Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MirageLord

arkadaşlar müsaadenizle birşeyler sormak istiyorum.elimde biraz para var.bu parayı birşeylere yatırıp kazanç sağlamak istiyorum.ING bank'ın b tipi likit fon dediği olay var.bir de bu sizin yaptığınız gibi altın işi..anladığım kadarıyla garanti bankasında veya başka bir bankada hesabınız var.bu hesaptaki paranızlada altın düştüğünde alıyorsunuz ve yükselmesini bekliyorsunuz.ve sizin için en yüksek olduğu zamanda satıp kar ediyosunuz.sonra yine altın alıp yine işlemi tekrarlıyosunuz.peki bu işten kazanç sağlayanlar şu ana kadar ne kadar kazandılar ?

b tipi likit fonunu ben tavsiye etmiyorum getirisi çok az 10000 liraya günlük yaklaşık 5 lira gibi bir kazanç sağlıyo(üç hafta falan önce b-7'deydim).ben altından çıktığımda oraya yatırıyorum.

• quote:

arkadaşlar müsaadenizle birşeyler sormak istiyorum.elimde biraz para var.bu parayı birşeylere yatırıp kazanç sağlamak istiyorum.ING bank'ın b tipi likit fon dediği olay var.bir de bu sizin yaptığınız gibi altın işi..anladığım kadarıyla garanti bankasında veya başka bir bankada hesabınız var.bu hesaptaki paranızlada altın düştüğünde alıyorsunuz ve yükselmesini bekliyorsunuz.ve sizin için en yüksek olduğu zamanda satıp kar ediyosunuz.sonra yine altın alıp yine işlemi tekrarlıyosunuz.peki bu işten kazanç sağlayanlar şu ana kadar ne kadar kazandılar ?

Dediğin şekilde al-sat riskli.

Örn: 100 bin tl ile ocak ayında 1000 gr altın aldın diyelim. %15 arttı nisanda 115 bin tl bozdurdun. Düşünce geri alıyım diye ama namıssız düşmüyor, mayısta tekrar alıyorsun 115 binlik ama bu sefer 1000 gretmiyor 940 gr ediyor.

Temmuzda bozdurdun 125 bine yine düşsün alıyım diye ama yine düşmedi ağustosta 125 binlik tekrar alıyorsun ama bu sefer 920 gr ediyor ancak.

Yani paran 125 bin oldu ama 1000 gr altının 920 grama düşmüş olabiliyor. O nedenle al-tut tavsiye ediliyor.

YTD.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsansss

quote:

b tipi likit fonunu ben tavsiye etmiyorum getirisi çok az 10000 liraya günlük yaklaşık 5 lira gibi bir kazanç sağlıyo(üç hafta falan önce b-7'deydim).ben altından çıktığımda oraya yatırıyorum.

B tipi likit fonun günde 5 TL getirmesi mümkün değil. Aylık %10 faiz 10.000 TL için aylık 69 TL faiz getiriyor ki bu günlük 2.3 TL ye denk geliyor. Fonların getirileri kesintilerden dolayı her zaman daha azdır. Dolayısıyla günde max 2 TL getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 11 Ağustos 2011; 11:31:03 >

• B tipi likit fon ile vadeli hesabın getirisi başabaş oluyor nerdeyse. 10 bine günlük 5 tl getirse B tipinden hiç çıkmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: korsansss

quote:

B tipi likit fonun günde 5 TL getirmesi mümkün değil. Aylık %10 faiz 10.000 TL için aylık 69 TL faiz getiriyor ki bu günlük 2.3 TL ye denk geliyor. Fonların getirileri kesintilerden dolayı her zaman daha azdır. Dolayısıyla günde max 2 TL getirir

ben zaten yaklaşık 5 lira dedm yani 4 küsur

• quote:

Orijinalden alıntı: owin

direnc kirildi sanlrlm

1766 a kadar yolu var ml simdi(insallah vardlr)

Şu an 1788,93 ve yukarı doğru direnç kırılamadı daha
  • quote:

ilk mesajı oku al sat yerine al tut tavsiye edilmektedir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Şu an beklenen olmadı.
    Gün içerisinde hareketlenmeler;
    Altın direnç 1792 / Destek 1776 gibi görünmekte.

Dolar Direnç 1.766 Destek 1.754 gibi görünmekte.

