 20 TL, % 15 borsa.
    Bunu sadece örnek olarak veriyorum. Zamana göre degisir. Bazen duruma göre satarsın altını dolar yaparsın. dolar ve euroyu da ekleyebiliriz listeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

Takipteyiz sear hocam, başlık herkese hayırlı olsun. Bu japon parasının grafikte düşmesi demek neden yükselmesi anlamina geliyor?

Teşekkürler...

Çünkü o grafik TL / JPY. Yani JPY / TL nin tam tersi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Sear hocam bir kaç sorum olacak;

Dolar pazartesi gününe düşüşle baslayabilir. Çünkü amerika borç tavanı yukseltilmesi senatodan geçemedi. Pazartesi günü yeni planın oylaması yapılacak. Bu plan son şans olarak görülüyor. Geçerse dolar yükselir. 2 ağustos son gün.

Portfoy meselesine gelince önemli olan tek bir yatırım aracına bağlı kalmamak. Mesela paranın %80 ini aynı para biriminde tutmak riskli. Bu sebeple % 20 lik parcalara ayırabilirsin. Daha çok yükseleceğini dusunduklerini de biraz daha fazla olabilir.
    Örnek: % 25 Chf, % 25 altın, %15 Jpy, % 20 TL, % 15 borsa.
    Bunu sadece örnek olarak veriyorum. Zamana göre degisir. Bazen duruma göre satarsın altını dolar yaparsın. dolar ve euroyu da ekleyebiliriz listeye.

teşekkürler..

• takipteyim.

tavsiyem, Garanti bankasindan uzak durun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli ugurlu olsun altin basligindan sonra buraninda takipcisiyim
  • Ben paradan felan anlamam pek ama bir şey soracaktım.
    euro hesabı var bankada.(türkiye finans faiz yemiyor yani)
    o hesapdan euroları çekip tl yapayım sonra euro düşünce tl yi tekrar euro yapıp yatırayım mı nasıl olur hocam?(anlatabildim mi bilmiyorum ama :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Ben paradan felan anlamam pek ama bir şey soracaktım.
    euro hesabı var bankada.(türkiye finans faiz yemiyor yani)
    o hesapdan euroları çekip tl yapayım sonra euro düşünce tl yi tekrar euro yapıp yatırayım mı nasıl olur hocam?(anlatabildim mi bilmiyorum ama :) )

Türkiye Finans'da ayrıca TL hesabınız yok mu ?

Parayı çekmenize gerek yok. İnternet Bankacılığından döviz satış menüsüne girin. Satılacak euro miktarını girin. Sattığınız miktar TL hesabına geçecek. Daha sonra euro düşerse bu sefer euro alış menüsüne girip tekrar euro alabilirsiniz.

İnternet Bankacılığını kullanmıyorsanız, bu işlemi bankaya giderek de yapabilirsiniz.

Eğer bankadan çekip serbest piyasada bozdurursanız muhtemelen daha fazla makas farkı ödeyeceksiniz. Ve git gel uğraşacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

takipteyim.

tavsiyem, Garanti bankasindan uzak durun..

hoşgeldin dostum.

evet ben de garantiden ağzı yanmış biri olarak uzak durulmasını tavsiye edebilirim. Ancak sürekli bankacılık anlamında yeniliklere imza atan banka olduğu için hala soyguncu ama iyi bir banka olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden 2. sıraya koydum.

Ben finansbank kullanıyorum.
  • Hayırlı olsun. Altın başlığının sıkı bir takipçisiyim. Bundan sonra döviz başlığının da.
    Öğretmenim, küçük küçük de olsa yatırım yapıyorum ve tavsiyelerinizden faydalanıyorum.
    Banka olarak KuveytTürk kullanıyorum. İşlemlerimi internet bankacılığı üzerinden yapıyorum. Bahsettiğiniz gibi ücret almıyorlar. Hatta bulunsun diye gümüş,euro,dolar gibi hesaplar da açtım. Takip edebildiğim kadarıyla TL ile altın alımında en fazla makas farkı (mesai saatinde) 80 Kuruş.
    Emekleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelincigim

Hayırlı olsun. Altın başlığının sıkı bir takipçisiyim. Bundan sonra döviz başlığının da.
    Öğretmenim, küçük küçük de olsa yatırım yapıyorum ve tavsiyelerinizden faydalanıyorum.
    Banka olarak KuveytTürk kullanıyorum. İşlemlerimi internet bankacılığı üzerinden yapıyorum. Bahsettiğiniz gibi ücret almıyorlar. Hatta bulunsun diye gümüş,euro,dolar gibi hesaplar da açtım. Takip edebildiğim kadarıyla TL ile altın alımında en fazla makas farkı (mesai saatinde) 80 Kuruş.
    Emekleriniz için teşekkür ederim.

Hatirladigim kadarıyla kuveyt türk te gümüş alımında makas daha yüksekti sanki.

En doğru bilgiyi siz verebilirsiniz sanırım.

Bir de döviz hesaplarından hesap işletim ücreti alıyorlar mi ?

• Güzel konu teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.