Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşbank 88.88 oldu. Alıyorum bir miktar.

Bankalar çöktü resmen. Satış yapmıyor şu anda İşbankası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 26 Temmuz 2011; 9:17:27 >
  • Herekse günaydın dolarda biraz düşme var 0.72 tl kadar bu da TL bazında altına yansır. Ons benim tahminimce 1600 lere kadar gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Herekse günaydın dolarda biraz düşme var 0.72 tl kadar bu da TL bazında altına yansır. Ons benim tahminimce 1600 lere kadar gelecek

Ben alıma başlayacağım yavaştan. Ama banka satmıyor %40 gibi giriyorum. Hayatımda ilk defa kademeli alış yapacağım. Düşerse biz de ortalamayı düşürürüz.

Ekleme: 88.79 dan 20 gr aldım. Hadi hayırlısı arkadaşlar. Ben aldım diye düşer büyük ihtimal :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 26 Temmuz 2011; 9:22:59 >
  • bişi olmaz merak etme piyasalar acılsın büyük hareket olur gine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

bişi olmaz merak etme piyasalar acılsın büyük hareket olur gine :)

Ya her tarafı zarar olsa ne yazar :) Bir kaç arkadaş benim girdiğim miktardan fazla zarar yazmıştı geçen gün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Ya her tarafı zarar olsa ne yazar :) Bir kaç arkadaş benim girdiğim miktardan fazla zarar yazmıştı geçen gün :)

bu başlıkta altındaki en büyük yanlış alıp birkaç günde geri satmak kar ettim diyen arkadaşların hepsi zararda neden aldılar 3 kuruş karı görür görmez sattılar sonra bakıp kaldılar. altın uzunda bir hareket daha yapacak şunuda unutmamak lazım nekadar fazla aşağı sarkarsa hep tepkisi 2 katı yukarı oluyor.
  • ONS: 1615.1
  • quote:

quote:

quote:

bu başlıkta altındaki en büyük yanlış alıp birkaç günde geri satmak kar ettim diyen arkadaşların hepsi zararda neden aldılar 3 kuruş karı görür görmez sattılar sonra bakıp kaldılar. altın uzunda bir hareket daha yapacak şunuda unutmamak lazım nekadar fazla aşağı sarkarsa hep tepkisi 2 katı yukarı oluyor.

Hocam bunu 4 veya 5. yazışın :) Bizde pahalı almış olmamak için bekliyoruz. Zaten ağustosta elimde mal olsun istiyordum. Yılbaşına kadar yatar. Uzun vadeli yatırım yaptım. Ama 2 ağustostaki gelişmeleri takip edeceğim. O zaman düşerse de yükselirse de yine alacağım.

• quote:

quote:

quote:

bu noktada haklısın ama bir de sunu soylemek istiyorum son 3 haftadır altındaki yükseliş dalgası hiçbir zaman olmadı son 1 senedir böyle bir hareket yok.
    Biz alıp satıyorduk ben 4-5 kere sattıgım fiyatuın altından aldıgımı bilirim ONS ve dolar bazında ama bu zamana kadar böyle bişi tahmin etmediğim için
    şu anda sattıgım fiyattan alamıyorum.

zaten konunun ilk mesajında yazıyor Al sattan al tuta yöneldim diye.ne yapalım kendi sansızlıgımıza küselim.
    Uzun vade düşünen arkadaşlar istedikleri fiyattan alabilirler
    Benim alabileceğim seviyeler değil ben uzun alacaksam daha düşüklerden almak istiyorum.

• cosef hocam altını sattığın fiyata alamıyorsun artık. Ne yazık ki el yakıyor. Fakat treni de kaçırmak istemedim. Her an bir sürpriz (her iki yönde de) yapabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Altının uzun vadede kazandırması zaten bu forumu okuyan ve belirli bir kapasite sahip olan herkes tarafından fark edebilir. Bizim burada yapmaya çalıştığımız karı maksimize edebilmek. Dediğiniz şekilde uzun vadeli yatırım yapıyorsanız, bu başlık altında işiniz yok zaten. Sürekli aynı şeyleri okumaktan sıkıldım artık.

• 88.63ten aşağısını bekliyordum birden 88.83 oldu
  • Garantide banka satış: 89,22100
  • Altının yönü yukarı. ABD fen kotu haber gelmesi olası değil. Dunyanın en büyük devleti temerrute düşmeyi göze alamaz
  • Ek olarak bankaların altın satımını kısıtlamasını da yukarı yon için ipucu olarak görüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigarange

quote:

quote:

quote:

Altının uzun vadede kazandırması zaten bu forumu okuyan ve belirli bir kapasite sahip olan herkes tarafından fark edebilir. Bizim burada yapmaya çalıştığımız karı maksimize edebilmek. Dediğiniz şekilde uzun vadeli yatırım yapıyorsanız, bu başlık altında işiniz yok zaten. Sürekli aynı şeyleri okumaktan sıkıldım artık.

tamam dostum bende yazmam ama satıgınızı geri alamadınız :)

• ONS 1611 oldu. Hadi bakalım hayırlısı

@gprsnedir kardeş
    sen bizim sattığımızı alamamızdan veya zarar etmemizden zevk mi alıyorsun? Anlamadım neden sürekli bu tür mesajlar yazıyorsun?
    kimse kimseye zorla bişiler aldırıp sattırmıyor çünkü de oyüzden. herkesin kendi parası var kendi kararları var burada belirli tavsiyeler üzerinde belirli alım satımlar yapıyoruz. Sonuçta herkes özgür. Başkasının zararına sevinenin aynı forumda olması ve forum kardeşliği gibi bişi olması mümkün olabilirmi?

Tez_tex arkadaş pahalı almıştı alma demiştim bir ara zarar etti bir ara kar etti sonuçta kendi kararı ben sadece uyardım. Zarar ettiğinde "bak gördünmü ben demiştim " demedim. Lütfen daha fazla ortamı germeyin.Sen haklısın sen biliyon biz bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 26 Temmuz 2011; 10:33:43 >
  • 1609
  • Henüz bankalarda altının 1609a düşüşünün yansımaları görünmüyor.hala fiyat 89 küsür..
  • 1608 hadi hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.