Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
36
Favori
43.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Frank günlük karını +3.36% ya çıkarttı.

Şu anki değeri: 2.2329
    Artış miktarı : +0.0725
  • Hocam bu hafta tatile gidiyorum gitmedende ufak bi yatırım yapıp gitmek istiyorum. 500 lirayı yarın neye yatırayım? 15 gün sonra satmayı düşünebilirim

frank çok iyi şuan ama geleceği ne olur? Dolardan vazgeçtim 1.70 çok yüksek bir rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Hocam bu hafta tatile gidiyorum gitmedende ufak bi yatırım yapıp gitmek istiyorum. 500 lirayı yarın neye yatırayım? 15 gün sonra satmayı düşünebilirim

frank çok iyi şuan ama geleceği ne olur? Dolardan vazgeçtim 1.70 çok yüksek bir rakam

frank veya japon yeninden birini seç.

frank daha çok kazandırdı son 6 ayda.

15 gün kısa bir süre aslında. yani ters bir rüzgar eser de küçük bir düşüş olursa ve sen de bozdurmak zorundaysan kar edemeyebilirsin. ama büyük ihtimal isviçre frangı kar ettirir.

Mesela dün almış olsaydın 500 lira ile bugün 515 lira olacaktı.

40 gün önce almış olsaydın. 500 lira 580 lira olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

Frank günlük karını +3.36% ya çıkarttı.

Şu anki değeri: 2.2329
    Artış miktarı : +0.0725

1 saat sonra 2.2435 oldu.

00:00 itibariyle 24 saatlik kar : % 3,84
  • Amab allahım sürekli yükseliyor bu frank. Acaba japon yeni mi alsam diyorum. Frankın bu yükselişininde mutlak bir sonu gelecektir ve düşüş yaşayacaktır. Şuan ki kur almak için riskli gibi, ani düşme riski göze alınırsa.. Japon yeni hakkkında düşünceniz nedir
  • Konu hayırlı olsun bol güzel paylaşımlar.

Bereketli geldi Sear.
    1.70
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Konu hayırlı olsun bol güzel paylaşımlar.

Bereketli geldi Sear.
    1.70

Teşekkürler...

Katkılarınızı da bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Amab allahım sürekli yükseliyor bu frank. Acaba japon yeni mi alsam diyorum. Frankın bu yükselişininde mutlak bir sonu gelecektir ve düşüş yaşayacaktır. Şuan ki kur almak için riskli gibi, ani düşme riski göze alınırsa.. Japon yeni hakkkında düşünceniz nedir

Japon yeni alabilirsiniz. Şu anda USD/JPY paritesi 77.12 civarında. Ve yıl sonuna kadar 70 e düşmesi bekleniyor. Yani japon yeni dolar karşısında % 10 kazandırabilir.
  • @ BluePage

senin banka hesabı yoktu sanırım. ne yaptın açtırdın mı, yoksa serbest piyasa mı takılacaksın ?
  • quote:

@ BluePage

senin banka hesabı yoktu sanırım. ne yaptın açtırdın mı, yoksa serbest piyasa mı takılacaksın ?

malesef serbest piyasa takılacağım hocam
  • Akbank'a herkes çok kötü diyor online işlemlerden bakıyorum alım satım arasında 10 puan fark var yani öyle aşırı bir fark yok fakat başka sitelerden akbank ın paritelerine baktığımda 40 50 puan fark görünüyor hangisine inanıcam ben şimdi?
  • hocam 250 liram var ne yapsam acaba? teşekkürler.
  • Dostum boşver dursun 250 lira kenarda. Edeceğin 10 lira karı da bankalara hesap işletim ücreti olarak verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Akbank'a herkes çok kötü diyor online işlemlerden bakıyorum alım satım arasında 10 puan fark var yani öyle aşırı bir fark yok fakat başka sitelerden akbank ın paritelerine baktığımda 40 50 puan fark görünüyor hangisine inanıcam ben şimdi?

10 puan dediğin 10 kuruş herhalde. Çünkü benim akbankta gördüğüm rakamlar o civarda.
  • Günaydın arkadaşlar bereketli kazançlar olsun
  • http://finanshaber.mynet.com/detay/doviz/dolarda-sert-yukselis/5279

Lütfen makaleye bir göz atınız.

Döviz yukarı gideceği tartışılmaz.
  • quote:

quote:

Akbank'a herkes çok kötü diyor online işlemlerden bakıyorum alım satım arasında 10 puan fark var yani öyle aşırı bir fark yok fakat başka sitelerden akbank ın paritelerine baktığımda 40 50 puan fark görünüyor hangisine inanıcam ben şimdi?

10 puan dediğin 10 kuruş herhalde. Çünkü benim akbankta gördüğüm rakamlar o civarda.

Aynen öyle demek istedim bu kötü değil o zaman yani sonucta serbest piyasadaki alım satım farkına baktığımızda da 10 kuruş olarak görünüyor yaklaşık yanlış mıyım?
  • Şuan alınabilecek ilerde getiri getireceğini tavsiye ettiğiniz ne var acaba arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle demek istedim bu kötü değil o zaman yani sonucta serbest piyasadaki alım satım farkına baktığımızda da 10 kuruş olarak görünüyor yaklaşık yanlış mıyım?

10 kuruş cok yüksek. Mesela dolar 1.70 iken 10 kuruş % 6 ~ 7 yapar.

Finansbankta oran % 0.3 civarında. Diğer para birimleri için de % 0.6

Yani 1 kuruştan az.

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 kuruş cok yüksek. Mesela dolar 1.70 iken 10 kuruş % 6 ~ 7 yapar.

Finansbankta oran % 0.3 civarında. Diğer para birimleri için de % 0.6

Yani 1 kuruştan az.

Hakkaten şimdi baktım da finansbankta arada fark yok bilehttp://kur.doviz.com/finansbank

Birde pm attım bakarsan sevinirm bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.