Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21422143214421452146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @samilto tüm söylediklerine katılıyorum haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofmaniac

sevdim ben bu kademe olayını
    sürekli takip etmeye gerek yok
    belirlediğiniz noktalardan anlık dönüşler yapmadığı sürece pek birşey kacırmıyorsunuz
    bu noktaların ötesine geçtiyse zaten daha çok kâr ediyorsunuz
    inse de çıksa da kâr edeceğim kesin
    hangisi ne tarafa gidecekmiş önemli değil
    yeter ki dalga olsun, eninde sonunda geri dönecek o yollardan
    tabii geniş aralığı doğru belirlemek lazım
    ben 1650-1800 arası dedim, 15 dolarlık 10 parçaya böldüm %10 girip çıkıyorum
    ons 1800 olduğunda %100 dolarda olmuş oluyorum
    1650 olduğunda ise %100 altına geçmiş oluyorum
    bu aralığı daraltıp daha çok kâr etmek de mümkün
    YT

bu takiplerinizde uyarı sistemi var mı?

benzer bir aralığı bende düşünüyorum ancak grafik veya hesaplamalrda şaşırıyorum dolayısıyla yapamıyorum..

• dün bir konuda bir kişi ile anlaştım diyebilirim
    24.000 TL civarında bir meblag karsılgıında bir arac alıyorum çalışan bir arac FOrd Transit. şöforu falan var. aylık getirisi 750-900 arasında.
    hayırlısı eger bugun netleşecek alırsam aracı sizleri seyrediyor olacagım arada muhabbet etmeye takılacagım. cunku cok bir param kalmıyor o parayı da yemeyi planlıyorum :) hayırlısı arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

dün bir konuda bir kişi ile anlaştım diyebilirim
    24.000 TL civarında bir meblag karsılgıında bir arac alıyorum çalışan bir arac FOrd Transit. şöforu falan var. aylık getirisi 750-900 arasında.
    hayırlısı eger bugun netleşecek alırsam aracı sizleri seyrediyor olacagım arada muhabbet etmeye takılacagım. cunku cok bir param kalmıyor o parayı da yemeyi planlıyorum :) hayırlısı arkadaslar

Hayırlı olsun hocam yalnız şu altına bi müdahale yapta öyle ayrıl
  • quote:

hayırlı olsun.

yinede yorumlarını eksik etme.
  • quote:

Hayırlı olsun dostum.Yatırdığın miktara göre aylık gelir baya iyiymiş. Arada mutlaka uğra buralara:)
  • quote:

GOLD (Spot) intraday: key ST resistance at 1733
    Pivot: 1733.00

Most Likely Scenario: SHORT positions below 1733 with targets @ 1704 & 1692.

Alternative scenario: The upside penetration of 1733 will call for a rebound towards 1742 & 1752.

Comment: as long as 1733 is resistance, likely decline to 1704.
    />
  • doların bu hızlı artışıyla onsun daha da düşmesi muhtemel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

quote:

Hayırlı olsun hocam yalnız şu altına bi müdahale yapta öyle ayrıl

arkadaş doğru söylüyor lord, bi güzellik yap bize

• arkadaslar ons şu anda tehlikeli sularda yüzmekte. acıkcası beklenen düzeltmeye yakın seyrediyor. güvenli degil. bugun ve yarın gelecek haberler yonunu belirlemede önemli. ama 1702 seviyesi onemli bu seviyeyi kırması 1680 lere kadar götürebilir ve güzel alım fırsatı yaratır. tabiki kademeli alım her zaman iyidir. 1700-1710 seviyelerinden kademeli giriş yapılabilir fakat takipte bulunulmalı ve bu degerin altına düşerse beklenmeli veya cok zarara ugramadan dolara gecilmelidir. fakat bugun dolar için gelecek haberlerin pozitif yonde gelmemesi olabilir, yunanistan davası da sancılı ve bu dolar & euro bolgesinde olan olumsuz durumlar parite korunarak euro ve doların düşmesine sebep olabilir. işte bu yasanırsa TL bazında daha iyi bir alım fırsatı olabilir. Acıkcası ben odeme yapacağım zamana kadar yine yatırım yapmaya devam edeceğim. oglen gelecek haberlere göre kademeli dolara veya altına giriş yapacağım.

