15:19 EUROGROUP YARDIMI ERTELESE DE TEMERRÜDÜ ENGELLEMEYİ DÜŞÜNÜYOR -REUTERS 15:19 ALMANYA'NIN YUNANİSTAN'DAN YENİ TEMİNAT TALEPLERİ PİYASALARIN DÖNMESİNE NEDEN OLDU 15:17 YUNANİSTAN'A YARDIMIN ERTELENEBİLECEĞİNE YÖNELİK AÇIKLAMALARLA PARİTE 1.31'İN ALTINA İNDİ
Borsalar bile bir anda eksiye döndü...
Hocam bu haberler dolara yarar mı ?
Şekerden B tipi likit fon aldım bakalım ne olacak
15:32 ABD'DE NEW YORK FED İMALAT SANAYİ ENDEKSİ HAZİRAN 2010'DAN BU YANA EN YÜKSEK DÜZEYE ÇIKTI 15:30 ABD'DE NEW YORK FED İMALAT SANAYİ ENDEKSİ ŞUBAT'TA 19.53'E ÇIKTI, BEKLENTİ 15 -BN
@M1A4; hocam 1.77'den dolar almak kısa vadede(1 hafta:) riskli görünüyor. 1.78 olması lazımki kara geçilebilinsin. Ama 1.7600'nın 1.7575'in altından yapılan alımlar gün içerisinde bile kar bırakabilir.YTD
quote:
Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy
oyle dostum fakat arbitraj v.s. oldugu için altın ve dolar arasında fena degil. benim artı akbank hesabım var onda da arbitraj makası cok yuksekti veya yoktu sanırım bilmiyorum ama dovizde makası daha az garantiye göre ayrıca altında da makası dusuk
Akbank Makas aralıklarını arbitraj ve döviz cinsi, altın bazında verebilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: M1A4
Şekerden B tipi likit fon aldım bakalım ne olacak
Hocam bu hafta fonun fiyatlarını bile aşağı çekmişler:)Hesaplamalarıma göre %8'den bile düşük bir rakama denk geliyor.Ben bugün fonu işbankası'ndan aldım bakalım ne kadar getirecek. Bugünün fiyatlarını vereyim birazdan da yarının fiyatlarını veririm.Parana göre günlük getirisini hesaplayabilirsin.
801 İş B Tp.Likit Fon 117.477550 117.477550
quote:
dün bir konuda bir kişi ile anlaştım diyebilirim 24.000 TL civarında bir meblag karsılgıında bir arac alıyorum çalışan bir arac FOrd Transit. şöforu falan var. aylık getirisi 750-900 arasında. hayırlısı eger bugun netleşecek alırsam aracı sizleri seyrediyor olacagım arada muhabbet etmeye takılacagım. cunku cok bir param kalmıyor o parayı da yemeyi planlıyorum :) hayırlısı arkadaslar
reel sektöre atım atmak çok güzel olmuş. kısmetiniz açık olsun... darısı başımıza :)
USD 1.7600 1.7670 EURO 2.3062 2.3143 ALTIN 97.6020 98.2969
97'den alınan altın yine 1 hafta içerisinde kar bıraktı:)
quote:
Orijinalden alıntı: tarikosman7
quote:
dün bir konuda bir kişi ile anlaştım diyebilirim 24.000 TL civarında bir meblag karsılgıında bir arac alıyorum çalışan bir arac FOrd Transit. şöforu falan var. aylık getirisi 750-900 arasında. hayırlısı eger bugun netleşecek alırsam aracı sizleri seyrediyor olacagım arada muhabbet etmeye takılacagım. cunku cok bir param kalmıyor o parayı da yemeyi planlıyorum :) hayırlısı arkadaslar
reel sektöre atım atmak çok güzel olmuş. kısmetiniz açık olsun... darısı başımıza :)
o iş yattı dostum :)
ons coşuyor yine
şekerbankta
Alış Satış USD 1.7620 1.7690 EURO 2.3067 2.3150 ALTIN 97.6567 98.3515
Nasıl gidiyır baylar
Arbitrajdakiler napçaz şimdi :)
Benim aldığıma dağa yeni gelmiş.
2 dolarcık karım var
ben %10 daha dolara kaydım nerede o eski dalgalar
Bu dolar nereye kadar daha böyle uyuz etcek bizi ne zaman kazandırmaya başlıcak?
konuşma falan yok mu ya ne zaman en yakın toplantı bernanke izine falan mı çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: kofmaniac
ben %10 daha dolara kaydım nerede o eski dalgalar
bende %3
bu şema iyi bişeye benziyor
ben almadım gencler. hedef fiyatınız ne ki dolara giriyonuz bakam :)
Baylar sabahtan beri bakır fiyatları aşağı gidiyor. Dolar 12 den bu yana çıkıyor.
Garip ki Onsa da çıkıyor.
quote:
1.7600-1.7400 arası taksit taksit almak:)
Garanti
USD 1,7610TL 1,7710TL
ALT 98,0410TL 98,7960TL
quote: