Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

quote:

Bir 108ci olarak bi süre topice girmemeyi hatta altının yüzünü görmemeyi düşünüyorum...

Allaah sabir versin

Öngörünüz nedir peki 108.cilerin yüzü ne zaman gülecek sizce?

Kardes asagi nekadar hizli inerse okadar hizli yukari cikicak yeni duydugum bir habere gore 5 ulkenin merkez bankasi piyasaya dokar surecekmis eger bu olursa dolar 1.6 li seviyelere gelir haberi bizim filimdukkani nickli arkadastan aldim eger bu olursa tlden altin alanlar icin zor duruma dusmek demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 14 Eylül 2011; 19:21:17 >

• Ekim ayinda dolar surme islemi baslicakmis
  • quote:

quote:

quote:

Bir 108ci olarak bi süre topice girmemeyi hatta altının yüzünü görmemeyi düşünüyorum...

Allaah sabir versin

Öngörünüz nedir peki 108.cilerin yüzü ne zaman gülecek sizce?

yılbaşından önce zor gözüküyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Alacaktım vazgeçtim ,Sabah ola hayrola

Akşam anormal bir gelişme olursa makas falan dinlemem alırım.

yav kafayımı yedin ogun bekle biraz ortalık durulsun

Almadım beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Daha asagilara gidicek icimden geceni solesem herkes kizar en iyisi susmak

Söyleyin hocam, sizin bu yazdıklarınıza istinaden 102.29 dan çıktım. Baktım dedikleriniz çıkıyor birer birer. Vardır bir bildiği diyip çıktım maldan. Yarın 5-10 gr artırarak tekrar gireceğim sanırım.

Bibildigim yok kardes on sezi birazdaha bekle teknigi kotu cikamiyorsa inecek
  • Bu zarar eden arkadaslar 1840 seviyelerde ilk dusecek dendiginde ciksalardi en azindan bir sure sonra gram artirarak geri donerlerdi
  • BEYLER ŞU AN İÇİN ÖNGRÜNÜZ NEDİR? BEKLENEN RAKAMLAR VAR MI AKLINIZDA? BEN ONS BU CİVARLARA GELİNCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA DOLAR YÜKSEK DOLAR 1.76 FELAN OLURSA 1.5-2TL FARK EDİYOR. AYRICA ALTIN TAM DİRENÇ NOKTALARINDA SEYREDİYOR HİÇ GÜVEN VERMİYOR BANA SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR?
  • Suan icin sunu soyleye bilirim spekler mali azar azar asagi veriyorlar benim solediklerimin hicbiri yatirim tavsiyesi degildir sahsi fikrimdir suan beklemek en iyisi pazartesi acilisi onemli
  • 1782,65 ve yardirmaya devam ediyor

yuru be sarikiz
  • arkadaşlar forex konusunda tecrübeli arkadaşlar bizleri aydınlatabilir mi?bu forumda forex hakkında ayrıntılı bilgi bulamadım.forexin reklamında çok kazandırıyor gibi izlenim yaratıyor insana.bazı arkadaşlar forexin parayı vermediği iddiası var.bana cazip gelen yönü makasın çok az ve 24 saat işlem yapılabilmesi
  • Tecrüben yok ise FOREX lerden uzak dur.
  • garantinin sitesine baktımda

BANKA ALIŞ 98,84500

BANKA SATIŞ 105,32800

bu ne demek oluyo ya

resmen altın aldırmamaya çalışıyorlar
  • Forex cok sakat bir gunde 50000 bin batiranini bilirim
  • Forex Çok Çok sakat analiz yapmayı bilmiyorsan gerçi bilenlerde köötü oluo , dokunma , 5dk da 2 trilyon batıranı bilirim bendee
  • Yarın öğlene kadar hatta öğle sularında yukarıya doğru kıpırdanma göstermezse destek noktalarını birer birer kırmasından ve doğru kabul edilebilecek teknik verilerinden dolayı çıkış yapabilirim.Pek hayra alamaet bir durumu yok naletin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Eylül 2011; 20:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
    ..... Tersi olursada artık altına para yatırmam.

Para vadesiz hesapta durduğu sürece imkansız.
  • Forex deneme hesabı acabilirsiniz. 50000 dolarlık deneme hesabı actım.Yarım saat sürmedi paranın tamamını kaybetmem. Forex verileri takip etmek için süper.Her saniye güncelliyor.Ben gece gündüz forex den izliyorum verileri.
  • Şunu kimse yazmadı, ama birinin yazması lazımdı:

Şu anda açık olan tüm ülke borsalarında, portfolyolardan altın ve dolar çıkarılıyor bir sonraki alım noktasına kadar.
    Bunun farkında olun ve aklınızın bir köşesine yazın.

İşin teknik kısmı / yorumumu dayandırdığım kısım: trend olarak altın aşağı dönüyor, belki düşüşün momentumu (hızı) pek fazla olmayacaktır ama uzun vadeli yatırımcıların uzun vadede EUR/USD - Altın (düzeltmeler büyük alımlar fiyatı toparlar, altında özellikle) pozisyonlarını EUR/$ - CHF/$ - TL/$ olarak değerlendirebilme şansları olabilir.
    Yine de sular çok bulanık, EUR/$ ve altın için bir fiyat öngörüsünde bulunmak gerçekçi olmaz.

EUR/USD ve Altın grafiklerini takip edebilirsiniz, birbirlerine zıt çalışırlar.

Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Bol yorum/makale okuyup, grafiklere çalışıp kendi stratejinizi oluşturmanız her zaman faydanıza olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hush -- 15 Eylül 2011; 20:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hush

EUR/USD ve Altın grafiklerini takip edebilirsiniz, birbirlerine zıt çalışırlar.

Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Bol yorum/makale okuyup, grafiklere çalışıp kendi stratejinizi oluşturmanız her zaman faydanıza olur.

Verdiğiniz grafiklerden biri 20 gunluk biri 2 senelik. Böyle bir kıyaslama yanlış olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniaccroy -- 15 Eylül 2011; 20:53:43 >

• 2. Grafiğe gore en saglam destek 1575-1600 siniri. Diger taraftan 1635 ten sonra hizli giden at misali olmus. 1735-1778 arasi saglam bir tutunma araligi bu araliktaki desteklerde kalabilme ihtimali fazla.
    1800-1900 arasinda saglam bir tutunma noktasi gormedim. Ozetle bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 16 Eylül 2011; 8:33:44 >
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.