Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gonuldagi

quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

Arkadaşlar tek bir soru soracağım finansbankta 50000 tl nin üzerindeki mevduatlar yunanistan iflasından etkilenir mi? finansbank batar mı?

Finansbank batmaz. Yunanistandaki ortağı veya sahibi yunanistanı ilgilendirir Finansbank
    BBDDK ya bağlı. Finansbank için Türkiyenin şartları geçerlidir. Finansbank ın sahibi hangi
    ülkeden olursa olsun için rahat olsun. Yunanistanlı sahibi sadece bankada olan hisseni satar
    BBDDK na başvurarak. Satacağı kişiyi BBDDK uygun görürse satar. Ben Aliveli ye hissemi
    bankamı satıyorum diyerek satamaz. 2001 yılından sonra dersimizi aldık bu konuda düzenlemeler
    Kemal Derviş tarafından gerektiği gibi yapıldı. Bankalarımız güvenlidir hepsi koruma ve denetleme altında.

:)) Kemal derviş mi:)))

• Evet öyle Ak Parti 2002 de iktidara geldiğine hiç bir ekonomik programı yoktu.
    2. kez geldiğinde yine yoktu 3. gelişinde IMF ile bir ilişkisi kalmadı ve Türkiye ekonomik
    özgürlüğünü ilan etti. Kemal Dervişinde onun gösterdiği yoldan gidenlerinde hakkını yememek lazım.

Neyse şimdi siyaset arenasına dönmesin burası Altınımıza bakalım 1820,15 de dondu kaldı.
  • 19-20 de çakılı kaldı mübarek
  • Yoruldu bi ileri bi geri altında yorgunluk neye işaret acaba
  • Yapı Kredi'de işlemler kaçta başlıyor ? 9-6 mı ? Ayrıca gece Tokyo piyasasından etkileniyor mu ? Yoksa mesai saatlerinde mi güncelleniyor sadece ?
  • Bankalar gece kapattıkları içi 09:00-17:30 saatleri dışında en çok saat 18:00 e kadar işlem yaparlar.
    Gece için fiyatlar değişir 109 al 96 sat gibi 09:00 dan sonra anlık fiyat güncellemesi yapılır tabi 2 dk da ki hızlı hareketleri
    güncellemezler o yükselişten/düşüşten sayılmaz. Haliyle Gece hiç bir yerden etkilenmez. sadece finansbank ta öyle bir durum var
    ama online sisteminde bunu yapıyormu bilmiyorum.
  • Saat 04:06
    Ons $1824,25
    Dolar 1,7766
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

Arkadaşlar tek bir soru soracağım finansbankta 50000 tl nin üzerindeki mevduatlar yunanistan iflasından etkilenir mi? finansbank batar mı?

Finansbank batmaz. Yunanistandaki ortağı veya sahibi yunanistanı ilgilendirir Finansbank
    BBDDK ya bağlı. Finansbank için Türkiyenin şartları geçerlidir. Finansbank ın sahibi hangi
    ülkeden olursa olsun için rahat olsun. Yunanistanlı sahibi sadece bankada olan hisseni satar
    BBDDK na başvurarak. Satacağı kişiyi BBDDK uygun görürse satar. Ben Aliveli ye hissemi
    bankamı satıyorum diyerek satamaz. 2001 yılından sonra dersimizi aldık bu konuda düzenlemeler
    Kemal Derviş tarafından gerektiği gibi yapıldı. Bankalarımız güvenlidir hepsi koruma ve denetleme altında.

Dostum kwmal dervisin yaptigi tek onemli sey bankalar yasasi bu hukumette bu yasada bazi degisiklikler yaoti dahada saglamlastirdi. Neyse is siyasete donecek ama insanlarin emeklerini yemek hos bisi diil davutoglu adam 3 haftadir misirda yatiyor kalkiyor isin kaymagini yemek icin kim anlarasa

• 100'un altina iner

98-99'dan yine girerim.

Acik Manupulasyon basladi, Trump'in aciklamasini dikkatle okuyun...

Arkadaslar GUMUS ve PLATINYUM hesabi acan banka var mi?

KuveytTurk'te gumus var ama baska bankada goremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 15 Eylül 2011; 7:45:55 >

• Günaydın beyler.

Altın harici metaller sadece Kuveytturkte var.
  • altının hayatı kaydı kur 1.75 olsa şuan 98 tl zaten
  • günaydın arkadaşlar
    1810 $/ons pek keyifli değil sarı kız.
  • bugun hayat yok daha aşağılara gitmese bari
  • Bu gün böyle devam edip te MB dolara müdahale gerçekleştirirse

EVET TL bazıda da düşecektir.
  • 1808 oldu... gene zarar...
  • Banka SAtış açılışı bu gün ilk defa 10380 ile açılacak sanırım.
  • evet haydi geçmiş ola
  • 1803
  • 1804,18
  • Arkadaşlar altın nereye gidecek bugün sizce? Psikolojik 1800 desteğini kırar mı? Eğer kıracaksa şu anda banka 102 den alıyor ve açıldığında 102-101 gibi olabilir. Bir daha 102 görmeyebilir bugün.
  • 
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.