Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şekerbank

Altın Alış - Altın Satış - Altın (XAU)

96.9614 - 110.9097

Ne bu böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir
    quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi
    quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania
    Arkadaşlar tek bir soru soracağım finansbankta 50000 tl nin üzerindeki mevduatlar yunanistan iflasından etkilenir mi? finansbank batar mı?

Finansbank batmaz. Yunanistandaki ortağı veya sahibi yunanistanı ilgilendirir Finansbank
    BBDDK ya bağlı. Finansbank için Türkiyenin şartları geçerlidir. Finansbank ın sahibi hangi
    ülkeden olursa olsun için rahat olsun. Yunanistanlı sahibi sadece bankada olan hisseni satar
    BBDDK na başvurarak. Satacağı kişiyi BBDDK uygun görürse satar. Ben Aliveli ye hissemi
    bankamı satıyorum diyerek satamaz. 2001 yılından sonra dersimizi aldık bu konuda düzenlemeler
    Kemal Derviş tarafından gerektiği gibi yapıldı. Bankalarımız güvenlidir hepsi koruma ve denetleme altında.

Dostum kwmal dervisin yaptigi tek onemli sey bankalar yasasi bu hukumette bu yasada bazi degisiklikler yaoti dahada saglamlastirdi. Neyse is siyasete donecek ama insanlarin emeklerini yemek hos bisi diil davutoglu adam 3 haftadir misirda yatiyor kalkiyor isin kaymagini yemek icin kim anlarasa
    Hiç bir şey yapmadan , Çok şey yapıyormuş gibi görünmek Büyük başarı.
    Bu sadece dış işleri için değil, Genel olarak böyle.

Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli, ama nedense CEmil cümlemiz Somali dahil herşeyi biliyoruz ve inadına da gözümzüe sokmaya devam ediyorlar.
    Ülkemizde herkez a...üstünde g..düdüklüyor herkez zengin ya!!!!!!
    Şu bizi arkamızdan defalarca vuran filistin için yapılanların 1/4 ü terör ve destekleyenleri tarımar etmek için kullanılsaydı şu an şehit ve gazi aileleri huzurlu olacaktı.
    Söylenecek çok şey var bu konular ile ilgili de....
    Bende siyasete kaçırmak istemiyorum,

ancak Ayranım yok içmeye Tahtravanla giderim çeşmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Şekerbank

96.9614 - 110.9097

Ne bu böyle ?

Islem saati disinda, kurlar farkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Şekerbank

96.9614 - 110.9097

Ne bu böyle ?

Islem saati disinda, kurlar farkli.

Hiçbir banka makası bu kadar açmıyor ama. Şeker'e geçecektim vazgeçtim.
  • Halkbank Altın 99,51 109,50
  • Ben alırım düşer felsefesi sürekli kendini gerçeklştiriyor gene:)
    Gene de bir ümit 1800 un gerisine düşmez diye düşünüyorum , bu gun de boş geçti , hafta boyu bomboştu, alın rayını buldu enebilir mi acaba öyle büyük patlamalar yaratmayacak herhalde:)
  • @gbriel
    Makasın 0 olduğunu düşünün işlemk yapamadıktan sonra ne işe yarar. Önemli olan mesai saatlerindeki (09:00-16:59) makas o da neredeyse sabit 40kr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 15 Eylül 2011; 9:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

@dangerous
    Misal 10 gram 22 ayar bileziğin varsa bu 9,16 gram has altına yani gram altına eşittir. Bilezik yanındaysa içinde 916 işareti/ibaresi vardır, işte o ibarenin sana anlatmak istediği budur..

Yani öncelikle gerekli işlemle ons dolar kuru vs işlemiyle altının gram fiyatını bulacaksın, ardından gram fiyatını 22 ayar bileziğin gramajına oranlayacaksın yukarıdaki gibi...

Ayrıca aslında 31,10 değilde 1 ons = 31.1034868miş...

Bilgi için teşekkürler. Ancak hal böyle olunca işin içinden çıkamıyorum. En iyisi 22 ayar bilezik gram fiyatı goldpara.com üzerinden takip etmek sanırım.

