Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    altın alım satımında haklı olarak herkes jendi çıkarını düşünüyor.

bankaların altın hesabında en avantajlıo banka hangisidir. ben kuveytturkle çalışıyorum şu an ama altın al sat arası fark 1,3 tl lere varmış. şeker bank 0,4 lerde geziyor ama 3 ayda 15 tl alıyor ve gümüş dolar- altın ve altın- dolar olayı yok.

garanti-vakıf-halk-finans vs vs bunlar hakkında bilgim yok.

siz ce en avantajlı internetten alışveriş yapılacak güvenli banka tavsiyelerinizi nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Bir kaç sayfa önce bahsettiğim b tipi altın fonu mudur nedir o saçma şey işte, Babam cuma günü gidiyo 30000 lirayı o fona geçiriyo bende 92.9'dan altın aldık diye seviniyorum fakat 2 iş günü sonra işleme başlıyormuş. Salı gün ki altın fiyatından almış oluyoruz altını. Kardan zarar... Gram olarak alsaydık 2500 lira gibi bir para bırakacaktı 600 lira vermiş neyse buna da şükür... Neyse nerde kalmıştık bankadaki hanımefendi benim paramda bu fonda falan deyince babam fit olmuş tamam demiş nerden bilsin adamcağız. Dün bi hışımla gitti parayı çekti şimdi başka bir bankaya yatırıp gram altın alımı için tetikte bekleyeceğiz. Hangi bankayı tavsiye edersiniz? Hangi bankanın internet bankacılığı daha kullanışlı? Şeker bank'ta gram altın alışı var mı mesela? Ya da bu işlerde en iyi işleyen bankası hangisi???

Keşke almadan sorsaydınız biz direk altın almanızı öneririz.

Sorunda bu ya ing bankta gram altın satışı yok. Babam altın almak istiyorum demiş, kadın fonla aşşa yukarı aynı demiş gram altın alışı babamda kanmış napsın. Dayımı aradım şekerbankta çalışıyor, böyle böyle diye, kadına çok iyi komisyon kazandırmışsınız dedi Peh şimdi altının düşmesini bekle... Vay arkadaş altın düşecek mi diye gözüme uyku girmiyordu neredeyse hepsi boşunaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Gramı 100 tl nin altına düşermi beklemelimiyiz sizce alım için ?

100 görse hemen alacak çok kişi var ama pek düşecek gibi değil.

O zaman şuanki kurdan almak mı mantıklı yada pazartesiye kadar beklemek mi ?

Pazartesi düşeceğine kimse garanti veremez ki?
    Şu anda 101.710 satışı var, pazartesi 105 olmayacağı ne malum

Orasıda öle de ne biliyim dün 99 tl den almayınca şimdi 102 tl den almak koyuyor

• 100.cü sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar. Altın için herkesin hayırlısı neyse o olsun
  • 100.7 seviyesinden alım yapmıstım.. su an kara gecirmeye basladı.. gramda 1TL fark olmasını bekleyip 5000-7000TL bozdurmayı dusunuyorum nakit akısım icin.. sonrasında onumuzdeki ayı bekleyecegiz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Gramı 100 tl nin altına düşermi beklemelimiyiz sizce alım için ?

100 görse hemen alacak çok kişi var ama pek düşecek gibi değil.

O zaman şuanki kurdan almak mı mantıklı yada pazartesiye kadar beklemek mi ?

Pazartesi düşeceğine kimse garanti veremez ki?
    Şu anda 101.710 satışı var, pazartesi 105 olmayacağı ne malum

Orasıda öle de ne biliyim dün 99 tl den almayınca şimdi 102 tl den almak koyuyor

Dün alış fırsatı diye bas bas bağırdık burda. 97 ye kadar indi bir ara. Düşsün diye bekleyenlere hep koyuyor almak. Çünkü düşmüyor meret.

• 5 temmuzda altın işine ilk girdiğimde 78 tlmiş altın :) 3 gram mı 5 gram mı 100 gram mı girelim derken 23 tl artmış altın :)

100 gr girsek 2,300 tl kardaydık, vadeli tl de 4-5 senede bu parayı verir.

sanırım bu altın işinde acaba vs demeye yer yok, uygun fiyattan yakalarsan gözü kapalı dal gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

5 temmuzda altın işine ilk girdiğimde 78 tlmiş altın :) 3 gram mı 5 gram mı 100 gram mı girelim derken 23 tl artmış altın :)

100 gr girsek 2,300 tl kardaydık, vadeli tl de 4-5 senede bu parayı verir.

sanırım bu altın işinde acaba vs demeye yer yok, uygun fiyattan yakalarsan gözü kapalı dal gitsin

iste onemli soru

uygun fiyat nedir? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Dün alış fırsatı diye bas bas bağırdık burda. 97 ye kadar indi bir ara. Düşsün diye bekleyenlere hep koyuyor almak. Çünkü düşmüyor meret.

İlk defa alım yapacağım için tereddüte düştüm alsam mı almasam mı diye ondan dolayı alım yapmamıştım şuanki aklım olsa kesin alırdım
  • BloombergHT
    Vadeli kontratların marjları yükseldi altın düşüşe geçti
    http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/943975-vadeli-kontratlarin-marjlari-yukseldi-altin-dususe-gecti

*Edit

Sabah gerçekleşmiş bir durum ne yaapbilir ne yapamaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 11 Ağustos 2011; 12:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

BloombergHT
    http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/943975-vadeli-kontratlarin-marjlari-yukseldi-altin-dususe-gecti

*Edit

hic de dusmedi aclkcasl(:

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

BloombergHT

*Edit

Geçmiş gitmiş. Düştü diyor zaten. Ancak bir daha vade tarihine dikkat etmek lazım. Yine de gece olan bir şey olduğu için bizi pek etkilemiyor.

• 102.080000 101.060000

dolardan dolayı sanırım. 1.80 vursa ons da 1800 olsa :D 2x Combo
  • bu isin kısa vadede fenafillah mertebesi dolar 1,83 ve altın 1840USD/ons gibi duruyor..
  • Evet arkadaşlar, 20.000 TL yi bugün altın hesabına geçireceğiz. Hangi banka, (makas oranları, işlem ücretleri vs. ) lütfen birileri tavsiyede bulunsun ???
  • Altın fiyatlarını gram bazında nereden takip ediyorsunuz ? Hasaltın.com'a bakıyorum ben.
  • Arkadaşlar ziraatten altın alıp satan var mı? Orada nasıl hesap açtırılıyor, ne kadarlık alınıp satılabiliyor bilgilendirebilecek var mı?
  • 1785+-3de sıkıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Evet arkadaşlar, 20.000 TL yi bugün altın hesabına geçireceğiz. Hangi banka, (makas oranları, işlem ücretleri vs. ) lütfen birileri tavsiyede bulunsun ???

yapı krediyi tavsiye ederim

@xFeeL

Doviz.com
    Anlık Gram Altın Fiyatı - Doviz.com
    http://altin.doviz.com/gram-altin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 11 Ağustos 2011; 13:21:19 >

• Suan almalımıyım sizce? 101.78'den 200gr aldım hadi hayırlısı bakalım ne olucak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 11 Ağustos 2011; 13:26:53 >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.