Direnç kırıldı.
  • altın alacağım ya öyle yükseliyor. 100 den bir düşse hemen alaçağım. beklemedeyim
  • hocam 2 lira mı ne yaptın sen ?
  • Bir kaç sayfa önce bahsettiğim b tipi altın fonu mudur nedir o saçma şey işte, Babam cuma günü gidiyo 30000 lirayı o fona geçiriyo bende 92.9'dan altın aldık diye seviniyorum fakat 2 iş günü sonra işleme başlıyormuş. Salı gün ki altın fiyatından almış oluyoruz altını. Kardan zarar... Gram olarak alsaydık 2500 lira gibi bir para bırakacaktı 600 lira vermiş neyse buna da şükür... Neyse nerde kalmıştık bankadaki hanımefendi benim paramda bu fonda falan deyince babam fit olmuş tamam demiş nerden bilsin adamcağız. Dün bi hışımla gitti parayı çekti şimdi başka bir bankaya yatırıp gram altın alımı için tetikte bekleyeceğiz. Hangi bankayı tavsiye edersiniz? Hangi bankanın internet bankacılığı daha kullanışlı? Şeker bank'ta gram altın alışı var mı mesela? Ya da bu işlerde en iyi işleyen bankası hangisi???
  • 830 (1 Gr) Altın 100.940000 101.820000

Tl bazında yeni rekor sanırım.Veriler İşbankasından.

Barış Can fon almayın diye boşuna bağırmıyoruz buralarda.Neyse sağlık olsun.İşbankası Şekerbank Garanti Kuveyt hangisini tercih edersen.

Edit: 100,99 Tl oldu alışları

Edit 2: Açıklamaya bakar mısınız?

MB BAŞKANI ERDEM BAŞÇI: DEFLASYON RİSKİ VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 11 Ağustos 2011; 11:58:05 >
  • Gramı 100 tl nin altına düşermi beklemelimiyiz sizce alım için ?
  • Garanti

BANKA ALIŞ BANKA SATIŞ
    101,39300 102,13200
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Bir kaç sayfa önce bahsettiğim b tipi altın fonu mudur nedir o saçma şey işte, Babam cuma günü gidiyo 30000 lirayı o fona geçiriyo bende 92.9'dan altın aldık diye seviniyorum fakat 2 iş günü sonra işleme başlıyormuş. Salı gün ki altın fiyatından almış oluyoruz altını. Kardan zarar... Gram olarak alsaydık 2500 lira gibi bir para bırakacaktı 600 lira vermiş neyse buna da şükür... Neyse nerde kalmıştık bankadaki hanımefendi benim paramda bu fonda falan deyince babam fit olmuş tamam demiş nerden bilsin adamcağız. Dün bi hışımla gitti parayı çekti şimdi başka bir bankaya yatırıp gram altın alımı için tetikte bekleyeceğiz. Hangi bankayı tavsiye edersiniz? Hangi bankanın internet bankacılığı daha kullanışlı? Şeker bank'ta gram altın alışı var mı mesela? Ya da bu işlerde en iyi işleyen bankası hangisi???

Keşke almadan sorsaydınız biz direk altın almanızı öneririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

Gramı 100 tl nin altına düşermi beklemelimiyiz sizce alım için ?

100 görse hemen alacak çok kişi var ama pek düşecek gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

830 (1 Gr) Altın 100.940000 101.820000

Tl bazında yeni rekor sanırım.Veriler İşbankasından.

Barış Can fon almayın diye boşuna bağırmıyoruz buralarda.Neyse sağlık olsun.İşbankası Şekerbank Garanti Kuveyt hangisini tercih edersen.

Edit: 100,99 Tl oldu alışları

Edit 2: Açıklamaya bakar mısınız?

MB BAŞKANI ERDEM BAŞÇI: DEFLASYON RİSKİ VAR

YKB alış satış aşağıdadır.
    ALTIN (mg/TL) 0,10140 0,10238

Gün içerisinte şelale hareketler devam edecek görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 11 Ağustos 2011; 12:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

O zaman şuanki kurdan almak mı mantıklı yada pazartesiye kadar beklemek mi ?
  • Veriler ve görüntü yukarı diyor.

Ama gün içerisinde Program neler yapabilir kimse bir şey diyemez.

Dün 1737 lerde gezerken Fransa bombası bir anda 1770 leri gösterdi!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

O zaman şuanki kurdan almak mı mantıklı yada pazartesiye kadar beklemek mi ?

Pazartesi düşeceğine kimse garanti veremez ki?
    Şu anda 101.710 satışı var, pazartesi 105 olmayacağı ne malum

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.