Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barış Can

Verdiği linkteki 22 ayar gram altın fiyatının makasıyla 22 ayar bileziğin gram fiyatının makası bir değil. Sabit eklediği bir yüzdelik oran mı var acaba %10 gibi mesela...

Biraz araştırdım da;

İşçiliksiz Altınlar hangileridir?
    22 Ayar bilezikler, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Cumhuriyet Altını.

Yukarıda yazılmayan diğer altınlar işçiliklidir.
    22 Ayar, 18 ayar, 14 ayar, 8 ayar setler, yüzükler, bilezikler, kolyeler aklınıza ne geliyorsa hepsi işçiliklidir.

şeklinde bir bilgi buldum. Benim bulmak istediğim değer işçiliksiz altın grubunda. Peki neden Ons değeri ile güncel gram fiyatını yanlış buluyoruz? İlginç. :)

Bulduğumuz rakam

Altınkaynak Şirketler Grubu
    Altınkaynak Şirketler Grubu - Sayfa Bulunamadı
    http://www.altinkaynak.com/gold.aspx

bu sitedeki 22 ayar bilezik eski fiyatı ile tutuyor. Yine ilginç. :)

• vay bee altınzede olacağim hiç aklima gelmezdi.
  • Dolarda biraz yükseliş var ben 40 TL kar yaptım çıktım sabah aldığımı artık çorba parası niyetine
  • Arkadaş üstüne alınan alınsın,alınmayan kendi bilir.Konuyu uzaktan uzaktan takip ediyorum,desteksiz saçmasapan yorumlar yapılıyor.Yok bu onu yapmış şu şöyle olur mu,kesin düşer,kesin çıkar bilmemne birsürü vıttırıvızık şeyler yazılıyor.Tamam yazmayın demiyorum ama destekli yazın,emin olmadığınız şeyi buraya destek diye koymayın.Şundan dolayı böyle olmuştur,bundan sonra böyle olacaktır tarzında yazın.Yeni başlayan arkadaşların aklını karıştırıp yanlış yönelimlere girmesine sebep oluyorsunuz.Öyle bir yorum yazacaksınız ki işten anlayan adam alacağını alacak;acemi adam da ne o yöne ne bu yöne kayacak,muhakemesini kendi yapacak yazdıklarına göre.
  • Gram altıncılar! Bu ara dolara onstan daha çok bakmak gerek

Edit:
    Dolar:1,7916, Ons $1813
    103,6790. dan sattım.
    YTD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 15 Eylül 2011; 12:48:58 >
  • dolar koptu gidiyor
  • Saniyelerle al sat fırsatını kaçırdım iyi mi.
  • 108 ciler burada mı?
  • Az once dovis burosundan 10 dolar aldim. 17650 alis 1.8100 satis. Resmen ölücü olmus bunlar yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

108 ciler burada mı?

sabırla beklemeye devam
  • @ Derin Mavi " Öyle bir yorum yazacaksınız ki işten anlayan adam alacağını alacak;acemi adam da ne o yöne ne bu yöne kayacak,muhakemesini kendi yapacak yazdıklarına göre. "

iyi soylemişsin de burda yazanlar yazar değil, prof falan da değil..bi nevi kahve muhabbeti oluyor..arkadaslar arasında bilgi paylaşımı diyelim...ve herkes üstüne basa basa soyluyor yatırım tavsiyesi değildir diye...ama sen diyosun ki öyle bi cümle kurun ki nefret tutku aşk ihanet cesaret hepsi içinde olsun...yok öyle bişi..o tarz bi beklenti içinde olanlar aracı kurumlara falan gitsinler, yatırım danışmanı tutsunlar..
  • Bi altin takip edelim dedik onda da elektrikler gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaom

dolar koptu gidiyor

birde ons kopsa
  • @Derin Mavi

Şahsen Üzerime alınmadım. Çünkü DAnışman değilim. Hele hele insanları yanlış yönlendirmek asla
    Ama Bu karışıklıkta zarar edip kara geçtikten sonra şu anda malda değilsem. O zam az çok piyasayı okuyabiliyorum demektir.

Ama Açıkçası rüya da görmek istemem, görenlerinde çevredekilere gördürmesini istemem.

Tenzi ederek yazmak isterim. Her yazar aynı olmamakla birlikte, Orada burada spek yapanların yazılarını burada paylaşarak kafa karıştırmak panikten başka birşey değildir.

Doğruları yanlışları bekleyelim de bir görelim.
  • altının 2000 dolara gorecegıne daır cok haber cıkmaya basladı.nedendır bılemıyorum ama acıkcası korkuttu benı bu durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

NÖBETTEN ÇIKTIM GELDİM EVE YATMADAN BİR DAHA BAKAYIM DEDİM 1800LÜ RAKAM GÖRDÜM GÖRMEZ OLAYDIM. UYUSAM AKLIM ALTINDA OLACAK UYUMASAM DÜŞMEZSE YORGUNLUĞUM YANIMA KAR KALICAK

Ben de nöbetten çıktım ama mesaiye devam. Şanslısınız. Uyumak da güzel. :-))
  • @ derin mavi

Hocam söylediklerinden doğru olsa da, şimdi bunları niye yazdın ki. Yani forumu takip etmek için kimseyi zorlamıyoruz. Yazılanlardan memnun olanlar takip eder memnun olmayan takip etmez. Tıpkı kahvehaneye takılmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 15 Eylül 2011; 13:30:56 >
  • Altından soğudum son 1 haftadır. 105 i gördüğü anda çıkacağım bir dahada dönüp yüzüne bakmayacağım. Lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

108 ciler burada mı?

sabırla beklemeye devam

108 ci olarak altının gramı 115 TL yi geçtiğinde bozdurup arsa veya dükkan alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaş üstüne alınan alınsın,alınmayan kendi bilir.Konuyu uzaktan uzaktan takip ediyorum,desteksiz saçmasapan yorumlar yapılıyor.Yok bu onu yapmış şu şöyle olur mu,kesin düşer,kesin çıkar bilmemne birsürü vıttırıvızık şeyler yazılıyor.Tamam yazmayın demiyorum ama destekli yazın,emin olmadığınız şeyi buraya destek diye koymayın.Şundan dolayı böyle olmuştur,bundan sonra böyle olacaktır tarzında yazın.Yeni başlayan arkadaşların aklını karıştırıp yanlış yönelimlere girmesine sebep oluyorsunuz.Öyle bir yorum yazacaksınız ki işten anlayan adam alacağını alacak;acemi adam da ne o yöne ne bu yöne kayacak,muhakemesini kendi yapacak yazdıklarına göre.

İyi De Dostum Herşeyi herkes kesin bilse milyarder olur milyoner olur neyse zengin olur işten anlayan adam filimdükkanı nikli arkadaş şuanda kendisi piyasadan cekildi neden acaba neyse ya bakın piyasanın tersini yapmaklazım çünki spek çok aldiyorlarsa satacaksın sat diyorlarsa alacaksın :)

• 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.