Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21432144214521462147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: competan4

Arkadaşlar onsla alım-satım yapan banka var mı?

Garanti bankasi..
  • ONS COŞUYORRR
  • quote:

Arkadaşlar onsla alım-satım yapan banka var mı?

kuveyt turk var,
    ancak dolar fiyatını internet bankacılığı şubesine girersen görüyorsun.
  • quote:

Arkadaşlar bir de herkes çalıştığı bankanın günlük faiz oranlarını yazsa süper olur aslında. Akbank'ın %7 mesela

Bu haftaya kadar şekerbank vadelide %9 likit fonda ise %10.20 veriyordu günlük. Şimdi ise vadelide %8'e düşmüş fonu hesaplayamadım ama %8'den yüksek değil o da.Herhalde benim nazarım değdiBurda ne zaman bir şey dillendirsem biraz zaman geçtikten sonra dediklerim geçerliliğini yitiriyorİnsanları sürekli al-sat'a zorluyorlar faizleri düşürerek.Galiba ing'ye bir kere daha dönüş yapsam iyi olacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 14 Şubat 2012; 17:42:04 >

• ŞEkerbank Kapanış Fiyatları:
    USD 1.7480 1.7820
    EURO 2.2973 2.3411
    ALTIN 94.7562 99.7593

Kapanış makaslarını bile arttırmışlar. Normalde Forexte yazan fiyat ne ise onun üzerine +-1,20tl koyarak makas açarlardı. Mesela fiyat 1.77 ise 1,7580-1,7820 şeklinde olması gerekirdi.Yakında gün içi makaslarınıda açarlarsa hiç şaşırmam.

Edit:Bu fiyatlarda ingbank'ın fiyatları.

USD AMERIKAN DOLARI 1.74900 1.80100
    EUR EURO(AVRUPA PARASI) 2.30250 2.37130
    GBP INGILIZ STERLINI 2.74260 2.82370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 14 Şubat 2012; 18:06:02 >
  • günün sorusunu sorayım :)

2000 tl m var ve ne yapayım. dolar mı? altın mı alayım?
  • Sekeri keyiften biraktik ya..

Adamlar..
    Rabbena hep bana; Hani bana diyoruz.... yok sana..diyor.

Eeeee... bende kizdim....o zamanda n...h sana dedim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

günün sorusunu sorayım :)

Biraz daha bekle altın al
  • Şimdi işbankası'ndaki hesabıma bir göz atayım dedim. Günlük likit fon fiyatları baya cazip duruyor. " 801 B Tipi Likit Fon 117.477550 117.443145 "
    Tek sıkıntı bankanın aldığı hesap işletim ücreti.Bu ücreti ödememek için hesapları internet şubeden kapatıp yeniden açarsak kurtulabilir miyiz Eğer böyle olursa yarın işbankası'na taşınabilirim.Ya da 6 aylık ücreti göze alarak yine de geçiş yapabilirim. Fon fiyatlarına yarında göz atacağım aynı şekilde devam etmezse ing'ye dönerim tekrardan:)
  • günaydın arakdaslar. dün anlaşma sağlayamadık. aslında satan kişi satmaktan vazgecince neyse tekrar sinirlenmeyeyim şimdi...

devam altın & dolara :) gecen persembe cumadan beri salmıştım toparlayayım biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Sekeri keyiften biraktik ya..

Adamlar..

Abi şekeri ben de bırakıcam. Mesaj gelmiş işletim ücreti politikası değişti vs. Çok sinirlendim.
    3-5 güne bütün paramı çekeceğim ordan. Maaş hesabım Akbank ta. Onlar da altın hesabı uygulamasına geçmişler. Oraya taşımayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

quote:

Adamlar..

Abi şekeri ben de bırakıcam. Mesaj gelmiş işletim ücreti politikası değişti vs. Çok sinirlendim.
    3-5 güne bütün paramı çekeceğim ordan. Maaş hesabım Akbank ta. Onlar da altın hesabı uygulamasına geçmişler. Oraya taşımayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Bende az evvel aradım müşteri temsilcisini hesabında 6 tane ürün bulunanlardan kesmeyeceklerini söylediler yani dolar euro vadeli vadesiz hesap gibi benimde maaş hesabım vakıfbankta bende ayrılmayı düşünüyorum açıkçası

• quote:

quote:

Adamlar..

Benim otomatik ödeme talimatım olmadığı halde şuana kadar 1krş bile kesinti yapmadılar.Ben genelde parayı günlük vadeli ve ya fona bağlıyorum.Uygun fırsatlar gelene kadar boşta durmasın diye:) Bu hafta fon ve günlük vadeleri aşağı çektikleri için bende bugün taşınacağım şekerbank'tan:) İşbankası'nın günlük fon fiyatı gayet iyi görünüyor oraya geçeceğim herhalde.Tek sıkıntı 35tl ve 9$'lık hesap işletim ücreti İnternet'ten kapatıp geri açayım dedim, vadesizlerde olmuyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

quote:

quote:

Adamlar..

