Şimdi Ara

• DH XBOX ONE SAHİPLERİ • (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
6
Favori
17.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma sabah gelmiş İstanbul a aradılar beni e-posta mı aldılar dilekce yollayacagız, imzalayıp geri yollayın dediler ne dilekce geldi ne de mesajlarıma cevap veriyorlar. Haftasonu full tatil galiba, off... Beklemek cok sınır bozucu konsolum boş boş duruyor soğuk depolarda
    Benim gibi aranan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

Arkadaşın dediği gibi, bir yazı yok bak keyfine

Teşekkür ettim Kaan hocam. Bu arada konsolu açayım eklerim seni Live' dan.
  • Only Love hocam sorma... Ben önce almayacağım diyordum ama videolar youtube'a düşmeye başlayınca hata yaptığımı anladım

En hızlı postayı seçtim ama artık nafile, bekleyeceğiz...

Senin konsol geldi mi sonunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadZon -- 23 Kasım 2013; 20:06:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadZon

Only Love hocam sorma... Ben önce almayacağım diyordum ama videolar youtube'a düşmeye başlayınca hata yaptığımı anladım

En hızlı postayı seçtim ama artık nafile, bekleyeceğiz...

Senin konsol geldi mi sonunda?

Yok be dostum benim konsol Salı günü yola çıkacak diye biliyorum. Tahmini teslim tarihi 4 Aralık diyor Amazon.it. Bekliyorum bakalım. O zamana kadar oyun almıyorum ne olur ne olmaz. Daha sonra oyunları bombalayacağım ama tek oyunla idare edeceğim Ocak ayının başına kadar. Odam depo gibi görsen daha dün topladım da kendine geldi oda.

Xbox One gelince paslaşırız olmadı. Killer Instinct'de beklerim. Konsolu almamda ki sebep oyun ne de olsa. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Cuma sabah gelmiş İstanbul a aradılar beni e-posta mı aldılar dilekce yollayacagız, imzalayıp geri yollayın dediler ne dilekce geldi ne de mesajlarıma cevap veriyorlar. Haftasonu full tatil galiba, off... Beklemek cok sınır bozucu konsolum boş boş duruyor soğuk depolarda
    Benim gibi aranan var mı?

Benim paket dün gece 12'de yola çıktı bu sabah 8'de İstanbul Gümrüğe girdi, UPS'yi aradım mail istedim gönderdiler. Pazartesi - Salı gümrük işlemleri tamamlanacak, çarşamba elinizde olacak dediler.

Umarım daha fazla gecikme olmaz.
  • Ekleyebilirsiniz.Yurt Dışından arkadaşım yollicak :)

GT: BesiktasBY1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Oyunlar bugün FedEx ile yola çıktı.Salı günü teslim edilecek olarak görünüyor daha öncede oyun almıştım FedEx ve Tronixweb kadar hızlı bir yurtdışı alışverişi hatırlamıyorum 4 günde bazen Türkiye içi alışveriş yapamıyorsunuz..

Oyunlar gelecek salı günü ben onlara onlar bana bakar artık.

Ensar sen hangi oyunları almıştın?

Ryse,Forza 5,Ghosts konsoldan da Fifa 14 geliyor.

Ghosts ve Forza 5'i pas geçiyorum ben

Tronix gumruge yardim ediyor mu? Yani paketin ustune asil tutari yazmiyor degil mi? 2oyun alsan gumruk sinirini geciyorda.

Adamlar çok prof senin söylemene bile gerek yok paketin üstüne düşük fiyat yazıyorlar ben tronixden 4 oyun aldım kargo parası 18$ tuttu.

• Beyler microsoft niye adaptör kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Beyler microsoft niye adaptör kullanıyor?

Microsoft'a sormak lazım. Aslında olay adaptor değil. Xbox One'lar da Xbox 360'lar gibi patlarsa o zaman gör komediyi. Umarım kronik bir sorunu yoktur Xbox One'ın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Beyler microsoft niye adaptör kullanıyor?

Microsoft'a sormak lazım. Aslında olay adaptor değil. Xbox One'lar da Xbox 360'lar gibi patlarsa o zaman gör komediyi. Umarım kronik bir sorunu yoktur Xbox One'ın.

PS4/XOne hangisi olursa olsun 2. sürümü beklemek en iyisi olacak bence. Bakalım bir aya patlak verir olaylar
  • Bekliyoruz forumca zaten. Bakalım hangimizin konsolu patlayacak. O değil konsolları yurtdışından aldık. Herhangi bir sorunda yurtdışına yollamak gerekecek. Hep 3. dünya ülkesi olmamamızın sonuçları bunlar. Lanet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Bekliyoruz forumca zaten. Bakalım hangimizin konsolu patlayacak. O değil konsolları yurtdışından aldık. Herhangi bir sorunda yurtdışına yollamak gerekecek. Hep 3. dünya ülkesi olmamamızın sonuçları bunlar. Lanet ediyorum.

Umarım bir sorun çıkmaz. Yurtdışına göndrme olayı harbiden sıkıntı
  • Ben daha önce 3 kırmızı ışık gören 360'ımı (ilk çıkan model) İngiltere Microsoft'a göndermiştim. Esas sorun kargo parası. Hem gidişte hem dönüşte ciddi maliyet olmuştu. Gerisi kolay.

Tamir gören konsol 6 ay sonra tekrar bozulmuştu... Tekrar göndermeye cesaret edemeyip yeni çıkan Falcon'lardan almıştım. :P

Amazon'dan alınca belki bu olaylar daha kolay oluyordur. Tecrübesi olan var mı?
  • up

• Ekle usta listeye

• Benide yazın çarşamba geliyor hayvan

• Bende ekleneyim listeye..

• Liste güncel,

Oyunlarım yarın gelecek büyük ihtimalle,bakalım DHL-PTT işbirliği konsolu ne zaman getirebilecek.
  • quote:

Liste güncel,

Oyunlarım yarın gelecek büyük ihtimalle,bakalım DHL-PTT işbirliği konsolu ne zaman getirebilecek.

Almanyadan nasıl geliyor kargo (xboxone için söylüyorum) .
  • Gamertag mobilde gözükmüyor ekleyin millet : oz slim
    Dead rising 3 aldım konsolda yarın gelecek inşallah coop atarız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.