Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23362337233823392340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunu bulan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Yanlışlıkla onaya basmışım 410 gram aldım 93,11'den

:)( hocam ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Hayırlısı neyse o olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 30 Nisan 2012; 16:29:12 >
  • 93 lü rakamlar iidir.

9370 ve 9390 dan bende aldım 50gr
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Hocam dikkatimi çeken bi şeyde bir türlü gram tl fiyatı 93,00'ün altına düşmüyor ne zamandır beri belki de iyi oldu :)
  • 93.1739
    TL Karşılığı 5,124.56
    Altın Miktarı (gr) 55.00

93,1739dan 55 gram daha alarak ortalamamı 98,26'YA çektim. Düşerse daha da alırım.

PORTFÖY
    %87 ALTIN
    %13 TL
  • quote:

quote:

quote:

Hocam dikkatimi çeken bi şeyde bir türlü gram tl fiyatı 93,00'ün altına düşmüyor ne zamandır beri belki de iyi oldu :)

Belkide böylesi hayırlı olur hocam.Zamanında bir arkadaş da dolar alırken aynı şeyi yaşamıştı forumda, hatırladığım kadarıylada iyi bir kar ile satmıştı:)İnşallah sende de öyle olur.

Birde şekerbank'ta olduğuna dua et.İşbankası olsaydı onay sayfasında eski fiyatıda gösterse onayladıktan sonra değişen fiyat üzerinden işlem yapıyor Allah'tan şekerbank'ta böyle bir uygulama yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

İşler yolunda gitmiyor beyler.

Sorunu bulan varmı ?

http://ekonomi.milliyet.com.tr/ispanya-yeniden-resesyona-girdi/ekonomi/ekonomidetay/30.04.2012/1534617/default.htm

ispanyadaki ekonomik gelişmeler olabilir mi? bu haber çıktı bizim iş yerinden abi anında altına dikkat 1700 ü görebilir dedi ama 15 dolar düştü ons bazda. :) olay aynı anda oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 30 Nisan 2012; 16:46:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belkide böylesi hayırlı olur hocam.Zamanında bir arkadaş da dolar alırken aynı şeyi yaşamıştı forumda, hatırladığım kadarıylada iyi bir kar ile satmıştı:)İnşallah sende de öyle olur.

Birde şekerbank'ta olduğuna dua et.İşbankası olsaydı onay sayfasında eski fiyatıda gösterse onayladıktan sonra değişen fiyat üzerinden işlem yapıyor Allah'tan şekerbank'ta böyle bir uygulama yok...

Ah ah Şekerbank iyi güzelde bi şu 40 kuruşluk makas farkı devam etseydi şimdiden kara geçmiştik :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ah ah Şekerbank iyi güzelde bi şu 40 kuruşluk makas farkı devam etseydi şimdiden kara geçmiştik :)

Öyle olsa herkes şekere geçer... :D

• Bende bugun kuveyt türk ten Tl ve altin hesabi actirdim. En kisa zamanda 20 gr alicam. Altin toplama gununde de 30 gr mi 24 ayar yaptiracam artik nolacak bilmiyorum :)
  • sekerbankı bırakıp kuveyte geçmeyi planlıyorum 135 gram altın var bunu nasıl taşırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

sekerbankı bırakıp kuveyte geçmeyi planlıyorum 135 gram altın var bunu nasıl taşırım?

altın yüksekken "aşagı düşeceğini düşündüğün anda" TL veya $ olrak şekerden paranı çekip istediğin bankaya yatırıp , altın düştüğü anda da altına geçersin.
  • Dolar diplerde, daha da düşebileceği konuşuluyor...buna rağmen ; Borsa diplerde , Altın yatay !! Diğer yabancı
    para birimleri de düşüşte birçoğu

"Dolara rağmen" neler oluyor...anlamakta zorlanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

sekerbankı bırakıp kuveyte geçmeyi planlıyorum 135 gram altın var bunu nasıl taşırım?

şekerde marj 67 kuruş. bankasyada 70.
    kuveytturku bilmiyorum. alım satım farkı en düşük banka en avantajlısıdır bunu da hesaba katın...
  • Ykb de 99 krs

Alim ve satim sekerdem 50 kr yuksek.
    sekerde iyi lakin gec guncelleme ve 40 tan 69 kr a cikmasi olmadi

Altin doviz kesmiyor tl isletimi var.
    + - ler boyle
  • Borsa daha nereye kadar bilinmez ama altında ucuz dolarda ucuz, yatırımcı olarak milletin kafası acayip karıştı. Dolaramı girsem altınamııı yoksa tl de kalmaya devammı etsem bilemiyorum.
  • dolarda 1,73 ü beklemek lazım bence. kırarsa 1,65 te alınır kenara atılır.
    altının ucuz olduğu çok kesin ama orayada para girmiyor. kazanmamız için altının yine populer olması lazım.
    borsaya ise şahsen şöyle afilli bir kriz çıkmadan girmeyi düşünmem. altın aldım %1 zarardayım ama huzurum var.
    borsa ise oyle değil bi kalkmışsın sabah paran pul olmuş. sonra uzun vadeci olur çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

dolarda 1,73 ü beklemek lazım bence. kırarsa 1,65 te alınır kenara atılır.
    altının ucuz olduğu çok kesin ama orayada para girmiyor. kazanmamız için altının yine populer olması lazım.
    borsaya ise şahsen şöyle afilli bir kriz çıkmadan girmeyi düşünmem. altın aldım %1 zarardayım ama huzurum var.
    borsa ise oyle değil bi kalkmışsın sabah paran pul olmuş. sonra uzun vadeci olur çıkarsın.

Aynen borsa büyük risk. Dolarsa, MBsı 1.74 ün altına bırakmam diyordu sözünü tutarmı bilinmez ama 1.7450 de pusuda bekleyen çoktur diye düşünüyorum. Tabi oraya kadar düşermi düşmezmi orasıda muamma. Sürekli düşüş yaşamaktan baya bi korkaklaşıtıkmı ne

• İş bankası Android destekli işcebi yenilemiş,güncelleyin harika olmuş,tebrikler işbankasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S&P Türkiye'nin yerel para cinsinden görünümünü pozitiften durağana çekti.

S&P piyasaların tatil olduğu günde Türkiye için görünümünü pozitiften stabile çektiğini duyurdu.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu yaptığı değerlendirmede türkiye için gelecek 12 aylık performansında bir değişiklik beklemediklerini dile getirdi.

Kuruluş kararında dış talepteki bozulma ve buna bağlı olarak ticarette yaşanabilecek kötüleşmeye dayandırdı.

Haber sonrasında gün ilk yarısının 1.752ler seviyesinde geçiren dolar TL 1.76'ya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 1 Mayıs 2012; 13:16:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23362337233823392340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.