Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir
    quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi
    quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania
    Arkadaşlar......

Finansbank .....
    BBDDK ya bağlı.....

Dostum .......
    Hiç bir şey yapmadan , ....

altınla ilgili yorumlar istiyoruz.saçma yorumlar değil.
    Altının düşüşü devam ediyor.Dip daha gelmedi...

Tamam o zaman,
    Saçma sapan olmayan,
    sadece altın yorumlarını bekliyoruz.

• Sarikiz giris icin adeta sinyal veriyor, devir kar realize edecek zaman degil dusuk kurdan girip bekleme devri.

SAtis yok, dusukten alisa devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

günaydın herkese ,

altın bugün 1700 'lere düşecek, yerlerde sürünecek
    herkes çıksın bu fiyatlardan (atem totem ben seni )

tövbe de!

tövbesi falan kalmadı dip yakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Sarikiz giris icin adeta sinyal veriyor, devir kar realize edecek zaman degil dusuk kurdan girip bekleme devri.

SAtis yok, dusukten alisa devam.

Bence alınmaz biraz daha düşecek gibi 1800 altını bekliyorum
    Altında düzeltme hareketi var. Avrupa'da tansiyonun kısa süre için de olsa düşmesi, altına satış getirdi. Ons 1817 dolara indi. Burada tutunamazsa, önce 1805, ardından 1790 dolara çekilebilir. Ons, bundan önce de iki defa 1800 doları aşağı doğru kırdı ama bu seviye görülünce hemen tepki alımı geldi. GERİ ÇEKİLMELERDE ALIM YAPIN.. TAM POZİSYON AÇILACAK ORTAMDAYIZ.

ALINTI
    NECMETTİN BATIREL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 15 Eylül 2011; 10:16:00 >
  • 104.24 satış
    Türkiye finans
    10:10

103.3336 104.2334
    Kuveytturk

102,56850 103,66770
    bankasya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 15 Eylül 2011; 10:11:59 >
  • Yapı Kredi şuanda

0,10315 0,10417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 15 Eylül 2011; 10:10:54 >
  • Garanti ne durumda alim satim?
  • Konu ölmüş yahu. 15 dk.dır birşey yazmıyor kimse.
  • merhabalar, uzun süredir bişeyler yazmadan takip etmekteyim. Yorumlarınız gerçekten birikimlerime yön vermemde yardımcı oluyor. Altın hesabımı garantiden açtım ve TL ile alıp satım yapıyordum.
    Şimdi bir de döviz hesabı açıp onunla da al sat yapmak istiyorum fakat hesap işletim ücretleri hakkında bir bilgim yok. Şubeyi aradım altı ayda bir 5 dolar dediler, internette 7 euro yazıyor. Garantideki dolar hesabının hesap işletim ücretini bilenler bana yardımcı olabilirler mi acaba?
  • Garanti

BANKA ALIŞ BANKA SATIŞ
    103,29700 104,08700
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

Garanti ne durumda alim satim?

BANKA ALIŞ BANKA SATIŞ
    103,29700 104,08700
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Şekerbank vadesiz hesapta para yokken eksi bakiyeye düşürerek hesap işletim ücreti alıyor mu?

Almaması için otomatik fatura ödeme vs. bir yolu var mı?

Birde hesap açarken ikametgah, fatura vs. istiyorlar mı?

dün şeker bankta hesap açtım . sorduğumda bir gram altın hesabı alındığında vadesiz tl hesaplarından hesap işletim ücreti kesilmiyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Konu ölmüş yahu. 15 dk.dır birşey yazmıyor kimse.

Ne yazalım. Moral kalmadı çoğumuzda bu hafta. Zarardayız ve hala altın yerinde sayıyor
  • Altın 1.800 DOLAR A SIKI TUTUNDU:
    Barclays Capital, altının şu anda zayıflama gösterdiğini, fakat mevsimsel olarak yüksek yatırımcı talebinin olduğu bir döneme girdiğini belirtti.

Altın fiyatlarının güvenli liman arayışıyla yükseldiğini belirten Barclays, yatırımcı ilgisinin yüksek olduğunu ve altın borsa yatırım fonlarının teminat olarak bulundurdukları fiziksel altının sadece 0,5 ton azaldığını ifade ederken, buna rağmen alımlarda bir yavaşlama gözlendiğini yazdı.