• Halkbank 102,86 104,02 ile acildi
  • seker bank
    103,10/102,70
  • Şekerden 103.09 dan 246 gram mala girdim hayırlısı bakaım
  • Şekerbank vadesiz hesapta para yokken eksi bakiyeye düşürerek hesap işletim ücreti alıyor mu?

Almaması için otomatik fatura ödeme vs. bir yolu var mı?

Birde hesap açarken ikametgah, fatura vs. istiyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 15 Eylül 2011; 9:13:15 >
  • 103,07 104,22
    Yapı kredi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 15 Eylül 2011; 9:18:34 >
  • Bernanke ve ekibi altını frenlemek için bu sefer çok iyi bir yol buldu. 1 haftadır avrupa kaynaklı haberlerle euro/dolar paritesi hızla düşüyor. Doların değer kazanması altının değer kaybetmesi, doların değer kaybetmesi de altının değer kazanması anlamına geliyor. Bu yüzden 1 haftadır altını dar bir banda hapsettiler. Ama bu ne kadar böyle gider bilinmez.
  • NÖBETTEN ÇIKTIM GELDİM EVE YATMADAN BİR DAHA BAKAYIM DEDİM 1800LÜ RAKAM GÖRDÜM GÖRMEZ OLAYDIM. UYUSAM AKLIM ALTINDA OLACAK UYUMASAM DÜŞMEZSE YORGUNLUĞUM YANIMA KAR KALICAK
  • Düştüğü yere geldi. Kararsızlık bu sefer işe yaradı, bozdurmamıştım
  • günaydın herkese ,

altın bugün 1700 'lere düşecek, yerlerde sürünecek
    herkes çıksın bu fiyatlardan (atem totem ben seni )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir
    quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi
    quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania
    Arkadaşlar tek bir soru soracağım finansbankta 50000 tl nin üzerindeki mevduatlar yunanistan iflasından etkilenir mi? finansbank batar mı?

Finansbank batmaz. Yunanistandaki ortağı veya sahibi yunanistanı ilgilendirir Finansbank
    BBDDK ya bağlı. Finansbank için Türkiyenin şartları geçerlidir. Finansbank ın sahibi hangi
    ülkeden olursa olsun için rahat olsun. Yunanistanlı sahibi sadece bankada olan hisseni satar
    BBDDK na başvurarak. Satacağı kişiyi BBDDK uygun görürse satar. Ben Aliveli ye hissemi
    bankamı satıyorum diyerek satamaz. 2001 yılından sonra dersimizi aldık bu konuda düzenlemeler
    Kemal Derviş tarafından gerektiği gibi yapıldı. Bankalarımız güvenlidir hepsi koruma ve denetleme altında.

Dostum kwmal dervisin yaptigi tek onemli sey bankalar yasasi bu hukumette bu yasada bazi degisiklikler yaoti dahada saglamlastirdi. Neyse is siyasete donecek ama insanlarin emeklerini yemek hos bisi diil davutoglu adam 3 haftadir misirda yatiyor kalkiyor isin kaymagini yemek icin kim anlarasa
    Hiç bir şey yapmadan , Çok şey yapıyormuş gibi görünmek Büyük başarı.
    Bu sadece dış işleri için değil, Genel olarak böyle.

Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli, ama nedense CEmil cümlemiz Somali dahil herşeyi biliyoruz ve inadına da gözümzüe sokmaya devam ediyorlar.
    Ülkemizde herkez a...üstünde g..düdüklüyor herkez zengin ya!!!!!!
    Şu bizi arkamızdan defalarca vuran filistin için yapılanların 1/4 ü terör ve destekleyenleri tarımar etmek için kullanılsaydı şu an şehit ve gazi aileleri huzurlu olacaktı.
    Söylenecek çok şey var bu konular ile ilgili de....
    Bende siyasete kaçırmak istemiyorum,

ancak Ayranım yok içmeye Tahtravanla giderim çeşmeye.

altınla ilgili yorumlar istiyoruz.saçma yorumlar değil.
    Altının düşüşü devam ediyor.Dip daha gelmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

günaydın herkese ,

altın bugün 1700 'lere düşecek, yerlerde sürünecek
    herkes çıksın bu fiyatlardan (atem totem ben seni )

tövbe de!
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.