Vade farksiz 9 taksit imkaniyla ben birtane kaptim ama daha deneyimleyemedim en alıcı nokta bu fiyatta olup android tabletden telefondan TV görüntü aktarma olmasi https://www.cimri.com/televizyonlar/en-ucuz-dijitsu-32ds8800-led-tv-fiyatlari,689721282 bide burdaki fiyatlarla karsilastirma yapabilirsiniz Burdan özelikleri; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv
-
-
FHD olsa çok iyiymiş.
-
YouTube dan izledim kötü bir performans sergilemiyor deneyimledigim zaman paylaşım yapicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama kuruluyor mu? Yani Google market var mı?
Hayırlı olsun internet browserdan video izleyebiliyor musunuz? Deneme şansınız var mı?
-
netflix var mı acaba
-
Kendi uygulaması var hocam
Şimdi browserdan deneyip gonderiyom hocam
Var hocam prime video,exen falan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashserkan -- 27 Ocak 2023; 22:32:3 >
Paylaşım için teşekkürler ihtiyaç vardı aldım 1 adet.
-
Hayırlısı olsun hocam yalnız bir şey dikkatimi çekti browserda film izlerken 4k seçtiğimiz de izleme ekrani donuyor
Bu monitörde 4K seçseniz de bir katkı sağlamayacak bence fiyatına göre oldukça güzel bir TV. Benim dikkatimi çeken Netflix uygulamasında dil seçeneği kısmına gelemedim veya üyelikten çıkmak için en üst soldaki üç çizgiye ulaşamıyorum kumandayla.
-
Çok teşekkür ederim bende bulursam alayım bir tane.
-
çözünürlük zaten 1366x768. yani 2k bile gereksiz.
-
Üstadım, marketde tivibu go uygulaması çıkıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunbey -- 28 Ocak 2023; 0:59:31 > -
Tam android değil yani kısıtlı
Hocam fiyatına göre fazlasiyla iş görüyor
https://www.youtube.com/watch?v=KR0FEJz4adA&feature=youtu.be Burdan az çok bilgi sahibi olabilirsiniz
Lisans var mı hocam bunda acaba? Pek sanmıyorum ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyimser bir soru olmuş hocam bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu teknolojiye para vermeyin yazık.10-15 sene kullanacaksınız birkaç ay sonra daha iyisini almadım diye pişman olacaksınız. |
Benzer içerikler
- hgs kampanya
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
- dijitsu 32 inç android tv bim
- osse mi rayban mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X