Avrupa’nın üzerinde dolaşan kara bulutların altın için olumlu olduğu belirtilirken, düşük fiyatların ve diplerin kısa süreli olacağı tahmin edilmekte. Mevsimsel talebin kuuvetli olduğu bir döneme girilirken fiziksel talepte artış bekleniyor. Dolardaki kuvvetlenmeye rağmen Barclays analistleri tarafından 1.800 doların üzerinde konsolide olan altın fiyatlarının yakında yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.

kAYNAK : sağlamaltın.com

• quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Altın 1.800 DOLAR A SIKI TUTUNDU:
    Barclays Capital, altının şu anda zayıflama gösterdiğini, fakat mevsimsel olarak yüksek yatırımcı talebinin olduğu bir döneme girdiğini belirtti.

Altın fiyatlarının güvenli liman arayışıyla yükseldiğini belirten Barclays, yatırımcı ilgisinin yüksek olduğunu ve altın borsa yatırım fonlarının teminat olarak bulundurdukları fiziksel altının sadece 0,5 ton azaldığını ifade ederken, buna rağmen alımlarda bir yavaşlama gözlendiğini yazdı.

Avrupa’nın üzerinde dolaşan kara bulutların altın için olumlu olduğu belirtilirken, düşük fiyatların ve diplerin kısa süreli olacağı tahmin edilmekte. Mevsimsel talebin kuuvetli olduğu bir döneme girilirken fiziksel talepte artış bekleniyor. Dolardaki kuvvetlenmeye rağmen Barclays analistleri tarafından 1.800 doların üzerinde konsolide olan altın fiyatlarının yakında yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.

kAYNAK : sağlamaltın.com

dostum kendinizi avutmayın artık uzun zamandır altın bitti diyorum insnmıyorsunuz egerki euro dolar paritesi düşmezsse yani euro deger kazanmassa altın bir yere gidemez öle bekler kısada kar beklemeyin hiç birşey çıkmaz

• Beyler bu durgunluk yakışmıyor ya 2000 leri zorlasın ya 1600 lere düşsün.Kaç gündür nedir bu durgunluk,monotonluktan konuya yorum bile yazmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Konu ölmüş yahu. 15 dk.dır birşey yazmıyor kimse.

Ne yazalım. Moral kalmadı çoğumuzda bu hafta. Zarardayız ve hala altın yerinde sayıyor

• @gprsnedir

hocam alınma ama bunu diyen tek sensin.
  • Allanon- ve mytn tesekkur edrim cvp icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaom

@gprsnedir

hocam alınma ama bunu diyen tek sensin.

sayın gprsnedir kısa sürede dediğin.Kaç saat veya kaç gün tam açıklar mısın? Peki 1800 altına düşecekse ne zaman???
    Gerçi aşağıdaki yorumda şimdi değil bir kaç aya düşer diyor? Tüm dünya sanırım ikiye bölünmüş durumda;
    Societe General:EMTİALARI SATIN
    Fransız Bankası Societe General’in (SocGen) strateji ekibi emtialarda “underweight” alokasyon, yani pozisyon azaltma veya satış tavsiyesi yayınladı. SocGen ekibine göre emtialar artık “tehlike bölgesinde”, ama altın hala alınabilir durumda. SocGen 7 kritik öneri verdi. Bunların bazıları şöyle: Petrol ve bakır doların Euro’ya karşı değer kazanması ve yavaşlayan küresel büyüme paralelinde değer yitirebilir. Altın ise merkez bankası alımları, riskten kaçış talebi ve negatif reel faizlerle destekleniyor.

SocGege statejistleri Alain Bokobza, Roland Kaloyan, Arthur Van Slooten and Philippe Ferreira “Ekonomik konjünktüre hassas emtialar son haftalarda ekonomik görünümün bozulmasına rağmen fiyatlarını korudular. Önümükdeki aylarda ise düşüşe geçebilirler” yazdı.

S&P’nin 24 emtiadan oluşan GSCI Endeksi 11 Nisan’da 2 yıllık zirve yaptıktan sonra %14 çökerken, Çin, AB ve ABD’den gelen talebin önümüzdeki aylarda hızın kaybedeceği görüşü etkili oldu.

KAYNAK:ekonomihaberyorum.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 15 Eylül 2011; 10:52:30 >

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.