< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (26. sayfa)
-
-
Erol Beyle WhatsApp üzerinden konuşarak hem trafik hem de kasko mu sınırsız imm ile birlikte yeniledim. Bu aşamada sağolsun kendisi çok ilgili davrandı. Güvenle işlemlerinizi yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bende erol beyle whatsapp üzerinden iletişime geçtim. Diğer şirketin teklifi onaylamıyor bekletiyordu birde taksit yapmıyordu. Erol bey sağolsun hem taksit yaptı hemde anında onaylatıp poliçeyi gönderdi sağolsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"starex_01 @ 23 Ağustos 2022 16:21:29
Erol Beyle WhatsApp üzerinden konuşarak hem trafik hem de kasko mu sınırsız imm ile birlikte yeniledim. Bu aşamada sağolsun kendisi çok ilgili davrandı. Güvenle işlemlerinizi yapabilirsiniz."
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. -
Ice_Sh@dow @ 24 Ağustos 2022 20:08:57
Bugün bende erol beyle whatsapp üzerinden iletişime geçtim. Diğer şirketin teklifi onaylamıyor bekletiyordu birde taksit yapmıyordu. Erol bey sağolsun hem taksit yaptı hemde anında onaylatıp poliçeyi gönderdi sağolsun.
Trafik Sigortası poliçeniz hayırlı olsun, 6 taksit olarak yardımcı olunmuştur. -
Kasko teklifi için wp'den bilgileri ilettim hocam
WhatsApp üzerinden kasko teklifi için yazdım.Geri dönüşleri çok detaylı(farklı şirketleri listelemeleri vs)ve ilgiliydi teklifi aldıktan sonra gün içerisinde kaskoyu kendilerine yaptırdım.Poliçeyi yaptırdıktan sonra hemen ödendi makbuzu ve poliçenin bir nüshasını whatsapp'tan tarafıma gönderdi.Tekrar kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.
-
Bilgileri paylaştım hemen hallettiler uygun fiyat ve taksit imkanı da var, güven problemim olmadı herkese tavsiye ederim
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. -
Poliçeniz hayırlı olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. -
hocam selamlar bir teklifte ben almak istiyroum, ayın 9 unda bitiyor poliçe sizce şimdi yaptırmak mı mantıklı yoksa 9 unda mı?
-
Selamlar hocam,
Tabiki şimdi yaptırmak mantıklı, önümüzdeki ay %25 bandı zam gelecektir. -
tamamdır hocam o zaman yapalım
-
Whatsapp hattımız 0505 684 07 05'dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 29 Ağustos 2022; 23:12:29 > -
Bugün itibariyle kasko ve sigortamı yaptırarak çok memnun kaldım. Saat gece gündüz demeden yardımcı olmaya çalışan @SigortaTower sahiplerine çok teşekkür ederim. Herkesin 10bin lira teklif ettiği kaskoyu 4300e nasıl verdiler hala bilmiyorum fakat çok işime geldi açıkcası. Tam DH işi oldu . Teşekkürler @SigortaTower
-
İlgili arkadaşlarla ben de çalıştım, güzel alışverişti teşekkür ederim.
-
Kasko ve trafik sigortami yaptırdım oldukça ilgili davrandi.Kesinlikle oneririm
Trafik ve kasko poliçem için çalıştık, kendisi diğer aldığım tekliflere göre en az 4 bin lira daha uygun bir fiyat verdi.
Teşekkür ediyorum, kesinlikle öneririm.
-
Erol Bey' in, bu derece ilgili ve dürüst olmasına rağmen bu kadar uygun fiyatlar sunabiliyor olması beni gerçekten şaşırttı.
Ben, Sigorta + Kasko + Sınırsız İMM yaptırdım.
Buradan teklif almadan kesinlikle poliçe kestirmeyin, derim. Fiyat aldığım diğer 3 yerden ortalama %45 daha uyguna poliçelerimi yaptırmış oldum, teşekkür ediyorum.
Ek olarak siz de benim gibi teklifin pdfini, bu işin içinde olan tanıdıklarınıza iletip poliçede bir problem olup olmadığını sorgulatıp sonrasında poliçenizi kestirebilirsiniz.
-
"Teknolojist_44 @ 31 Ağustos 2022 22:11:21
Bugün itibariyle kasko ve sigortamı yaptırarak çok memnun kaldım. Saat gece gündüz demeden yardımcı olmaya çalışan @SigortaTower sahiplerine çok teşekkür ederim. Herkesin 10bin lira teklif ettiği kaskoyu 4300e nasıl verdiler hala bilmiyorum fakat çok işime geldi açıkcası. Tam DH işi oldu . Teşekkürler @SigortaTower "
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Poliçeniz hayırlı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X