fakat altında olan yükselme geçici olup By_Xenon arkadasımızın grafiklerini kesinlikle goz ardı etmeyin düşüş trendinde bir yukarı asagı küçük karlar yaptıracak degerlere ulaşabilir. riskli mi ? evet girmeye deger mi? yasamak istediginiz heyecana kalmıs :)
    YTD

• 12:03 EURO BÖLGESİ'NDE ZEW ENDEKSİ ŞUBAT AYINDA -8.1 OLDU, ARALIK AYI -32.5 -BN
    12:01 ALMANYA'DA ŞUBAT AYINDA ZEW BEKLENTİ ENDEKSİ 5.4 OLDU, BEKLENTİ -11.8 -BN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 14 Şubat 2012; 12:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

12:03 EURO BÖLGESİ'NDE ZEW ENDEKSİ ŞUBAT AYINDA -8.1 OLDU, ARALIK AYI -32.5 -BN
    12:01 ALMANYA'DA ŞUBAT AYINDA ZEW BEKLENTİ ENDEKSİ 5.4 OLDU, BEKLENTİ -11.8 -BN

Bu haberlerden önce eur/usd 1.3170'seviyelerindeydi, şuan ise 1.3215 seviyelerinde. Biraz sonra italya'nın 10 yıllık tahvil ihalesi sonuçlanacak.Borçlanma faizi düşerse parite biraz daha yukarıya gidebilir.YTD
  • bir arkadaş yorum
    bugün 14 subat 2012 saat 18:00 a kadar 1733$/ons seviyesine çıkış yönünde bir hedefim var. akabinde 15subat2012 için 16:30 a kadar 1716 seviyesine iniş yapmasını bekliyorum.
    şayet bu dediğim iki seviye gerçekleşirse ve formasyon olarak bir değişikliğe gidilmesse,
    16 şubat2012 saat:12:00 1750$/ons
    19 şubat2012 saat:17:00 1686$/ons
    21şubat2012 saat 10:00 1814$/ons
    olacağını hesapladım. illaki bu seviyeler olacak demiyorum, değişebilir ama yön olarak bu belirttiğim seviyelere yakın olacak diye düşünebiliriz.
    ayrıyeten bir seviye daha tesbit ettim.
    bu dediklerimi görecek olursak maximum 1821$/ons bekliyor olacağım,
    arkasından göreceğimiz ise iki kademeli olarak yani abc olarak 1667$/ons olacaktır.
    iddialı olmak isterdim, ama sadece bir çalışma ortaya koyuyorum. hiçbir kimsenin yapmayacağı kadar net ve farklı bir çalışma şeklini sizinle paylaşıyorum.yatırım tavsiyesi değildir.
    ben bir insanım, hata yapabilirim.
    herşeyin en doğrusunu Allah c.c. bilir.
    saygılarımla

• Böyle bir haber buldum ama tarih yazmadığı için eski bir haber olabilir:)

quote:

Goldman'ın dolar tahmini 1.85 lira
    Makroekonomi / Goldman'ın dolar tahmini 1.85 lira

Goldman Sachs, Türkiye'nin genel ekonomik aktivitesinde hızlanma işaretleri doğrultusunda Türkiye için 2011 ve 2012 yılı ortalama büyüme tahminlerini yükselttiğini bildirdi

Goldman Sachs, 2011 yılı için daha önce yüzde 8.1 olarak açıkladığıbüyüme tahminini yüzde 8.5'e yükseltirken, yüzde 0.8 olarak duyurduğu2012 yılı ortalama büyüme tahminini de yüzde 2.5'e yükseltti.

2013 yılı büyüme tahmini ise yüzde 4.5 olarak korundu.

