Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şİmdi şöyle düşecek böyle düşecek deniyor.Doğru olabilir.Çıkacak deniyor sonrada o da doğru olabilir.BEnim merak ettiğim.1900 dolar seviyesine ne zaman gelir? YAni grmı 110 tye.Zararımı ilk kurtardığım yerde çıkacam altından ve uzun sürede girmeyeceğim.Benim için 1-2 ay önemli değil? Beklerim .Paramın yüzde 40 ı na altın aldım.Yok 6 ay geçse bile bu seviyeye gelmez diyorsanız işte bu çok kötü olur?
  • Su anlarda 1750 sinirlari olmadan ve farkli bir supriz olmadan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Su anlarda 1750 sinirlari olmadan ve farkli bir supriz olmadan olmaz

Yani 1900 olması için illaki 1750 dolar ve altını (ne kadar) görmesi şart mı? Peki 1750 den alım önerilir mi? Felaket tellalları 1600 den bahseder oldu da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 15 Eylül 2011; 21:42:03 >
  • Cevap yukarida zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Su anlarda 1750 sinirlari olmadan ve farkli bir supriz olmadan olmaz

Yani 1900 olması için illaki 1750 dolar ve altını (ne kadar) görmesi şart mı? Peki 1750 den alım önerilir mi? Felaket tellalları 1600 den bahseder oldu da?

1700 yeterli ama 1700 de tutunamayabilir bu inme nekadar hizli olursa okada hizli cikabilir 1600lu rakamlari gormemiz olasi
  • NY yine kendi kendine birşeyler yapıyor
  • Teknik işine girersek 1600'lere kadar inmesi olası fakat arada atlanılan şeyler var.Benim öngörüm düşüp düşeceğinin en fazla 1700'lü seviyeler olacağıdır ki 1750'lerden aşağı düşeceğini sanmıyorum.Düşüş trendine girdiği açıktır,mala girecek olanlara biraz daha beklemelerini tavsiye ediyorum.

YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Eylül 2011; 22:15:57 >
  • Dün kapanışta tam alım zamanı diye aldık, hiç doğru hamle yapamadım 2 aydır
  • Vay anam vay geçenki destekten aşağı inmez inşallah 1704 den 1923 olmuş. hatırlıyorumda böyle takip etmediğim için 1750 zannediyordum.
    Herkez ayağını denk alsın ufak ufak iniyor biz 105 + 91 kurtarıyoz şimdilik şuan dolar yüksek olduğu olduğu için zararımız az birde doların düşeceği
    söyleniyor alınan tetbirlerin geçici olduğu söyleniyor ama bu tedbirlerin bir müddet idare edeceğide söyleniyor altın için esen yukarı yön hareketi aşağı döndü
    kısa vadede zarar dakiler haftaya perşembe öncesi olmazsa yıl sonuna kadar beklemek durumundayız. Perşembe sonrası ne olacağıda belirsin belki 1880 i görürüz ama
    ondan tekrar göçede bilir tekrar altına hucum başlayada bilir. Tedbirlerin gecici olduğu belirtilecek ama gereknde yapılıyor imajı verilip piyasalar ayakta tutulmaya çalışılacak
    son 1923 den buyana bu taktik sürüyor ser verip sır vermiyorlar. YTD

• quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN.

quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

baron

anlatırmısın FOREXİ?
    özellikle kaldıraç meleselini. Arkadaş demişki az parayla girince kaldıraç mecburen yüksek oluyor.
    Örneklerle Anlatırsan daha güzel olur.

daha yeni gördüm mesajınızı

hayır benim 2 dolarlık forex hesabında bile kaldıracım 1:10 dur. arkadaş az parayla kaldıraç mecburen yüksek oluyor derken iyi bir para kazanmak için kaldıraç mecburen yüksek demiştir. ben o 2 dolarlık hesabımı 2.4 dolara getirebilirsem benim için büyük başarıdır. sonuçta yüzde 20 kar. biraz bahsettim biraz daha bahsediyim. ben kesinlikle ne eurusd ne usdjpy ne de başka paritede ne alım ne satım yaparım. o ülkelerin haberlerini takip etmek lazım benim o kadar vaktim yok. sadece altın ve gümüşte işlem yaparım çünkü ne olacağı üç aşşağı beş yukarı belli ediyor kendisini. forexin en büyük güzelliği de1800 satışsa 1801 alıştır, 24 saat işlem yapabilme güzelliği var. ben yapı krediye gram başı 1 lira makas ödüyorum.

bazı arkadaşlar 100 doları 1000 dolara çıkaran da var demiş 2 trilyonu 5 dakikada bitiren de demiş. eğer bi insan 1000 doları 2 trilyon yaptıysa bu yüksek kaldıracın sayesinde olmuştur, haliyle 2 trilyonun 0 lanmasıda yüksek kaldıraç yüzünden. bu olay 5 dakikada da olabilir 50 saniyede de. sonuçta arkadaş yazı tura atmış. ben 1:10 kaldıraçla oynarken bile tırsıyorum çünkü paranın büyük bi kısmını riske ediyorum. insanlar 1:400 kaldıraçlı hesap açıyorlar sonra battık diye sızlanıyorlar. yeni başlıyacaklar kaldıracı 1:2 yada 1:5 yapsınlar serbest marjine de dikkat ederlerse hesaplarını 1 ay rahat çevirirler.

forexin tek sıkıntısı güvenilir firma bulma sıkıntısı, belli şirketler var zaten internette araştırsan direk karşına çıkar. inşallah yakın bi zamanda spk'nin güvencesinde yerli şirketler açılacak o zaman gene konuşuruz.

burda bilgilenmek için güzel bi yorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoN. -- 15 Eylül 2011; 22:30:18 >

• Barclays Capital

Barclays Capital, altının şu anda zayıflama gösterdiğini, fakat mevsimsel olarak yüksek yatırımcı talebinin olduğu bir döneme girdiğini belirtti.

Altın fiyatlarının güvenli liman arayışıyla yükseldiğini belirten Barclays, yatırımcı ilgisinin yüksek olduğunu ve altın borsa yatırım fonlarının teminat olarak bulundurdukları fiziksel altının sadece 0,5 ton azaldığını ifade ederken, buna rağmen alımlarda bir yavaşlama gözlendiğini yazdı.

Avrupa’nın üzerinde dolaşan kara bulutların altın için olumlu olduğu belirtilirken, düşük fiyatların ve diplerin kısa süreli olacağı tahmin edilmekte. Mevsimsel talebin kuuvetli olduğu bir döneme girilirken fiziksel talepte artış bekleniyor. Dolardaki kuvvetlenmeye rağmen Barclays analistleri tarafından 1.800 doların üzerinde konsolide olan altın fiyatlarının yakında yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.

Şimdilik bir sonraki alım için 1750 yi bekleyeceğiz

• 1773 seviyesinden döndükten sonra çaktırmadan kararlı bir yükselişle 1791 seviyelerine geldi şu an.. Asya piyasaları da alım yaparsa tekrar 1820 seviyeleri neden olmasın? Ama gel gel de yapıyor olabilirler. Çok dikkatli girin beyler. ytd
  • Altının ve EUR/USD'nin fiyatını tahmin etmek çok zor, özellikle +1-2 aylık vade olarak.

ingilizcesi olanların ilgisini çekebilecek bir analiz:

olmayanlar için özet:

Sayfaya girin.
    İlk grafik şu anki altına ait.
    İkinci grafik 1980'deki altına ait.
    Üçüncü grafik ikisini üst üste koyuyor.

Şu an altın, tarihinin en yüksek fiyatına 80$ uzaklıkta ve fiyat çift tepe görmüş. (düşüş işareti vb.)
    1980'lerde de aynı hareket yaşanmış ve altın inanılmaz şu anın 1900'leri gibi bir direnç noktasını kırmış.

Tabii ki yorumu sizin.
    Ben farklı görüşleri size iletiyorum, daha önceki mesajımda kendi görüşümü yazmıştım. Zaman göstericek =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hush

Altının ve EUR/USD'nin fiyatını tahmin etmek çok zor, özellikle +1-2 aylık vade olarak.

ingilizcesi olanların ilgisini çekebilecek bir analiz:

olmayanlar için özet:

Sayfaya girin.
    İlk grafik şu anki altına ait.
    İkinci grafik 1980'deki altına ait.
    Üçüncü grafik ikisini üst üste koyuyor.

Şu an altın, tarihinin en yüksek fiyatına 80$ uzaklıkta ve fiyat çift tepe görmüş. (düşüş işareti vb.)
    1980'lerde de aynı hareket yaşanmış ve altın inanılmaz şu anın 1900'leri gibi bir direnç noktasını kırmış.

Tabii ki yorumu sizin.
    Ben farklı görüşleri size iletiyorum, daha önceki mesajımda kendi görüşümü yazmıştım. Zaman göstericek =)

Yani bir süre düşüş gösterecek,şu an dip bulmadı ama bulmaya süre ve rakam olarak uzak değil.Daha sonra tekrar yükselişe geçecek diyor yazıda.

• İngilizcesi iyi olan bir arkadaş şurayı takip ederse bize önemli bilgiler aktara bilir
    Öyleki yılbaşı itibarı ile 2350 den bahsediyor ama bu düşüş devam edip kasım ve Aralık Ocak aylarında
    olacaksa şimdi zararda olsa çıkıp Ekim sonu sarıkıza yönelmek zararlarımızıda borsada telefafi etme imkanı doğar
    IMKB 65 bin puana yükselecekse altından daha fazla para kırarız IMKB 30 endexinde fon alarak.

işte o bilgiler

www.iab.gov.tr
    Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası
    http://www.iab.gov.tr/piyasa_gundem.html

• Günaydın arkadaşlar,
    Herkese hayırlı cumalar ve kazançlı bir gün diliyorum.
  • herkese günaydın ve hayırlı cumalar allah herkesin kazancı bol eylesin amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Ohaaa 1765 acilen biyerlerden savas cikartmamiz lazim.uyanin millettt.batiyoruzzzz.

normaldir olacagını söylüyoruz uzunca zamandır ytd herkes kendi kararını vermekte özgürdür.
  • Günaydın millet. Hayırlı cumalar bereketli kazançlar.

Sakalımız olmadığı için Dede diyemiyorlar işte. Ne yaparsın.
    Bas bas bağırılıyordu. Eylül 15 civarı dikkat. Yazıları da vardı.

aynı durum Şubat ayında da gerçekLEŞEBİLİR
  • bu seviyelerde çıkmak iyi olabilirmi sanki daha da aşağıya gidecek.
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.