Şimdi Ara

DH üyelerine özel Böcek İlaçlama hizmeti 45TL - İzmir Devran İlaçlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    İzmir Devran İlaçlama olarak Donanım Haber üyelerine özel 150m2 ye kadar olan evinizi ve işyerinizi 45tl ye ilaçlıyoruz.

    Kampanya tutulursa uzun süre bu fiyatlara yapabiliriz. amacımız uygun fiyata kaliteli hizmet verilebileceğini insanlara gösterebilmek.

    İlaçlama işi düşünüldüğü gibi basite alınacak bir iş olmadığı gibi insan ve çevre sağlığı için çokta önemli bir konudur. Yanlış ilaç ve uygulamalar haşereleri öldürmeyeceği gibi bağışıklık sistemini de güçlendirmektedir. Aynı zamanda yanlış uygulamalar size ve sevdiklerinize zarar verebilir.

    kullandığımız ilaçlar kokusuz ve dünya sağlık örgütü (WHO) onaylı olup ithal ürünlerdir.

    Unutmayınızki ilaçlar KİMYASAL ürünlerdir. Hem sizin, hem sevdiklerinizin sağlığı için profesyonel yardım almanızı öneririz.

    Sağlıklı ve haşeresiz günler dileklerimizle:)

    www.devranilaclama.com

    0533 748 40 41

    Piri Reis Mahallesi 285sokak no39/c Konak/İZMİR


    DH üyelerine özel Böcek İlaçlama hizmeti 45TL - İzmir Devran İlaçlama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devran_ilaçlama -- 23 Mart 2017; 23:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba dünkü konuyu sildiler. Sanırım bir yanlışlık oldu. Tekrar açtım buraya. Bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YANIYYYYOOOOOOORRR.
  • İzmir DEVRAN ilaçlama olarak evini, iş yerini veya herhangi bir yaşam alanını haşere ve kemirgenlere karşı ilaçlatmak isteyenlere dikkat etmesi gereken konularda yardımcı olabilecek bilgi ve tavsiyeler vermek isteriz.

    Öncelikle ilaçlama işinin basite alınacak bir konu olmadığının farkında olmanız gerekmektedir. Mümkün oldukça profesyonel kişi ve kuruluşlardan yardım almanızı öneririz. Eğer profesyonel ilaçlama firmasından yardım alacaksanız, uygulama yapacak kişinin uygulayıcı belgesinin olduğundan ve firmanın ayrıca mesul müdürü belgesine sahip olduğundan ve mesul müdürünün firma ile olan bağını sorun. gerekirse belgelerini göstermelerini isteyiniz.

    Çoğumuzun yaşam alanında haşere ve kemirgen sorunu zaman zaman olmaktadır. Belki farkında değiliz, belki önemsemiyoruz fakat bütün haşere ve kemirgenler sağlığımız için risk taşımaktadır. Şu bir gerçek ki dünya üzerinde ölümlerin sebeplerinin başında sivrisinek ısırması gelmektedir. Evet savaşlar ve trafik kazalarından daha çok insanın ölümüne sebep bir haşere türü olan sivrisineklerdir.

    Öncelikle problemimizi bilip doğru teşhis koymalıyız. Kullanılan ilaçlar bütün haşerelere karşı etkili değildir. Bunun yanında her haşereye karşı ilacın dozajıda değişmektedir. Bunun için profesyonel yardım almanızı yenilemekte yarar görüyoruz. Yanlış dozajda ilaç kullanmak haşereleri yok etmeyeceği gibi onların bağışıklık sistemini de güçlendirmektedir.

    İlaçlama uygulaması yapılmadan önce, ilaçlanacak alanın temizlenmesi gerekmektedir. Çünkü ilaçlama yapıldıktan sonra mümkünse 1 hafta veya enaz 2-3 gün temizlik yapılmaması gerekmektedir. Çünkü haşereler genellikle geceleri meydana çıkar ve kimse yokken dolaşırlar. Bir hamam böceği bir gecede ortalama bir apartmanı dolaşabilir. Sanıldığından çok hızlıdırlar. Bunun için ilaçlama yapıldıktan sonra temizlik yapılmazsa ilacın etkisini azaltmamış oluruz ve aynı zamanda daha çok haşerenin ilaçla daha fazla temasını sağlamış oluruz.

    İlaçlama uygulaması yapıldıktan sonra, ilaçlama uygulaması kokulu ise yaklaşık 1-2 saat ilaçlanan alanın havasız bırakılması gerekir. Bu süre zarfında ortamda bir insan veya evcil hayvanın da olmaması gerekmektedir. Eğer uygulama kokusuz ise yine 30 dk kadar alanın havasız bırakılması ve ortamda mümkünse insan veya evcil hayvanın olmaması istenir. Fakat bazı durumlarda bu mümkün olmayabilir. Kokusuz ilaçlamanın burada avantajı insan sağlığına zararı yoktur denilebilecek seviyededir. Jel uygulaması ise tamamen kokusuz ve ortamdaki hiç birşeye zararı yoktur. Ortamı terketmenize gerek yoktur. İlaçlama yapıldıktan sonra dahi temizlik yapabilirsiniz.

    Günümüz şartlarında marketlerde satılan haşere ilaçlarından aldığınızda kaliteli bir ilaç 10tl civarı satılmaktadır. Bu ilaçlar kısa süreli etkili olabilir fakat haşerelere ve birden fazla haşere türüne pek etkisi yoktur. Uygulama alanına göre de birden fazla adette almanız gerekebilir. Günümüz de bir ilaçlama şirketi ile anlaşmanız halinde bu ücretlerin çok üstünde fiyatlara olmadığını göreceksinizdir. Kendinizi ve sevdiklerinizin sağlığını da düşünürseniz profesyonel yardım almak, hem sağlık açısından hemde fiyat açısından çok daha avantajlı olduğunu göreceksiniz.