Goldman Sachs ayrıca, TCMB'nin uygulmakta olduğu faiz koridoru politikasını üst sınırı olan yüzde 12.5'i, 2012 2. çeyrekte yüzde 10'a çekmesini ve 2012'de ortalama fonlama maliyetinin yüzde 6-7 civarında olmasını beklediğini de vurguladı.

Goldman Sachs, Türk Lirası'nın kısa vadede 1.90 seviyesine kadar gerileyeceği yönündeki tahmininde de değişikliğe gitti. Goldman Sachs, ABD Doları/Türk Lirası paritesinin önümüzdeki 3 ayda 1.75, 6 ayda 1.80, 12 ayda ise 1.85 olacağını öngördü.

Kaynak:http://www.thelira.com/haber/75944/goldmanin_dolar_tahmini_185_lira

• 12:58 ÇİN BAŞBAKANI WEN: AVRUPA KURTARMA FONU'NDA YER ALMAYI İSTİYORUZ -BN
    12:58 ÇİN BAŞBAKANI WEN: EURO CİNSİNDEN DÖVİZ REZERVLERİMİZİ GÜÇLENDİRMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ -BN
    12:57 ÇİN BAŞBAKANI WEN: ÇİN'İN İSTİKRARLI BÜYÜMEYİ SÜRDÜRECEĞİNDEN EMİNİZ -BN
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

quote:

Orijinalden alıntı: kofmaniac

sevdim ben bu kademe olayını
    sürekli takip etmeye gerek yok
    belirlediğiniz noktalardan anlık dönüşler yapmadığı sürece pek birşey kacırmıyorsunuz
    bu noktaların ötesine geçtiyse zaten daha çok kâr ediyorsunuz
    inse de çıksa da kâr edeceğim kesin
    hangisi ne tarafa gidecekmiş önemli değil
    yeter ki dalga olsun, eninde sonunda geri dönecek o yollardan
    tabii geniş aralığı doğru belirlemek lazım
    ben 1650-1800 arası dedim, 15 dolarlık 10 parçaya böldüm %10 girip çıkıyorum
    ons 1800 olduğunda %100 dolarda olmuş oluyorum
    1650 olduğunda ise %100 altına geçmiş oluyorum
    bu aralığı daraltıp daha çok kâr etmek de mümkün
    YT

bu takiplerinizde uyarı sistemi var mı?

benzer bir aralığı bende düşünüyorum ancak grafik veya hesaplamalrda şaşırıyorum dolayısıyla yapamıyorum..

uyarı sistemi yok
    arada bir goldprice sitesine bakıyorum
    dediğim gibi alım yapacağım noktalara ulaşıp hızlı bir dönüş yapma ihtimali düşük kalıyor
    bu noktaları geçtiyse de daha kârlı, daha ucuza alıyorum
    hangisi düşüyorsa ona geçiyorum azar azar
    alım yapmak istediğin aralığı ve %kaçar kaçar gireceğini söylersen tablo konusunda yardımcı olabilirim
    ben aralığı biraz daha daralttım
    15 değil de 10 dolarlık aralıklarla alım satım yapıyorum

örnek tablom
    hangi değerlerde %kaç hangisinde olduğumu gösteriyor
    ons düşüyorsa altına %10 daha giriyorum
    artıyorsa %10 dolara çıkıyorum falan filan

USD ONS XAU
    0 1675 100
    10 1685 90
    20 1695 80
    30 1705 70
    40 1715 60
    50 1725 50
    60 1735 40
    70 1745 30
    80 1755 20
    90 1765 10
    100 1775 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofmaniac -- 14 Şubat 2012; 14:08:26 >

• Arkadaşlar onsla alım-satım yapan banka var mı?
  • Altının bir ayağı çukurda :)
  • insan firsatonline.com'a bakar o kadar yaptık :)
  • bu onsun heyecanı nedir bu kadar anlamıs degilim arkadas.
  • 
Sayfa: önceki 21422143214421452146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.