Bende az evvel aradım müşteri temsilcisini hesabında 6 tane ürün bulunanlardan kesmeyeceklerini söylediler yani dolar euro vadeli vadesiz hesap gibi benimde maaş hesabım vakıfbankta bende ayrılmayı düşünüyorum açıkçası

6 adet ürün olacak evet ama dolar euro ve TL 3ü 1 ürün sayılıyor. Yani hepsi mevduat hesabı olduğu için 1 ürün. Efendim internet bankacılığı cep bankacılığı altın ve vadesiz hesabınız var. 4 etti. 2 adet de otomatik fatura verirseniz tamam olur dedi bana da.

Ben de dedim dalga mı geçiyorsunuz ya. Başlarda makas 40krş idi gelin dediniz geldik. Sonra 70krş yaptınız bişe demedik. Şimdi de 6 ürün vs muhabbeti. 1-2 ay sonra da başka birşey çıkarırsınız dedim. Kızdım onlara ama gariban bi müşteri temsilcisi o ne yapabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

quote:

Adamlar..

Benim otomatik ödeme talimatım olmadığı halde şuana kadar 1krş bile kesinti yapmadılar.Ben genelde parayı günlük vadeli ve ya fona bağlıyorum.Uygun fırsatlar gelene kadar boşta durmasın diye:) Bu hafta fon ve günlük vadeleri aşağı çektikleri için bende bugün taşınacağım şekerbank'tan:) İşbankası'nın günlük fon fiyatı gayet iyi görünüyor oraya geçeceğim herhalde.Tek sıkıntı 35tl ve 9$'lık hesap işletim ücreti İnternet'ten kapatıp geri açayım dedim, vadesizlerde olmuyormuş.

Günlük vadeli nasıl oluyor?

Yani ben de AKBANK a geçeceğim orda da günlük %7 imiş sanırım. Ama hangi işlemleri yapmam gerek? Vadeli bir hesap mı açmalıyım? 1 günlük sayılabilmesi için hangi saatler arasında işlem yapmalıyım. En geç saat kaç gibi vadeliye koymalıyım parayı ve en erken kaç gibi alabilirm?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

quote:

Adamlar..

Günlük vadeli nasıl oluyor?

Yani ben de AKBANK a geçeceğim orda da günlük %7 imiş sanırım. Ama hangi işlemleri yapmam gerek? Vadeli bir hesap mı açmalıyım? 1 günlük sayılabilmesi için hangi saatler arasında işlem yapmalıyım. En geç saat kaç gibi vadeliye koymalıyım parayı ve en erken kaç gibi alabilirm?

Şekerbank bu haftaya kadar 1 günlük vadeliyi %9'dan hesaplıyordu. Bu haftadan itibaren ise %8 yapmışlar, diğer günlere hiç dokunmamışlar. Vadeli hesap aç işlemine gelip kırık vadeliye 1 gün diyerek açabilirsiniz. İşlemler gün içerisinden 15:00'e kadar olmalı yoksa diğer günden başlatıyorlar, sabah 09:00'dan sonra parayı çekebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 15 Şubat 2012; 9:47:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

günaydın arakdaslar. dün anlaşma sağlayamadık. aslında satan kişi satmaktan vazgecince neyse tekrar sinirlenmeyeyim şimdi...

devam altın & dolara :) gecen persembe cumadan beri salmıştım toparlayayım biraz

hoş geldin tekrar.

boş ver, iş olacağına varır.

hayırlısı değilmiş de geç.
  • Xerox hocam Şekerbankın 30 günlük vadelisi baya iyi oranı 10.50
  • aslında arkadaslar eurodaki hareketler cok keskin. yani düşüş de yükse artıs da. euro da almay düşünmüyor degilim fakat garantinin eurdaki makası 0,12 ve güncelleme aralıgı fiyat yüksekliginden geniş oldugu için kar ettirmiyor kısa dönemde.

şu anda hersey düşüyor bir tek ons sabit. uygun bulup dolar ile girmeyi planlıyorum ons 1680- 1690 korkularım devam ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

günün sorusunu sorayım :)

Biraz daha bekle altın al

ben aylık maaşımdan artırdığımı düzenli olarak altına yatırmayı düşünüyorum. tahminen aylık 1000 tl gibi bişey olur. başlamak için doğru zaman mı?
    yaz sonunda tl'ye çevirmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 21432144214521462147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.