    Son olarak eğer ev gibi toplu yaşam alanlarını ilaçlatacaksanız, apartman olarak anlaşılması ve birlikte ilaçlatılması durumunda gerek ücret olarak daha düşük fiyat, gerekse haşerelerden daha uzun yıllar kurtulmanız açısından daha etkili olacaktır.

    İzmir DEVRAN ilaçlama olarak her zaman kaliteli, güler yüzlü ve ekonomik çözümlerle yanınızda olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, Sağlıklı ve Haşeresiz günler dileriz.




  • Belediyenin ekipleri de var onlar daha ucuz sanki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

    Belediyenin ekipleri de var onlar daha ucuz sanki

    Belediye para almadan bile yapıyor olabilir. fakat evlere geldiğini duymadım. açık alan ilaçlaması yapıyor. hangi ilaçları kullanıyorlar Allah bilir ayrıca istediğiniz saatte gelip ilaçlar mı meçhul. varsa böyle bir hizmet tabi ki yararlanabilirsiniz. sonuçta bizde fatura kesen, vergi veren bir işletmeyiz. Tercih sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devran_ilaçlama -- 23 Mart 2017; 19:0:54 >
  • silinen konuya da yazmıştım ,bence iyi bir teklif
    zaten bu tür ilaçlar çok ucuz olmuyor

    ben kendim alıp ilaçlıyorum , 2 kutu ilaç 20 tl. civarıydı (şuan kaç tl. bilmiyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    silinen konuya da yazmıştım ,bence iyi bir teklif
    zaten bu tür ilaçlar çok ucuz olmuyor

    ben kendim alıp ilaçlıyorum , 2 kutu ilaç 20 tl. civarıydı (şuan kaç tl. bilmiyorum)

    merhabalar Cemal bey. yazılarımda da belirttiğim gibi haşere ve kemirgenlerle mücadele yöntemi sanıldığı gibi basit bir konu değildir. sizinde dediğiniz gibi 20tl ye ilaçlar var evet. 5litresi 50tl olan ilaçta var 0,5lt si 100tl olan ilaçta var. jel ilaçlarıda 5tl ye var 200-250 tl ye de var. uygulanacak olan yaşam alanının miktarına, haşere türüne gibi faktörler ilacın türünü değiştiriyor. marka ise tamamen tercih meselesi. Uygulamalarımız sonrası müşterilerimize ek-1 adında bir uygulama belgesi veriyoruz. bu belgede ilacın markası, miktarı ve etkin maddeleri yazmaktadır. Biz devran ilaçlama olarak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki her zaman en iyi ve etkili ilacı seçip kullanmaktan kaçmıyoruz. Sonuçta insan ve çevre sağlığı için bu sektördeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devran_ilaçlama -- 23 Mart 2017; 23:11:2 >




  • ben kendim için olan ilaçtan bahsettim ,yani sivrisinek ilacı için
    yoksa dediğiniz gibi her yaratık için değişik ilaçlar ve yöntemler var
    misal farelerle mücadele hepsinden zor :)
    geçtiğimiz yıllarda köyde farelerden kurtulmak için 100 tl.den fazla masraf yaptım
    fareler aşırı akıllı hayvanlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    ben kendim için olan ilaçtan bahsettim ,yani sivrisinek ilacı için
    yoksa dediğiniz gibi her yaratık için değişik ilaçlar ve yöntemler var
    misal farelerle mücadele hepsinden zor :)
    geçtiğimiz yıllarda köyde farelerden kurtulmak için 100 tl.den fazla masraf yaptım
    fareler aşırı akıllı hayvanlar :)

    fareler de farklı türlerde oluyor. sıçan ve fare farklı şeyler tabi. buna göre mücadele sürecide değişebiliyor. her zaman dediğim gibi haşere ve kemirgenle mücadele işi düşünüldüğü kadar kolay değil. hamam böceği ile sivrisinekle mücadele de bile ilacın dozajı değişiyor. sizin mücadeleye gelirsek 100 tl ye kurtulduysanız iyi mücadele etmişsiniz bence tebrik ederim.




  • konu dışı olacak ama

    şu ölücüleri temizliyorsa on10 numara ((;

    kampanyaları kurutan bunlara çare

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    buna benzer talep çok geliyor şaka da olsa
  • Hayırlıişler olsun yaz geliyor ihtiyaç olması durumunda değerlendirilecek bir fırsat 👍🏼👍🏼

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi

    Keşke İstanbul' da olaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Belediyede ev içi için ilaç yok, alsan da yapmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    valla istanbul paris gibi. kime sorsam dert yanıyor fiyatlardan. güzel izmir
  • Seferihisar bölgesindede hizmetiniz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki var. Merkez dışı olduğu için o tarafa servis çıkarabilecek kadar talep olması lazım. Ayda birkaç gün urla çeşme tarafına çıkıyoruz.



    Telefonla bize ulaşırsanız detaylı bir şekilde konuşabiliriz.



    İlginiz için teşekkür ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kokoci35

    Hayırlıişler olsun yaz geliyor ihtiyaç olması durumunda değerlendirilecek bir fırsat 👍🏼👍🏼

    Teşekkürler. Her zaman bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evimizde spesifik olarak bir haşere sorunumuz yok ancak yaz aylarında sarı kalorifer böcekleri dışarıdan eve girmeye çalışıyor. Bunun için önleyici tedbir olarak ne önerirsiniz?



    Çiğlide bahçeli müstakil evimiz var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.